- 9 Ağustos 2019
- 5.072
- 2.468
- 123
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #32.881
Karanfillin anestezi etkisi var. Kendi dişim ağrıdığın da bile kullanıyorum.Karanfil rahatlatiyor mu? Bende hic duymamıştım
Login • Instagram bu linke bak canım demek istediğimi anlarsın çiğ süt dediğimiz günlük yada taze dağılmış sütleri kaynatınız ki mikrobu ölsün ama o mikroplar öldüğünde sen bilmeden vitaminide öldürüyorsun pastörize süt ise bu işlemi vitaminler oldurmeden yapılır sen sadece belli derece istiyorsun sonra mayaliyorsun daha sağlıklı bir hal alıyor arkadaşlarım söyledi araştırdım aklıma yattı açıkçasıGünlük sütten yapmıyorlar mı canım? dur şimdi sen benim bütün ezberimi bozdun
Bende malesef çok ağrısı oldumu calpol veriyorum karanfil duymamıştım ama sütümü tülbent e sahip dolaba atıp soğuk kompleks yapıyorum oda rahatlatiyorGeçenlerde ben de farkettim. Cidden arttırıyor.
bizde de durum aynı. Dişlerine baktınız mı? altta kökleri belli olmaya başladı bizde. ben 1 haftada çıkar diye düşünmüştüm ama süreç uzunmuş. 4. aydan beri hafta da en az 2 kere diş krizi yaşıyoruz. kulaklarını çekiyor, huysuz, mutsuz.. uykuya dalamaıyor. dr a söyledim böyle durumlarda acı çektirmeyelim 1 çay kaşığı calpol verelim dedi. Eğer devam ederse 4 saatte bir verelim dedi. bir de bezi ıslatıp buzdolabında bekletiyorum. ekine verdiğimde çıldırıyor. soğuk o bölgenin ateşini alıyormuş. son bir şey daha 10 tane karanfili hafif ezebilirsiniz de ya da tüm olarak küçük bir kavonoza koydum. üzerini geçecek kadar zeytinyağı ekledim. 1 gün dolaptta beklettim. ara ara damaklarına sürüyorum.
Açık satilan sütleri zaten tafsiye etmiyorlar günlük süt te tabiki doğru ama kaynayınca vitamini gitmesin diye ısıtma mantığı olması açısından pastörize süt deniliyor ne kadar doğru yanlış bilemem ama aklıma yattı benimGünlük süt tavsiye ediliyor.yukarıda arkadaşın bahsettiği açık satılan sütler heralde.
Havuç tehlikeli dediler bana pırasa verdiriyorlar baya rahatlatıyor ama genelde diş kasiyicisini dolaba atıyorum onla kasıyor soğukluk geçene kadar
Saatte 2kez uyaniyo diş mi gaz mi huy mu bilemedim.ustelik gündüz de 10dk en uzun uykusuUyanıyor mu habire çıkılmayacak bu döngüden bence
Yok canım zararlı değil kopuyormus galiba bende veriyordum bı kaç bebek damaklari güçlü ya kopmuş boğazına kaçmış Allah korusunNeden zararlı imiş ki
Yok canım zararlı değil kopuyormus galiba bende veriyordum bı kaç bebek damaklari güçlü ya kopmuş boğazına kaçmış Allah korusun
Yokmuş sözde ama bence onda da var ben guvenmedigimden onuda bı kaç kere kucağımda denedim ama rahatlattı en güvenilir dişlik riske gerek yok yaPırasa da da aynı risk yok mu
ben bakıyorum ama basit ikea modeliyle kiwinin bayağı ıvır zıvırlı bi modeli var ikisi arasında kaldım.Kızlar mama sandalyesine geçtiniz mi, bir yanım model bak diyor bir yanım daha erken diyor sizde durum nedir?
Ben kiwinin mama sandalyesini aldim. Ama henüz kullanmaya baslamadim. Bizimki çok küçük kaldi icinde. Ayaklık kismi düşüp duruyor onun haricinde güzel.ben bakıyorum ama basit ikea modeliyle kiwinin bayağı ıvır zıvırlı bi modeli var ikisi arasında kaldım.
hiç sevemedim şu ek gıda süreciniLogin • Instagram bu linke bak canım demek istediğimi anlarsın çiğ süt dediğimiz günlük yada taze dağılmış sütleri kaynatınız ki mikrobu ölsün ama o mikroplar öldüğünde sen bilmeden vitaminide öldürüyorsun pastörize süt ise bu işlemi vitaminler oldurmeden yapılır sen sadece belli derece istiyorsun sonra mayaliyorsun daha sağlıklı bir hal alıyor arkadaşlarım söyledi araştırdım aklıma yattı açıkçasıbenimde tüm ezber bozulmustu
Hiç sorma yaa resmen beynim yandı ben hiç bukadar zor ve çaba gerektirdiğini bilmezdim artık her fırsatta ek gıdayla ilgili araştırma yapıyorumhiç sevemedim şu ek gıda sürecini. Yoğurt mayala, sebzeleri buharda pişir ,bebek çorbası hazırla, muhallebi hazırla..ben kesin elime yüzüme bulaştırıcam bu süreci ilk çocuğumda öyle özenirdim ki...biran önce bizim yediklerimize başlasalar keşke. Linke baktım canım, doktorda senin söylediklerini söylemiş. Bende dışarda satılanlardan almam, marketlerden kapalı günlük süt temin etmeye çalışırım. Annelik amma meşakkatliymiş yahu...Bu kadar sabrın sonu selamet değilse acayip olay çıkarırım söyleyim
Sonrasında karşımıza geçip ergen zamanı bana karışma ben özgürüm anne diyecekler kesinhiç sevemedim şu ek gıda sürecini. Yoğurt mayala, sebzeleri buharda pişir ,bebek çorbası hazırla, muhallebi hazırla..ben kesin elime yüzüme bulaştırıcam bu süreci ilk çocuğumda öyle özenirdim ki...biran önce bizim yediklerimize başlasalar keşke. Linke baktım canım, doktorda senin söylediklerini söylemiş. Bende dışarda satılanlardan almam, marketlerden kapalı günlük süt temin etmeye çalışırım. Annelik amma meşakkatliymiş yahu...Bu kadar sabrın sonu selamet değilse acayip olay çıkarırım söyleyim
hiç sevemedim şu ek gıda sürecini. Yoğurt mayala, sebzeleri buharda pişir ,bebek çorbası hazırla, muhallebi hazırla..ben kesin elime yüzüme bulaştırıcam bu süreci ilk çocuğumda öyle özenirdim ki...biran önce bizim yediklerimize başlasalar keşke. Linke baktım canım, doktorda senin söylediklerini söylemiş. Bende dışarda satılanlardan almam, marketlerden kapalı günlük süt temin etmeye çalışırım. Annelik amma meşakkatliymiş yahu...Bu kadar sabrın sonu selamet değilse acayip olay çıkarırım söyleyim
Aynen valla canım oğlum çok severdi çaya ekmek kayınvalidem yedirirdiAmaaaan anam babam usulü cay a ekmek doğra verilginç ama diğerlerine ne pişirdim ne yedirdim hiç hatrlamyrm beynim sıfırlandı sanki ama hiç öyle 3gun kuralı neyim bilmiyordum onu hatrliyrm ötekiler ölmedi bu da ölmez şaka bı yana karnımızı doyuramiyrz bunlari nasıl doyurcaz vakit ayırıp
Bende buharda yemek nasıl yapılıyo ona baktım eşime aparat almamız lazım dedim. Araştırıp duruyorum neyi nası versem diye. 1 sene sonra ne isterse vercez zararlı filan demeden bilemedin 2 sene sonra. Ben hamileyken de çok dikkat ettim ama son 3 4 ay ne bulduysam yedimAynen valla canım oğlum çok severdi çaya ekmek kayınvalidem yedirirdibende çok hatırlamıyorum 3gün kuralını biliyordum ama Bi yumurta yoğurt elmada yapıp hoop hadi çorba yapa geçtim diye hatırlıyorum bu hanfendiye sürekli bişiler yediriyorum değişik değişik bide tatlı patates diye bişi varmış nemize yetmiyor arkadaş bildiğimiz patates daha neler duyucaz
Aklimda olsun tesekkurlerKaranfillin anestezi etkisi var. Kendi dişim ağrıdığın da bile kullanıyoru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?