2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Günlük sütten yapmıyorlar mı canım? dur şimdi sen benim bütün ezberimi bozdun
Login • Instagram bu linke bak canım demek istediğimi anlarsın çiğ süt dediğimiz günlük yada taze dağılmış sütleri kaynatınız ki mikrobu ölsün ama o mikroplar öldüğünde sen bilmeden vitaminide öldürüyorsun pastörize süt ise bu işlemi vitaminler oldurmeden yapılır sen sadece belli derece istiyorsun sonra mayaliyorsun daha sağlıklı bir hal alıyor arkadaşlarım söyledi araştırdım aklıma yattı açıkçası benimde tüm ezber bozulmustu

Bende malesef çok ağrısı oldumu calpol veriyorum karanfil duymamıştım ama sütümü tülbent e sahip dolaba atıp soğuk kompleks yapıyorum oda rahatlatiyor

Günlük süt tavsiye ediliyor.yukarıda arkadaşın bahsettiği açık satılan sütler heralde.
Açık satilan sütleri zaten tafsiye etmiyorlar günlük süt te tabiki doğru ama kaynayınca vitamini gitmesin diye ısıtma mantığı olması açısından pastörize süt deniliyor ne kadar doğru yanlış bilemem ama aklıma yattı benim

Kızlar mama sandalyesine geçtiniz mi, bir yanım model bak diyor bir yanım daha erken diyor sizde durum nedir?

hiç sevemedim şu ek gıda sürecini. Yoğurt mayala, sebzeleri buharda pişir ,bebek çorbası hazırla, muhallebi hazırla..ben kesin elime yüzüme bulaştırıcam bu süreci ilk çocuğumda öyle özenirdim ki...biran önce bizim yediklerimize başlasalar keşke. Linke baktım canım, doktorda senin söylediklerini söylemiş. Bende dışarda satılanlardan almam, marketlerden kapalı günlük süt temin etmeye çalışırım. Annelik amma meşakkatliymiş yahu...Bu kadar sabrın sonu selamet değilse acayip olay çıkarırım söyleyim

Hiç sorma yaa resmen beynim yandı ben hiç bukadar zor ve çaba gerektirdiğini bilmezdim artık her fırsatta ek gıdayla ilgili araştırma yapıyorum

Sonrasında karşımıza geçip ergen zamanı bana karışma ben özgürüm anne diyecekler kesin

Amaaaan anam babam usulü cay a ekmek doğra verilginç ama diğerlerine ne pişirdim ne yedirdim hiç hatrlamyrm beynim sıfırlandı sanki ama hiç öyle 3gun kuralı neyim bilmiyordum onu hatrliyrm ötekiler ölmedi bu da ölmez şaka bı yana karnımızı doyuramiyrz bunlari nasıl doyurcaz vakit ayırıp

Aynen valla canım oğlum çok severdi çaya ekmek kayınvalidem yedirirdi bende çok hatırlamıyorum 3gün kuralını biliyordum ama Bi yumurta yoğurt elmada yapıp hoop hadi çorba yapa geçtim diye hatırlıyorum bu hanfendiye sürekli bişiler yediriyorum değişik değişik bide tatlı patates diye bişi varmış nemize yetmiyor arkadaş bildiğimiz patates daha neler duyucaz

Bende buharda yemek nasıl yapılıyo ona baktım eşime aparat almamız lazım dedim. Araştırıp duruyorum neyi nası versem diye. 1 sene sonra ne isterse vercez zararlı filan demeden bilemedin 2 sene sonra. Ben hamileyken de çok dikkat ettim ama son 3 4 ay ne bulduysam yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…