- 21 Nisan 2020
- 1.875
- 1.686
- 83
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #32.921
Yaniiiii aynen öyle ben de o mantıkla almadımE çatalla ezme var yada blenderdan çekme onlarda metal bence gerek yok anam babam usulu rende candır![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaniiiii aynen öyle ben de o mantıkla almadımE çatalla ezme var yada blenderdan çekme onlarda metal bence gerek yok anam babam usulu rende candır![]()
Tatlı bal kabagından kasıt, tatlı yapılmış halini ezmek değil de sadece bal kabagını alıp haşlayın. Şekerli olmuyo yani.Tatsız sadece kendine has kabak kokusu var. Yumuşacık oluyo patatesten daha pütürsüz.Bende ilk yoğurt yedircem ee sonra ? Karar veremiyorum bi türlü. Patates püresi diyodum çok mu ağır olur dedim bianda çünkü çatalla ezcez tatlı bal kabağı demiş araştırdğım çoğu yerde e tatlı şeyler vermeyin yoksa sebze yemez diyorlar karnabahar mı versem dedim ezip ya gaz yaparsa![]()
Kızlar, yoğurt mayalarken , maya için ilk yoğurdunuzu nerden temin ettiniz? Benim çevremde ev yoğurdu yapan kimse yok. Günlük şişe süt alıp mayalayacağım. Ama ilk mayayı nerden temin edebilirim. Kefir mayası migroslarda oluyor diye biliyorum, yoğurtta var mıdır acaba??
Meslektaşmışız, ben de 15 yıl calıstım, dogum izni bitmek uzre , derin dusunceler içindeyımBende endüstri mühendisliği mezunuyum kızlar. Çok severek okudum, çok severek çalıştım. Ama benim durumumda çocuklarla birlikte çalışma hayatıma devam edemeyeceğimi anladım. Çalışan , çalışmayan, bakıcısı olan, olmayan her annenin yeri çok özel. Hiç biri diğerinden daha az yorulmuyor. hepimiz kendi şartlarımızda çocuklarımızın iyiliğine yatırım yapmışız
![]()
Canim ilk yoğurtla başlarsın, sonra patates, havuç, balkabağı sırayla haşlayıp püre yaparak devam edersin. Ardından elma rendesi, armut rendesi ..karnabahar erken olabilir ilk önce..Bende ilk yoğurt yedircem ee sonra ? Karar veremiyorum bi türlü. Patates püresi diyodum çok mu ağır olur dedim bianda çünkü çatalla ezcez tatlı bal kabağı demiş araştırdğım çoğu yerde e tatlı şeyler vermeyin yoksa sebze yemez diyorlar karnabahar mı versem dedim ezip ya gaz yaparsa![]()
Bunu yazarkende aklıma gelmişti aslındaTatlı bal kabagından kasıt, tatlı yapılmış halini ezmek değil de sadece bal kabagını alıp haşlayın. Şekerli olmuyo yani.Tatsız sadece kendine has kabak kokusu var. Yumuşacık oluyo patatesten daha pütürsüz.
Çok sevindimMeslektaşmışız, ben de 15 yıl calıstım, dogum izni bitmek uzre , derin dusunceler içindeyımsiz dogum iznineçıkarken mi işi bıraktınız?
Seninki 12 de yapmış bir hafta gece 2 ile 4 arası uyanıp yapıyordu bizimki geçen haftalardaŞu an çok sinirliyim 10 da yattı şu saatte kalktı sabah oldu sanıyor bir oyunlar bir gülmeler
Canım ben yoğurdu ilk verdiğimde kusacaktı öğüre öğüre bir oldu 1hafta sonra tekrar denedim ozmn yedi ve sevdi şimdi bugün yoğurtla meyve karıştırıp vermeyi düşünüyorumBen bebek olsam , dünyadaki ilk yemeğim tatsız tutsuz balkabağı ezmesi olsa yeminlen hayattan soğurumben galiba ilk yoğurt vericem, yoğurtun her türlü gideri var
Sonra da 3’er gün arayla balkabağını, patatesi, kabağı haşlar az birşey yoğurtla yumuşatarak sırayla vermeyi denerim diye düşündüm. Tabi benim bebek, yoğurdu sevmezse benim plan iptal... tüm planlarım yoğurdu sevmesi üzerine kurulu. Eğer sevmezse,henüz bir B planı yapmadım
![]()
Şu an çok sinirliyim 10 da yattı şu saatte kalktı sabah oldu sanıyor bir oyunlar bir gülmeler
Seninki 12 de yapmış bir hafta gece 2 ile 4 arası uyanıp yapıyordu bizimki geçen haftalardasakin kal annesi yorulup uyucak sonunda
![]()
Dün gece benimki de buna benzer bir şey yaptı.emiyordu uyku saatiydi.yaklaşık 40dk uyur pozisyonda emdi sonra bir hışımla ağzını memeden çekti ve o kocaman gözleriyle bana baktı uzun uzun.okadar tatlıydı ki onu sevmemek için kendimi zor tuttum.ben de tepkisiz bir şekilde ona baktım.yaklaşık 40 saniye öyle bakıştık sonra baktı ki bana kül yutturamayacak memeye geri daldı.aynı hareketi bir 5 dk sonra tekrar yaptı ve yine oralı olmadım sonra onu yatağına koydum ve anında uyudu.deniyorlar bence.en az sinekler kadar akıllı olduklarını düşünüyorumshannon ,
Ballilokumm un dediği gibi geçici Bi durum bizimki bir hafta yaptı gece 2de kalıyordu kahkaha atıp oyun oynuyordu ben hiç konuşmadım oynamadım karşılık versem alışkanlık yapacaktı şimdi eski düzene bindi
O zaman ilk seferinde sevmezse bir hafta sonra tekrar denemeliyim değil mi canım? Sende başlamışsın ek gıdaya, başlamayan bir kaç kişi kaldık gibi..iç güdüsel olarak mı başladın yoksa doktor artık hazır olduğunu mu söyledi?Canım ben yoğurdu ilk verdiğimde kusacaktı öğüre öğüre bir oldu 1hafta sonra tekrar denedim ozmn yedi ve sevdi şimdi bugün yoğurtla meyve karıştırıp vermeyi düşünüyorum
Hiç pas verme canım.. benimki de bu olayı sabah 4.45’te yapar.. dakikası hiç şaşmaz o yüzden böyle yazabiliyorum. Seninki yine tahammül edilebilir bir saat. Ben yanıma alıp, oyunlarına karşılık vermiyorum. Parmaklarını gözüme sokuyor açıyım diye. Burun deliklerime sokuyor uyandırmak içinŞu an çok sinirliyim 10 da yattı şu saatte kalktı sabah oldu sanıyor bir oyunlar bir gülmeler
shannon ,
Ballilokumm un dediği gibi geçici Bi durum bizimki bir hafta yaptı gece 2de kalıyordu kahkaha atıp oyun oynuyordu ben hiç konuşmadım oynamadım karşılık versem alışkanlık yapacaktı şimdi eski düzene bindi
Dün gece benimki de buna benzer bir şey yaptı.emiyordu uyku saatiydi.yaklaşık 40dk uyur pozisyonda emdi sonra bir hışımla ağzını memeden çekti ve o kocaman gözleriyle bana baktı uzun uzun.okadar tatlıydı ki onu sevmemek için kendimi zor tuttum.ben de tepkisiz bir şekilde ona baktım.yaklaşık 40 saniye öyle bakıştık sonra baktı ki bana kül yutturamayacak memeye geri daldı.aynı hareketi bir 5 dk sonra tekrar yaptı ve yine oralı olmadım sonra onu yatağına koydum ve anında uyudu.deniyorlar bence.en az sinekler kadar akıllı olduklarını düşünüyorum![]()
Kızlar 1 e kadar oturduk dediğiniz gibi hiç pas vermedim en son pes edip kendi uyumuş.Biraz pas versem sabah oldu sanacak şapşikHiç pas verme canım.. benimki de bu olayı sabah 4.45’te yapar.. dakikası hiç şaşmaz o yüzden böyle yazabiliyorum. Seninki yine tahammül edilebilir bir saat. Ben yanıma alıp, oyunlarına karşılık vermiyorum. Parmaklarını gözüme sokuyor açıyım diye. Burun deliklerime sokuyor uyandırmak için![]()
Nası tatlı oluyorlar o an deni bende içim gidiyor ama oralı olmuyorum bu arada 40dk gece nası uyanık kaldınDün gece benimki de buna benzer bir şey yaptı.emiyordu uyku saatiydi.yaklaşık 40dk uyur pozisyonda emdi sonra bir hışımla ağzını memeden çekti ve o kocaman gözleriyle bana baktı uzun uzun.okadar tatlıydı ki onu sevmemek için kendimi zor tuttum.ben de tepkisiz bir şekilde ona baktım.yaklaşık 40 saniye öyle bakıştık sonra baktı ki bana kül yutturamayacak memeye geri daldı.aynı hareketi bir 5 dk sonra tekrar yaptı ve yine oralı olmadım sonra onu yatağına koydum ve anında uyudu.deniyorlar bence.en az sinekler kadar akıllı olduklarını düşünüyorum![]()
Ben o şekilde ilerledim canım iki gündür çok güzel yediO zaman ilk seferinde sevmezse bir hafta sonra tekrar denemeliyim değil mi canım? Sende başlamışsın ek gıdaya, başlamayan bir kaç kişi kaldık gibi..iç güdüsel olarak mı başladın yoksa doktor artık hazır olduğunu mu söyledi?
Bu arada geçen yazmıştın ya bebeğim dönmüyor diye. Benimki de öyleydi. Bir defa dönmüş sonra denemeyi de bırakmıştı. Dün üstünü değiştirirken , ben kıyafetleri ayarlıyordum. Bir 5-10 dakika tek atletle kaldı. O sırada karnının üstüne döndü. Sanırım kıyafetler bacak hareketlerine engel oluyor. Kış olduğu için kat kat giydiriyoruz, bebeklerin hareketlerini kısıtlıyor. Sende bir dene istersen.
Aynen devam canım yoksa işin zorKızlar 1 e kadar oturduk dediğiniz gibi hiç pas vermedim en son pes edip kendi uyumuş.Biraz pas versem sabah oldu sanacak şapşik![]()