• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Bende buharda yemek nasıl yapılıyo ona baktım eşime aparat almamız lazım dedim. Araştırıp duruyorum neyi nası versem diye. 1 sene sonra ne isterse vercez zararlı filan demeden bilemedin 2 sene sonra. Ben hamileyken de çok dikkat ettim ama son 3 4 ay ne bulduysam yedim
Bende ilkinde aşırı aşırı dikkat etmiştim bunda bulantımı tek kesen şey kolaydı sabah kalkıp Bi bardak içip güne başlıyordum içmesem diğerleri sefil oluyordu ama son 3aydır bende aşırı sağlıksız besleniyorum ve hızla kilo alıyorum
Benim düdüklümün var buhar aparatı ama kaç kere kullandım 🤷🏻‍♀️ metal süzeğin varsa onu tencereye koy olur illa aparata gerek yok ben düdüklümün olduğunu farketmeden önce öyle yapıyordum da😂😂
Bide alerjik olmasınlar herşeyi yesinler inşallah ben çok kasmıyorum 3.de olunca fazla relax ım sanırım 😂😂

Bende buharda yemek nasıl yapılıyo ona baktım eşime aparat almamız lazım dedim. Araştırıp duruyorum neyi nası versem diye. 1 sene sonra ne isterse vercez zararlı filan demeden bilemedin 2 sene sonra. Ben hamileyken de çok dikkat ettim ama son 3 4 ay ne bulduysam ye
Bende ilkinde her seye dikkat etmistim hamileligimde vs. Ikincide baya saldim 😁 bu arada evde metal süzgeç varsa tencereye su koyup suzgecin uzerinde sebze haslayabilirsin :)

hım.. aklımda olsun canım. Şu aktivite probiyotik fikri hoşuma gitti. Bir öyle deneyeceğim. Kıvamını tutturamazsam bir de tava yoğurduyla deneyeyim. Senin bebeğin başladı mı tadımlara ? başladıysa nasıl gidiyor?
Yok canim ben kasım annesiyim aslında ama sizleri de takip ediyorum 😉 basima gelecekleri önceden bilmek adına ☺️

Ek gıdaya başladınız mı kızlar ?
KAFAmda deli sorular
yoğurdu meyvesi cam rendesi yok 3 gün kuralı
İlk hangi sebme hangi meyve
ALLAHIM sen kolaylaştır

SÜRECE BAŞLAYAN GÜZEL HANIMLAR
ÖĞÜNLERİ,MİKTARLARI, HAZIRLANIŞ ŞEKİLLERİNİ NE OLUR ANLATSANIZ
Ak keşke ses kaydı atma imkanı olsa
BARİ RESİM YÜKLESENİZ

KAFAmda deli sorular
ALLAHIM sen kolaylaştır

BARİ RESİM YÜKLESENİZ
Canım ilk bebek heralde. Çünkü ben de ilk de nasıl olacağını bir türlü anlamamıştım. Doktordan yardım almiştim ben de sonra bir düzene girmişti. Eğer Instagram hesabın varsa @ekgidayabasladik diye bir sayfa var.orada 3 gün kuralı , nasıl hazırlandığı falan gayet açık yazmiş paylaşmiş.ilk kez deneyecrkler için ben faydalı buldum. Kolaylıklar diliyorum 👍

KAFAmda deli sorular
ALLAHIM sen kolaylaştır

BARİ RESİM YÜKLESENİZ
İlla cam rendemi olucak mış ben iptal 🤦🏻‍♀️😂

Canım ilk bebek heralde. Çünkü ben de ilk de nasıl olacağını bir türlü anlamamıştım. Doktordan yardım almiştim ben de sonra bir düzene girmişti. Eğer Instagram hesabın varsa @ekgidayabasladik diye bir sayfa var.orada 3 gün kuralı , nasıl hazırlandığı falan gayet açık yazmiş paylaşmiş.ilk kez deneyecrkler için ben faydalı buldum. Kolaylıklar diliyorum 👍
Sayfaya baktım canım çok güzelmiş hemen takibe aldım teşekkür ederim paylaştığın için

canımsın tşk ederim

ben daha ek gıdaya başlamadım ama kafamda planı yaptım şimdiden. 3 gün kuralıyla başlayıp devam edicem nasipse. çay kaşığı-tatlı kaşığı-çorba kaşığı olayıyla büyüteceğim porsiyonlarını da.

yalnız benim aklımda şöyle bi soru var; diyelim ki gerekenleri yaptık alerjisi olmayan yiyecekleri veriyoruz. pütürlü mama kıvamından ayrı ayrı porsiyonlamaya ne zaman geçeceğiz?

ben daha ek gıdaya başlamadım ama kafamda planı yaptım şimdiden. 3 gün kuralıyla başlayıp devam edicem nasipse. çay kaşığı-tatlı kaşığı-çorba kaşığı olayıyla büyüteceğim porsiyonlarını da.

yalnız benim aklımda şöyle bi soru var; diyelim ki gerekenleri yaptık alerjisi olmayan yiyecekleri veriyoruz. pütürlü mama kıvamından ayrı ayrı porsiyonlamaya ne zaman geçeceğiz?
ARKADAŞIM Kafandaki planı benimlede paylaş ne olur. yoğurtlamı başlayacaksın. meyvenin suyuylamı. kaç ölçek olacak hangi saatlerde

bazen de abartı geliyo bunlar ya. bu çocuk büyüdüğünde hamburger kola cips yapmayacak mı? ben elmayı cam rendeden geçirsem nolcak 😂😂😂
Aynen ben de cam rende almadım mesela.beyefendi daha 5 aylık ama evin her tarafı onun eşyalarıyla doldu taştı.oturma odasında beşiği,koridorda örümceği,çekyatın birinin bir tarafında oyun minderi diğer tarafında destekli oturma simidi,mutfakta mama sandalyesi bu kadar şeyin üstüne bir de cam rende gibi şeyler alamam 🤣🤣🤣🤣

bazen de abartı geliyo bunlar ya. bu çocuk büyüdüğünde hamburger kola cips yapmayacak mı? ben elmayı cam rendeden geçirsem nolcak 😂😂😂
Ben ilkinde dikkat ettim zaten prematüre idi daha hassastı. Hala koladır hamburgerdir sevmez onunla alakalı bilmem. Çikolata ya hayır demez ama onunda ölçüsü var yani uyar onada. Çaya süte şeker atmaz. Salatalığa yumurtaya ayrı tuz falan atmaz.bir yasa kadar tuz şeker hiç kullanmadım .peynir yogurt ekmek bisküvi kendim yaptım. Dediğim gibi etkisi var mi bilmiyorum yada yapısı buydu devam ediyor. Ama dondurma favorisi😂yazı sevme sebebi ☺️

Ben ilkinde dikkat ettim zaten prematüre idi daha hassastı. Hala koladır hamburgerdir sevmez onunla alakalı bilmem. Çikolata ya hayır demez ama onunda ölçüsü var yani uyar onada. Çaya süte şeker atmaz. Salatalığa yumurtaya ayrı tuz falan atmaz.bir yasa kadar tuz şeker hiç kullanmadım .peynir yogurt ekmek bisküvi kendim yaptım. Dediğim gibi etkisi var mi bilmiyorum yada yapısı buydu devam ediyor. Ama dondurma favorisi😂yazı sevme sebebi ☺️
maşallah ya 😍😍

dur yazacağım mutlaka. halledeceğiz sıkma canını ❤
Bende ilk yoğurt yedircem ee sonra ? Karar veremiyorum bi türlü. Patates püresi diyodum çok mu ağır olur dedim bianda çünkü çatalla ezcez tatlı bal kabağı demiş araştırdğım çoğu yerde e tatlı şeyler vermeyin yoksa sebze yemez diyorlar karnabahar mı versem dedim ezip ya gaz yaparsa 🤦🏻‍♀️

Back