2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Aynen öyle aslında ama o yatak psikolojimi bozuyor ya Hep o yüzden kontrol olmak istememişimdir

5 aylık kontrolümüz de doktorumuzun söylediği şey annesi artık daha çok kucak istiyecek bu aydan sonra bol bol kucagınıza alın dedi ben de tabi zaten idmanlıyız ilk çocuğumuzdan dolayı alırız evelallah dedim

Saat başı nöbetleri başladı yine hala gazı mı var bu çocuğun anlamıyorum ki kıvranıp duruyor. Ama gazlıyken bile geç uyurdu ama bi kez uyanırdı böyle saat başı değil. Bu düzende birden fazla çocuk büyüten anneler süper kahramandır benim gözümde

ne kadar katıldığımı anlatamam...

Bence artık algıları çok açıldı dediğin gibi tanımaya basladi

Gözüme kibrit çöpü dayiycam cizgi film gibi.kac kez uyandı sayanadim 7de tam kalkış yaptik.acamadigim gözlerim ve enerji bombası 3bwbemle gün e merhaba

Kızlar bu arada dün gece midem kazınınca nesquik kahvaltılık gevrek yedim, tesadüf mü bilmiyorum ama sabah sütüm artmış gibiydi. Kızımda sabaha kadar memede olmasına rağmen. Ya belki tesadüftür bilmiyorum, ama aklınızda olsun. Ben bariz bir fark hissedince buraya da yazıyım dedim

Merhaba; uzun zamandır giremedim gruba ama malum ek gıdaya geçiş süreci olunca bir bakayım dedim. Bugün havuç vermeyi planlarken sizin paylaşımınızı görmek çok güzel oldu.
Ben yoğurtla başladım pek sevmiyor ama 3 gün kuralını uyguladım armut ve elma rendeleyip verdim ilk önce havucu tek mi verdiniz bugün irmikli mama yapmayı planlıyorum
Yoğurdu 210 ml lik kavanozlar aldım onlara mayalıyorum silikon kaşıkla yediriyorum bu arada deli gibi mama sandalyesi araştırıyorum ama daha bulamadım henüz

Ben sade haşlanmiş havuç verdim bayıldı. Yani çok sevdi

Havucu tek verdim suda haşladım. Çatalla ezdim

kızlar patatez bal kabağı havuç gibi haşlanınca kuruyabilecek sebzeleri suyla mı yumuşatıyorsunuz yoksa anne sütü/mamayla mı?

bir de ek gıdaya geçenler su vermeye başladınız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…