2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Ohhh ne güzel çok değişiklik olmıştır canım sizin için bazen sahile gidiyoruz onda bile nasıl desarj oluyorum ohhh bee diyorum

Benim rahmime ultrason ile baktı sonra da Alttanda bakalım dedi de ben hazır olmadığımı söyledim Şimdiye kadar da muayene olmadım
Korkacak bir şey yok. Spekulama bol bol kayganlaştırıcı sürüyorlar. Ultrason prombuna da. Ultrason bakarken spekulum bile koymuyorlar. Promb kalem gibi bir şey.
O yatağa yatmak biraz ürkütücü dişçi koltuğu gibi. Yatınca kolay.

Sadece kendilerinden biktiriyorlar başka bir şey değil l. Komşum bile temizlik yaparken arar bebek uyumuyor dimi der kaynanam resmen düşüncesiz ben bebeği uyuturken kapının dibine gelip bağırarak konusr kaynanam aynı hesap
Hayır yani seslerini yükselttiklerinde ne oluor? Çocuğun onları daha mı çok seveceğini düşünüyorlar acaba

Kızlar emzirirken kolojen kullanan var mi aranızda?Saç dökülmesine iyi geliyormuş .Ben daha önce kullanıyordum ama hamile kalınca bırakmıştım.

Benimki de diyor ki temizlik yaparken hep kulağım telefonda.belki ararsın da oğlum uyuyır dersin diye.içimden arayıp canın cehenneme diyesim geliyor da neyse diyorum
Bile isteye yapıyor gibime geliyor ruh hastası ne olacak

Kızlar emzirirken kolojen kullanan var mi aranızda?Saç dökülmesine iyi geliyormuş .Ben daha önce kullanıyordum ama hamile kalınca bırakmıştım.
Kolajen son zamanlarda çok popülerleşti.aslında doktora sormak gerek emzirmeye engel mi değil mi diye.kel kalacam bu gidişle

ben de merak ediyorum. yavaş yavaş mama sandalyesi, yemek için araç gereç almaya başlamalı sanki.

kullandığınız ve mutlaka alın dediğiniz bişey var mı?
Mama sandalyesi almadım çünkü kardeşim kendi çocuğununkini verdi.
Ebebekten ben de bugün mama kaşığı falan baktım ama extra hiçbir şey almadım şimdiye kadar

Mama sandalyesi almadım çünkü kardeşim kendi çocuğununkini verdi.
Ebebekten ben de bugün mama kaşığı falan baktım ama extra hiçbir şey almadım şimdiye kadar
mama sandalyesi
mama tabağı ve kasesi
alıştırma bardağı ve suluk
meyve sebze emziği
silikon cepli önlük
giyilebilir önlük

ben de bunları not almıştım

ben de sezeryenle doğum yaptım. 40. günde alttan baktı. Rahim toplamış dedi bir de simir test, yaptı

gün geçmiyor ki yeni problem çıkmasın. Çoğumuz da olduğu gibi Mila da gece uykuya dalamıyor. eski günlerdeki gibi 1 de 2 de uyuyor.
Diğer bir sorunum da bakıcı. ' hafta da 2 bakıcı gitti. Maaşı da arttırdım ama yok yani ne yapacağım bilmiyorum

Büyük kaç yaşında? Oda kötü tam oh diyorsun diğeri başlıyor uykunun bukadar değerli bişey olduğunu Eylül doğduktan sonra anladim
Tam 3.5 yaşındayken dogdu kardesi, bebeğim 6 ayındayken o 4 olacak. Benim büyük kizim biraz istisna, uykusuz büyüdü, uykudan nefret eden bi bebekti tabiri caizse. Ben ilk 8 ay sadece 20ser dakka uyumustum. 8. Ayda hastalandı, atesten uyumustu bende ilacini verip beklemem gerektiği icin 2 saat uyumustum. 3 yasina kadar kendimce depresyon yasadim o kadar zor o kadar zordu ki anlatamam. Onun uykusunun hayatimi bu denli etkileyecegini bilmezdim evde de duzen bozuluyo tartisma cikiyo zamanla. Cok şükür 3 yastan sonra daha iyi, 2 3 kere uyanuyor gece hatta ne zamandir cok uyanmiyor. Yatma saato gece 2 bu arada iyi hali bizden sonra yatar bizden önce uyanır. Bebegim dogdu biz hala buyuguyle uğraştık. o yuzden küçük bebeğime sukrediyorum. Cok zorunu yaşadığım icin uyku konusunda, bu bebeğim uyudugu için ve biraz olsun dinlenebildigim icin her gun sukrediyorum
Uyku cokkk degerli evet :))) Sizin uyku konusunda normal bi bebeğiniz varsa, benim ilki kadar sürmez, uykusuz her dakika zor gecse de, gecicek merak etmeyin :))) 6 aydan sonra daha iyi olucagini umuyorum

Ohhh ne güzel çok değişiklik olmıştır canım sizin için bazen sahile gidiyoruz onda bile nasıl desarj oluyorum ohhh bee diyorum
Aynen canım ama sahili tercih ederim denizi izlemek muhteşem bir şey
Kızlar ek gıda süreciniz nasıl gidiyor? Öncesinde Herhangi bir alışveriş yaptınız mı?
Canım biz bu hafta ara verdik aşırı yoğun Bi hafta geçirdim resmen ama ondan önce yoğurt dışında bebeğim herşeyi sevdi şimdilik
Mama sandalyemiz 2numaramdan vardı e bebekten almıştım iyiki almışım şimdi çoook pahalı
Mama kaşığımız tupperware den ablamızdan kaldı yine tabak almadım açıkçası gerek duymuyorum Bi silikon önlük bakıyorum şimdi onu alınca elinede vermeye başlıyacağım
Ben aldım başlıcaktım içime şüphe girdi araştırdım hamile ve emziren anneler üstünde araştırma yapılmamış oyüzden dolapta bekliyor ama doktora danışıp kullanan varsa bende başlarım

Menüler belli mi ben ilk 3 gün yoğurt yedircem sonra kendi sütümle ıslayacağım patates püresi yediririm diyodum içime sinmemeye başladı. Yeni 5 aylık olduk 6. Aya var daha ama şimdiden tasası sardı

Menüler belli mi ben ilk 3 gün yoğurt yedircem sonra kendi sütümle ıslayacağım patates püresi yediririm diyodum içime sinmemeye başladı. Yeni 5 aylık olduk 6. Aya var daha ama şimdiden tasası sardı
ben de böyle yapacağım. 3 gün kuralıyla. öğleye denk getirince daha iyi olur diyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…