2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Geceleri ondan uyanıyorum Bn de sürekli bir de susuyorum çok fazla
bebeği oluşturmak için kan üretiyor bedenimiz ve sürekli susuzluğa sebebiyet veriyor. o yüzden de bağırsakta tembellik. bol su içiyorum sabahtan akşama kadar. dersiniz ağzımda kağıtvar. bir damla ıslaklık olmuyor. Rabbim kolaylaştırsın inş.

Günaydın hanımlarr
listede adı olmayanlar beni etiketleyip bilgilerini yazarsa hemen eklerim

Kızlar günaydın, 7. Hafta hamilelikte neler yasıyosunuz? Sanki benim halsizliğim azaldı , benim gibi olanlar varmı ?

Hoşgeldin canım hayırlı olsun. Rabbim sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Merhabalar. Ben de son adet tarihime göre 7 buçuk haftalığım. Çok sıkıntılı ve soru işaretleriyle dolu 3 hafta geçirdim. Yarın her şey belli olacak. Ama en son geçen haftaki doktor görüşmemizde kürtaj muhtemel ama 1 hafta daha beklemek istiyorum dedi.

Özetle şöyle ki, beta HCG değer artışım çok dengesizdi, başlarda çok iyi giderken sonra yavaşladı, en son kürtaj için gittiğimde muhteşem bir artış gösterdi. Molar gebelik veya dış gebelik yok çok şükür ama kese görüntüsü çok düzensiz ve anormal. Yani doktor da 1 hafta daha beklemenin bir sakıncası olmayacağını düşündü. Fiziksel ve ruhsal olarak da hamilelik belirtileri bende var. Ama moraller yerlerde. Umarım hayırlısı olur...

hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah

son 4 gündür geceleri uyku sıfır bende de. 3 gündür de mide bulantısıyla cebelleşiyorum. deli gibi ayran içiyorum inanamazsınız. yemekler de acayip kokmaya başladı.

Allah yüzünüzü güldürsün inşallah

Allah yardımcınız olsun insallah sorunlar düzelmiştir

Canim ayni sey bende de oldu. 5 ve 6 haftalikken kese vardi bebek gorunmuyordu. 7 hafta gittim ustten yine cok net göremedi. Alttan bakti o şekilde gördü. Insallah hayirlisiyla saglikla görürsün bebegini.
Gercektenmiiiii ay çok sevindimm. İnşallah bizdede öyle olur pazartesi görünür. Valla günlerdir kendimi şiddetli kanamaya falan hazırlıyorum bu moral oldu. İnşallah mucizem yerini almıştır ve görünür. 7+3 te benim kontrol. Seninki tam olarak 7+0 mıydı?

Korkma canım ben hamile olduğumu anlayamıyorum bile arada mide bulantısı yanması oluyor bi de akıntım var başka birsey yok bend e
Merhaba , ben 7. Haftadayım ama gögüs hassasiyeti azaldı biraz. ,haftalar ilerledikçe azalıyor mu ?ben de hep korku var ne yapcam bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…