2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Geçmiş olsun canım.bekle sakıncası yoksa. Belli mi olur sonuç iyi de olabilir.hakkinda hayirlisi

Bendede arada kasık ağrısı oluyor , ama su göğüsleri kafama takıyorum ,acaba benim gibi olan varmın?
Benim de goguslerimde hassasiyet var. kasik agrilari da oluyor ara sira. Bunlara ilaveten sari renkte akinti var en basindan beri. Akinti icin doktor normal dedi ama sizlerde de var mi?

Valla benim ara ara gelen bulantilarim var ve genel anlamda canim pek birsey istemiyor malesef duzgun beslenemiyorum
ay bacım mide bulantısını hiç sorma çok kötü berbat durumdayım bugün kontrolü olan yokmu bebiş görelim yaaa benim haftaya cuma günü inşaallah heyecanla bekliyorum

Benim de goguslerimde hassasiyet var. kasik agrilari da oluyor ara sira. Bunlara ilaveten sari renkte akinti var en basindan beri. Akinti icin doktor normal dedi ama sizlerde de var mi?
Bende gogus hassasiyeti fazla,buyuyorlar hızla,kilo da aliyorum demistim zaten,kasik ağrım son gunlerde cok degisken bazen gecti diyorum yine basliyor, akıntı da başından beri var doktorum daha başlamadan söylemişti olacağını, çok benziyor belirtilerimiz

Bendede arada kasık ağrısı oluyor , ama su göğüsleri kafama takıyorum ,acaba benim gibi olan varmın?
Göğüslerim aşırı hassaslaştı benim. Dokunamıyorum bile
Benim de durumum aynı canım hepsi var. Normal diyorlar ama
bende de var. el değmiyor göğüslerime. çok çabuk şişti.
Maalesef benim de öyle. Düşünemiyorum sonrasını
ay bacım mide bulantısını hiç sorma çok kötü berbat durumdayım bugün kontrolü olan yokmu bebiş görelim yaaa benim haftaya cuma günü inşaallah heyecanla bekliyorum

Benim kontrolüm yarın. Çok merak içindeyim
Tam olarak beni anlatmışsın resmen. Harfiyen doğru

kızlar birşey soracağım ben enox 4000 lik iğne vuruluyorum enoxtan önce clexan vuruluyordum aynı ilaç olduğu için ellerinde yok diye enox verdiler fakat enox vurulduğumdan beri vurduğum yerlerin çevresi kızarıyor böyle bir durumla karşılaşan varmı acaba iğne vurulan arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…