• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kizlar bu ilk sayfadaki tabloda bilgilerimizde yazarken 2. Gebelik diye yazmistim 1. Dusuk oldu. Tablo basligi kacinci cocuk diye olmus sizlerde benim gibi mi yazdiniz

Benim sol kasıkta batmalarim vardı şimdi sağda olmaya başladı.Beni asıl rahatsız eden mide bulantisi ve kabizlik.Bulanti için ilaç kullanıyorum ama sadece kusmayi önledi öğürme tiksinme hissi geçmedi.Kabizlik için surup aldık o daha beter gaz sancisi yaptı.Oyüzden kasik ağrılarını hissetmeye.bile vakit kalmıyor diyeyim

Canım kabızlık için bende surup içiyorum sana tavsiyem gece yatmadan 1 saat önce iç ve üstüne 1 bardak su iç gece rahat oluyo sabah ta kabız olmuyorsun 3 gündür bu şekilde rahatim

kızlar birşey soracağım ben enox 4000 lik iğne vuruluyorum enoxtan önce clexan vuruluyordum aynı ilaç olduğu için ellerinde yok diye enox verdiler fakat enox vurulduğumdan beri vurduğum yerlerin çevresi kızarıyor böyle bir durumla karşılaşan varmı acaba iğne vurulan arkadaşlar
Benimde ayni oluyor. Doktor normal dedi

kızlar birşey soracağım ben enox 4000 lik iğne vuruluyorum enoxtan önce clexan vuruluyordum aynı ilaç olduğu için ellerinde yok diye enox verdiler fakat enox vurulduğumdan beri vurduğum yerlerin çevresi kızarıyor böyle bir durumla karşılaşan varmı acaba iğne vurulan arkadaşlar
MOSMOR BENİM KIRMIZI NE Kİİİİ

Kızlarrr bebişlerimiz için bir günlük vs.bişey tutuyor musunuz? Bebek günlüklerinden almak istemedim evdeki bi defterime ilk beta hcg kan sonucum, keseyi gördüğümüz ultrason fotoğrafı, ve kalbini duyduğumuz ultrason fotoğrafına üç ayrı gün olarak notlar yazdım 🙈🙈 çok güzel bi hatıra olur bence 😍😍

Eklentiler

• BD85BF74-9E8D-421B-AD43-093D92501123.jpeg
    BD85BF74-9E8D-421B-AD43-093D92501123.jpeg
    111 KB · Görüntüleme: 75
  • 2EA58154-C3BB-469F-8858-55B3F542232C.jpeg
    2EA58154-C3BB-469F-8858-55B3F542232C.jpeg
    133,4 KB · Görüntüleme: 87
  • D30C5179-0BE6-4C4B-9674-8220B98182C1.jpeg
    D30C5179-0BE6-4C4B-9674-8220B98182C1.jpeg
    111,4 KB · Görüntüleme: 90
  • 7E6E9D42-5CB4-44B4-8388-B012AA2889B6.jpeg
    7E6E9D42-5CB4-44B4-8388-B012AA2889B6.jpeg
    127,9 KB · Görüntüleme: 122
Kızlarrr bebişlerimiz için bir günlük vs.bişey tutuyor musunuz? Bebek günlüklerinden almak istemedim evdeki bi defterime ilk beta hcg kan sonucum, keseyi gördüğümüz ultrason fotoğrafı, ve kalbini duyduğumuz ultrason fotoğrafına üç ayrı gün olarak notlar yazdım 🙈🙈 çok güzel bi hatıra olur bence 😍😍
müsait bir anımda gidip şık bir şey almayı istiyorum. süper bir fikir. gelecek yıllara kalacak çok güzel hatıra ❤❤

Kızlar minik fasulyem kocaman olmuş. Nefes darlığı kalp çarpıntısı her sey normal dedi. Mide bulantısı için zofer verdi. Inşallah böyle devam.eder 🙏🙏
Masallah canim artik bebisler belli olmaya basladi ne guzel bi foto 🤩 ben de 9. Haftama girmis olacagim buyuk ihtimal kontrole gittiğimde

Kızlar minik fasulyem kocaman olmuş. Nefes darlığı kalp çarpıntısı her sey normal dedi. Mide bulantısı için zofer verdi. Inşallah böyle devam.eder 🙏🙏
Maşallah ve darısı basimiza inşallah 🙏🙏🙏
Evet, bulabti cok mu? :)
Bulantı aç olduğum zaman hafif oluyor, hiç kusmadım, faydali olmayan ya d abur cubur hicbir sey yemiyorum ama iştahım fazla, kilo alıyorum 😥

Ben de bi defter aldim canim kendim susluyorum yaziyorum cok guzel oluyor gercekten🤩 senin ki de cok guzel olmus

Masallah canim artik bebisler belli olmaya basladi ne guzel bi foto 🤩 ben de 9. Haftama girmis olacagim buyuk ihtimal kontrole gittiğimde
Canım benim inşallah her şey yolunda gider. Bu 2 hafta çok.zorlandim 2 hafta sonra 2 li test için çağırdı şimdi 🙏 çok güzel bi duyguymuş allahım.her isteyene.nasip etsin bizlerede sağlıkla kucagimiza almayı

Back