- 3 Mart 2018
- 384
- 647
- 53
- 36
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #3.281
yaaaaa geç mi kaldım ben şimdi herkes yerleşmiş bile:)) Yaşım 32. İlk gebeliğim ve tüp bebiş. muhtemel doğum tarihimizde inşallah 5 eylül olarak görünüyor. Kilom da 46.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim sol kasıkta batmalarim vardı şimdi sağda olmaya başladı.Beni asıl rahatsız eden mide bulantisi ve kabizlik.Bulanti için ilaç kullanıyorum ama sadece kusmayi önledi öğürme tiksinme hissi geçmedi.Kabizlik için surup aldık o daha beter gaz sancisi yaptı.Oyüzden kasik ağrılarını hissetmeye.bile vakit kalmıyor diyeyim
Lekelenmen nasil benim.azaldi gibi masalalh diyim korkuyorum aksama sip diye gelirGeçmiş olsun canım.bekle sakıncası yoksa. Belli mi olur sonuç iyi de olabilir.hakkinda hayirlisi
Benimde ayni oluyor. Doktor normal dedikızlar birşey soracağım ben enox 4000 lik iğne vuruluyorum enoxtan önce clexan vuruluyordum aynı ilaç olduğu için ellerinde yok diye enox verdiler fakat enox vurulduğumdan beri vurduğum yerlerin çevresi kızarıyor böyle bir durumla karşılaşan varmı acaba iğne vurulan arkadaşlar
Evet ozel muayesini var.Canım muayene ücreti 250tl o özel mi acaba?
sen öyle zannet yanlız değilsin bacım bende 93,5 hamile kaldım :)topikteki en tontik hamile ben olacağım sanırım
teşekkür ederim canım çok saolBenimde ayni oluyor. Doktor normal dedi
boyun kaç pekisen öyle zannet yanlız değilsin bacım bende 93,5 hamile kaldım :)
teşekkür ederim canım çok saol
MOSMOR BENİM KIRMIZI NE Kİİİİkızlar birşey soracağım ben enox 4000 lik iğne vuruluyorum enoxtan önce clexan vuruluyordum aynı ilaç olduğu için ellerinde yok diye enox verdiler fakat enox vurulduğumdan beri vurduğum yerlerin çevresi kızarıyor böyle bir durumla karşılaşan varmı acaba iğne vurulan arkadaşlar
Benm leke bayağı azaldı.dun vardı bugün çok hafif.insallah bidaha gelmez.biraz iş çoğu zamn uzanıyor um.dinlenmemi söylemişti doktr.Lekelenmen nasil benim.azaldi gibi masalalh diyim korkuyorum aksama sip diye gelir
müsait bir anımda gidip şık bir şey almayı istiyorum. süper bir fikir. gelecek yıllara kalacak çok güzel hatıra ❤❤Kızlarrr bebişlerimiz için bir günlük vs.bişey tutuyor musunuz? Bebek günlüklerinden almak istemedim evdeki bi defterime ilk beta hcg kan sonucum, keseyi gördüğümüz ultrason fotoğrafı, ve kalbini duyduğumuz ultrason fotoğrafına üç ayrı gün olarak notlar yazdım çok güzel bi hatıra olur bence
Evet, bulabti cok mu? :)Bende gogus hassasiyeti fazla,buyuyorlar hızla,kilo da aliyorum demistim zaten,kasik ağrım son gunlerde cok degisken bazen gecti diyorum yine basliyor, akıntı da başından beri var doktorum daha başlamadan söylemişti olacağını, çok benziyor belirtilerimiz
Oy maşallah maşallahKızlar minik fasulyem kocaman olmuş. Nefes darlığı kalp çarpıntısı her sey normal dedi. Mide bulantısı için zofer verdi. Inşallah böyle devam.eder
Masallah canim artik bebisler belli olmaya basladi ne guzel bi foto ben de 9. Haftama girmis olacagim buyuk ihtimal kontrole gittiğimdeKızlar minik fasulyem kocaman olmuş. Nefes darlığı kalp çarpıntısı her sey normal dedi. Mide bulantısı için zofer verdi. Inşallah böyle devam.eder
Maşallah ve darısı basimiza inşallahKızlar minik fasulyem kocaman olmuş. Nefes darlığı kalp çarpıntısı her sey normal dedi. Mide bulantısı için zofer verdi. Inşallah böyle devam.eder
Bulantı aç olduğum zaman hafif oluyor, hiç kusmadım, faydali olmayan ya d abur cubur hicbir sey yemiyorum ama iştahım fazla, kilo alıyorumEvet, bulabti cok mu? :)
Ben de bi defter aldim canim kendim susluyorum yaziyorum cok guzel oluyor gercekten senin ki de cok guzel olmusKızlarrr bebişlerimiz için bir günlük vs.bişey tutuyor musunuz? Bebek günlüklerinden almak istemedim evdeki bi defterime ilk beta hcg kan sonucum, keseyi gördüğümüz ultrason fotoğrafı, ve kalbini duyduğumuz ultrason fotoğrafına üç ayrı gün olarak notlar yazdım çok güzel bi hatıra olur bence
Canım benim inşallah her şey yolunda gider. Bu 2 hafta çok.zorlandim 2 hafta sonra 2 li test için çağırdı şimdi çok güzel bi duyguymuş allahım.her isteyene.nasip etsin bizlerede sağlıkla kucagimiza almayıMasallah canim artik bebisler belli olmaya basladi ne guzel bi foto ben de 9. Haftama girmis olacagim buyuk ihtimal kontrole gittiğimde