- 17 Eylül 2020
- 744
- 474
- 33
- 40
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #32.721
Aynen benimki de öyleydi 1 2gundur eskisi gibi değil saate bakmiyrm ama daha aralıklı uyaniyo umarım bizimki geçmiştir sizinki de gecerSaat başı uyanmaya başladı yine ya. Daha doğrusu uykusunda ağlıyo emziriyorum rahatlıyo 1 saat sonra yine. Bende ağlıcam artık
Aynı şeyleri yaşıyoruz bizimkide kucaktan inmiyor dün babaannesi dedesi geldi az oyalarlarlar dinlenirim dedim bu sefer hiç inmedi kucagimdan onlara bakıp ağladı hep benim kocamda öyle diyor bende kendime çok kızıyorum ama geçmiyor ne zaman gecicekBizde de durum aynı, ekstra olarak birde gündüzde hep kucakta olmak istiyor. Nefes alacak zamanım yok gibi... bende ağlıyorum eşim kızıyor, Allah’ın gücüne gider diyor.
Ben de agliycam artık çünkü diğer leri de büyük sayılmaz hem kıskanıyorlar hem de temel ihtiyaçlarını bike zor karşılıyorum asla sırtı yere gelsin istemiyo hanımefendiBizde de durum aynı, ekstra olarak birde gündüzde hep kucakta olmak istiyor. Nefes alacak zamanım yok gibi... bende ağlıyorum eşim kızıyor, Allah’ın gücüne gider diyor.
Sağlıklarına ve varlıklarına binlerce şükür olsun tabi ki ama yoruluyoruz..Aynı şeyleri yaşıyoruz bizimkide kucaktan inmiyor dün babaannesi dedesi geldi az oyalarlarlar dinlenirim dedim bu sefer hiç inmedi kucagimdan onlara bakıp ağladı hep benim kocamda öyle diyor bende kendime çok kızıyorum ama geçmiyor ne zaman gecicekbazen burda aynı şeyleri yaşayan sizleri görünce yalnız değilim diyip ona tutunuyorum acikcasi
üstten bakıldı bana da.Kızlar aklıma takılan bir soru var ben doğumdan sonra doğumum sezaryendı40 . Gün kontrole gittim Altan muayene olmadım fobim vardı doktorum kontrol etsek iyi olur dedi ettirmedim doğum yapalı 6 ay olacak ve ondan öncesine kadar da Altan muayene olmamıştım sezeryan doğum yapanlar Altan muayene oldunuz mu hiç ?
Valla bende bazen yeteeerr diye camı açıp bağırıp kapatasım geliyor bide dersler başladı birinin bitiyor hemen diğeri giriyor evin düzenini kaç aydır yapamadım düzen yapsam temizlik için abla çağırcam düzen yapamayınca oda sarkıyor çocuklar anne pasta yapalım anne şunu istiyoruz anne şu anne bu anne anne anne anne diye sürekli yetememe oldu geçen anneme ağladım 1sene sonra rahatlıyacaksın bak gör diye inanmak istiyorumBen de agliycam artık çünkü diğer leri de büyük sayılmaz hem kıskanıyorlar hem de temel ihtiyaçlarını bike zor karşılıyorum asla sırtı yere gelsin istemiyo hanımefendi
Gece uyanıp uyumama bizdede var canım ama artık ben yatırıyorum beşiğine uyuyorum yoksa sabah migrenim tutmuş uyanıyorum bizimki uyanıp oyun oynamak istiyor2 gecedir sinirden çatlamak üzereyim yani. hep bi mızmızlanma hep bi inleme ağlama hali var bizimkinde. geceleri zırt pırt uyanıp uyumamaya başladı. ne yapacağımı bilmiyorum artık. öyle bi öfke geliyo ki bana o anda biri bişey dese boğarım yani.
kızımla birlikte kendimi daha iyi tanıdım gerçekten. ben bebekten önce de kesinlikle gürültüye sıkıntıya gelebilen bi insan değildim hâlâ öyleyim. kesinlikle -tabii ki allah bilir ama- uzunca bir süre 2. çocuk işini rafa kaldırıyorum. 5 aylık süreyi gözümün önünden geçirirken aynı şeyleri yeniden yaşamayı düşünmek bile korkutuyo beni allah affetsin.
2. 3. çocuğu olan hatta 4. yü düşünenleri tebrik ederim ama benim ne o kadar enerjim ne de sabrım varmış onu anladım.
oh yazdım rahatladım. inşallah bugün sakin geçer.
Evet bı de şunu yapalım bunu yapalım var görmüyor musun yavrum ben ne haldeyim diyrm .sonra da kendime vicdan yapiyrm sonumuz hayrolsun.Valla bende bazen yeteeerr diye camı açıp bağırıp kapatasım geliyor bide dersler başladı birinin bitiyor hemen diğeri giriyor evin düzenini kaç aydır yapamadım düzen yapsam temizlik için abla çağırcam düzen yapamayınca oda sarkıyor çocuklar anne pasta yapalım anne şunu istiyoruz anne şu anne bu anne anne anne anne diye sürekli yetememe oldu geçen anneme ağladım 1sene sonra rahatlıyacaksın bak gör diye inanmak istiyorum
Allah sağlıklarını eksik etmesin yeterki diyorum hep ama eksik dua ediyoruz gibi bizimki ise etmesin ki onlara yetelimSağlıklarına ve varlıklarına binlerce şükür olsun tabi ki ama yoruluyoruz..isyan değil asla sıkıntımızı paylaşıyoruz. Ben de hem pandemiden dolayı hemde küçük bebeğim oluşumdan dolayı kimseyle görüşemiyorum. Sosyalleştiğim tek yer burası gibi birşey oldu. Burada sizlerle konuşmasam,paylaşmasam herhalde içime kapanırım
Eşimle dışarıda gezmeyeli çok çok oldu ben arada cikiyorum ama kocam hafta sonu sadece izinli veresmen adam evden işe işten eve oda çok yıprandı Allah'ım bı duzelse pandemide gelsin deniz kum güneşGünaydın kızlar uzuuun zaman sjnra dün eşimle başbaşa dışarı çıktık (çocukları kayınvalideme bıraktık) dışarı derken doktora gittik ordan avm ye gittik ne büyük nimetmiş çocuğum dur tamm çıkınca alıcam uslu durursan tamm kızım ağlama demeden alışveriş yapmak bana dün çok iyi geldi sizlerinde imkanı varsa tavsiye ederim
Gürültüye ben de hiç gelemem2 gecedir sinirden çatlamak üzereyim yani. hep bi mızmızlanma hep bi inleme ağlama hali var bizimkinde. geceleri zırt pırt uyanıp uyumamaya başladı. ne yapacağımı bilmiyorum artık. öyle bi öfke geliyo ki bana o anda biri bişey dese boğarım yani.
kızımla birlikte kendimi daha iyi tanıdım gerçekten. ben bebekten önce de kesinlikle gürültüye sıkıntıya gelebilen bi insan değildim hâlâ öyleyim. kesinlikle -tabii ki allah bilir ama- uzunca bir süre 2. çocuk işini rafa kaldırıyorum. 5 aylık süreyi gözümün önünden geçirirken aynı şeyleri yeniden yaşamayı düşünmek bile korkutuyo beni allah affetsin.
2. 3. çocuğu olan hatta 4. yü düşünenleri tebrik ederim ama benim ne o kadar enerjim ne de sabrım varmış onu anladım.
Galbia son zamanlarda genel durum bu bu ayın dunyanin hareketi hayvanları bebekleri etkiler ya galiba öyle bişey yaşıyoruz ozaman herkes aynı dertten muzdarip bas bas bağırdım gece eşim kızımı aldı salona gitti ben halen bağırıyorum sabahta hüngür hüngür ağladım rahatlattı ama resmen gözlerim batıyor uykusuzluktan2 gecedir sinirden çatlamak üzereyim yani. hep bi mızmızlanma hep bi inleme ağlama hali var bizimkinde. geceleri zırt pırt uyanıp uyumamaya başladı. ne yapacağımı bilmiyorum artık. öyle bi öfke geliyo ki bana o anda biri bişey dese boğarım yani.
Yürüyen gürültü bizimki kaynanada öyle bağıra bağıra kziimi seviyor kızımda sinirleniyor yüksek seseGürültüye ben de hiç gelememsinirlerim zıplar resmen.hele ki uykumdan o gürültü yüzünden kalkmışsam o an katil bile olabilirim o derece.oğlum da bana çekmiş maalesef.benim de uykum hafiftir gürültüye karşı duyarlıyımdır oğlum da aynı.apartmanda da ses yalıtımı yok.kayınvalidem de tam bir temizlik hastası.ruh hastası gibi evine giren çıkan bile olmamasına rağmen sürekli bir temizlik yapma derdindedir çok söylendim o huyu için ama kafa boş olunca ne dersen de aynı. O temizlik yaptıkça oğlum o seslere uyandı ve oğlum uyandıkça ben o kadını öldürmek istedim.b..k mu var evinde hergün hergün bu kadar ses çıkarıyorsun.bir gün oğlum sabaha kadar gazdan uyumamıştı.ben harap bir haldeyim.saç baş darmadağınık,acımdan ölüyorum.zorla çocuk uyudu.attım yatağına hemen mutfağa koştım iki lokma yiyim diye.tam odasının üzerinden bir şeyler çekiştirdi oğlum çığlık çığlığa uyandı o an çıkıp ona bir şarjör boşaltasım gelmişti.savunma konuşması da “ torunum toza karşı duyarlı diye o belki evime gelir diye sabahtan temizliğe giriştim” ki oğlumu da onun evine hiç çıkarmazdım ne alaka çözememiştim ama ruh hastası oldığu için yorjm yapmamıştım.çok şükür ki eylülde taşınacağız.
2. Çocuğu da oğlum 1 yaşına geldiğinde düşünüyordum ama tarihi biraz öteledim çünkü gerçekten de oğlumdan dolayı değil de en çok bu kadının saçmalıklarından dolayı sinirlerim yıprandı.mesela oğlum şu anda uyuyor ve kendisi yine yukarda bir şeyler yapıp ses çıkarıyor
Benim rahmime ultrason ile baktı sonra da Alttanda bakalım dedi de ben hazır olmadığımı söyledimSezaryen oldum doğum öncesinde de sonrasında da 40 muayenesi de alttan oldu.
annem de kayınvalidem de memlekette. hatta ikisi altlı üstlü komşular ziv ziv geziyorlar. orada virüs bitti şükür ama korkudan buraya çağıramıyorum. geçtim birine bırakmayı benim grip bile olmamam lazım. kimsemiz yok burada maalesef.Günaydın kızlar uzuuun zaman sjnra dün eşimle başbaşa dışarı çıktık (çocukları kayınvalideme bıraktık) dışarı derken doktora gittik ordan avm ye gittik ne büyük nimetmiş çocuğum dur tamm çıkınca alıcam uslu durursan tamm kızım ağlama demeden alışveriş yapmak bana dün çok iyi geldi sizlerinde imkanı varsa tavsiye ederim
ayyyy gerçekten bok mu var yani tövbe tövbe. eylül hayırlısıyla gelse de girseniz eve. hatta yazın girin hava sıcakken üşüme derdi yokken de kalınır içinde mis gibi.Gürültüye ben de hiç gelememsinirlerim zıplar resmen.hele ki uykumdan o gürültü yüzünden kalkmışsam o an katil bile olabilirim o derece.oğlum da bana çekmiş maalesef.benim de uykum hafiftir gürültüye karşı duyarlıyımdır oğlum da aynı.apartmanda da ses yalıtımı yok.kayınvalidem de tam bir temizlik hastası.ruh hastası gibi evine giren çıkan bile olmamasına rağmen sürekli bir temizlik yapma derdindedir çok söylendim o huyu için ama kafa boş olunca ne dersen de aynı. O temizlik yaptıkça oğlum o seslere uyandı ve oğlum uyandıkça ben o kadını öldürmek istedim.b..k mu var evinde hergün hergün bu kadar ses çıkarıyorsun.bir gün oğlum sabaha kadar gazdan uyumamıştı.ben harap bir haldeyim.saç baş darmadağınık,acımdan ölüyorum.zorla çocuk uyudu.attım yatağına hemen mutfağa koştım iki lokma yiyim diye.tam odasının üzerinden bir şeyler çekiştirdi oğlum çığlık çığlığa uyandı o an çıkıp ona bir şarjör boşaltasım gelmişti.savunma konuşması da “ torunum toza karşı duyarlı diye o belki evime gelir diye sabahtan temizliğe giriştim” ki oğlumu da onun evine hiç çıkarmazdım ne alaka çözememiştim ama ruh hastası oldığu için yorjm yapmamıştım.çok şükür ki eylülde taşınacağız.
2. Çocuğu da oğlum 1 yaşına geldiğinde düşünüyordum ama tarihi biraz öteledim çünkü gerçekten de oğlumdan dolayı değil de en çok bu kadının saçmalıklarından dolayı sinirlerim yıprandı.mesela oğlum şu anda uyuyor ve kendisi yine yukarda bir şeyler yapıp ses çıkarıyor
ben de korkuyorum avm ye gitmeye. evimiz ormanın içinde sayılır eskiden hoşuma giderdi kimse yok oh der dolaşırdım şimdi insan yüzüne hasret kaldım.Pandemiden dolayı avmye girmeye korkuyorumhep internetten alıyorum her şeyi Şu pandemi hemen bitse de insan olduğumu hatırlasam diyorum
valla ben bi ağlayabilsem ağlayacağım da... homurdanıp kızmaktan başka bişey yapamıyorum.Galbia son zamanlarda genel durum bu bu ayın dunyanin hareketi hayvanları bebekleri etkiler ya galiba öyle bişey yaşıyoruz ozaman herkes aynı dertten muzdarip bas bas bağırdım gece eşim kızımı aldı salona gitti ben halen bağırıyorum sabahta hüngür hüngür ağladım rahatlattı ama resmen gözlerim batıyor uykusuzluktan
annem de kayınvalidem de memlekette. hatta ikisi altlı üstlü komşular ziv ziv geziyorlar. orada virüs bitti şükür ama korkudan buraya çağıramıyorum. geçtim birine bırakmayı benim grip bile olmamam lazım. kimsemiz yok burada maalesef.
ayyyy gerçekten bok mu var yani tövbe tövbe. eylül hayırlısıyla gelse de girseniz eve. hatta yazın girin hava sıcakken üşüme derdi yokken de kalınır içinde mis gibi.
Valla yatak odamı götürmeyi düşünmüyor değilim.en azından havalı havalı uyurum.evimiz çok sıcak oluyor yazıngel Eylül gel
ben de korkuyorum avm ye gitmeye. evimiz ormanın içinde sayılır eskiden hoşuma giderdi kimse yok oh der dolaşırdım şimdi insan yüzüne hasret kaldım.
valla ben bi ağlayabilsem ağlayacağım da... homurdanıp kızmaktan başka bişey yapamıyorum.
Hayır yani seslerini yükselttiklerinde ne oluor? Çocuğun onları daha mı çok seveceğini düşünüyorlar acabaYürüyen gürültü bizimki kaynanada öyle bağıra bağıra kziimi seviyor kızımda sinirleniyor yüksek sese
Aynen bende çok vicdan yapıyorum ama insan artık tükeniyorEvet bı de şunu yapalım bunu yapalım var görmüyor musun yavrum ben ne haldeyim diyrm .sonra da kendime vicdan yapiyrm sonumuz hayrolsun.
Yani tek olmak çok daha zordur herşeyi daha ince eleyip sık dokumak gerek Allah yardımcın olsun canımannem de kayınvalidem de memlekette. hatta ikisi altlı üstlü komşular ziv ziv geziyorlar. orada virüs bitti şükür ama korkudan buraya çağıramıyorum. geçtim birine bırakmayı benim grip bile olmamam lazım. kimsemiz yok burada maalesef.
Aynen bizde eşimle çıkamıyorduk gerçi yalnızda çıkamıyorduk dün fırsat bu fırsat olduEşimle dışarıda gezmeyeli çok çok oldu ben arada cikiyorum ama kocam hafta sonu sadece izinli veresmen adam evden işe işten eve oda çok yıprandı Allah'ım bı duzelse pandemide gelsin deniz kum güneş
Canım biz netten çok yapmıyoruz kart kullanmayınca kapıda ödemelide her mağaza satış yapmıyor mecburiyetten gidip alıyoruz Ama kimse yoktu diyebilirim mesai saati ve hava aşırı bozuktu oyüzden kimsecikler yoktu rahatça yaptıkPandemiden dolayı avmye girmeye korkuyorumhep internetten alıyorum her şeyi Şu pandemi hemen bitse de insan olduğumu hatırlasam diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?