Gürültüye ben de hiç gelemem

sinirlerim zıplar resmen.hele ki uykumdan o gürültü yüzünden kalkmışsam o an katil bile olabilirim o derece.oğlum da bana çekmiş maalesef.benim de uykum hafiftir gürültüye karşı duyarlıyımdır oğlum da aynı.apartmanda da ses yalıtımı yok.kayınvalidem de tam bir temizlik hastası.ruh hastası gibi evine giren çıkan bile olmamasına rağmen sürekli bir temizlik yapma derdindedir

çok söylendim o huyu için ama kafa boş olunca ne dersen de aynı. O temizlik yaptıkça oğlum o seslere uyandı ve oğlum uyandıkça ben o kadını öldürmek istedim.b..k mu var evinde hergün hergün bu kadar ses çıkarıyorsun.bir gün oğlum sabaha kadar gazdan uyumamıştı.ben harap bir haldeyim.saç baş darmadağınık,acımdan ölüyorum.zorla çocuk uyudu.attım yatağına hemen mutfağa koştım iki lokma yiyim diye.tam odasının üzerinden bir şeyler çekiştirdi oğlum çığlık çığlığa uyandı o an çıkıp ona bir şarjör boşaltasım gelmişti.savunma konuşması da “ torunum toza karşı duyarlı diye o belki evime gelir diye sabahtan temizliğe giriştim” ki oğlumu da onun evine hiç çıkarmazdım ne alaka çözememiştim ama ruh hastası oldığu için yorjm yapmamıştım.çok şükür ki eylülde taşınacağız.
2. Çocuğu da oğlum 1 yaşına geldiğinde düşünüyordum ama tarihi biraz öteledim çünkü gerçekten de oğlumdan dolayı değil de en çok bu kadının saçmalıklarından dolayı sinirlerim yıprandı.mesela oğlum şu anda uyuyor ve kendisi yine yukarda bir şeyler yapıp ses çıkarıyor