2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
kim ne derse desin, hepimiz mükemmel anneyiz. Koliikti, meme reddiydi, reflüsüydü , kaka yaptı yapmadı... neler neler atlattık 5-6 ayda. Kimse bize yorum dahi yapamaz. Yeri geldi ağladık , sinir krizleri geçirdik ama başardık :)
Doğumdan önce hiç birimize yaşadıklarımız anlatılsa yok ya yapamayız derdik

Ağızlarına kürekle vuracaksın yaa
Benim kv beynini demir inşaat küreğiyle dağıtsam içim buzzz gibi olur.Artık suratını bile görmeye tahammülüm yok.Evimiz daha Eylül’de teslim edilecek.Sen büyüksün yarabbim şu günler biran önce geçip gitse keşke

Kesinlikle ve bunlara pandemide olmayida ekleyelim onun stresi kısıtlamaları

Aminn Allah'a şükür uzaklastirdim kendimden ama ara ara bir araya gelince bile bunaltiyor beni ozellile salak saçma yorumları tepkileri

ne kadar haklısın canım ya.. neler neler yaşadık, valla bu anneler gününde kimse almazsa da kendime güzel bir hediye alacağım, güzel bir yerde güzel bir yemek ısmarlayacağım. Kendimi ödüllendireceğim, kimse takdir etmeyecek olsa da ben kendimi şımartacağım, buna değeriz

kızlar sizce bu aylarda külot bez kullanmak pratik olur mu? yoksa takarken zorlanır mıyım?

Biraz daha beklesen canım, bazen iki kat giydiriyorum ben havalar serin olduğunda. Her seyı cıkrmak zor gelebilir
Katıllıyorum bende, Yaz mevsimi için daha uygun diye düşünüyorum. Bebekler hareketlenip bez değiştirmek için yatmak istemeyince ayakta bile değiştirebiliyorsun,kolaylık oluyor

Kızlar burdan birinin oğluda hipospadiaslıydı ankarada hastaneye götürdüm 1 1.5 yaşında ameliyat olsun şimdi anesteziyi kaldıramaz dedi. Kesinlike bilen biri yapmalı ameliyatı çok önemli basit bi işlem değil dedi taktıkları stent tutmazsa bi kaç kere daha ameliyat olabilirmiş çok korkuyorum inş tek seferde kurtulur yavrularımız. B Biarkadas galiba senin oğlundu

Canım halk arasında peygamber sünnetli dediğimiz durum muydu bu? Benim arkadaşımın oğlu 3-4 yaşlarındayken yanlış hatırlamıyorsam İzmir-Ege üniversitesinde oldu ameliyatını. Bizlerde normalde İzmir’de yaşamıyoruz, o da araştırıp oradaki doktoru buldu. Eğer istersen kendisine sorarım doktorun ismini. Hiç korkma canım, doktorlar her zaman en kötüsünü söylerler ki olası durumlara hazırlıklı olalım diye. Arkadaşımın oğlu da şuan 10 yaşında , tekrar ameliyat olmasına gerek kalmadı. Normal sünnette 2 günde ayaklanıyorsa çocuk, bu operasyonda 4 günde diye anlatmıştı.

Kötü düşünme Allah hayırlısıyla atlatmayı nasip etsin

Bunlardan deneyeniniz var mı arkadaşlar? sağlıklı buluyor musunuz? Büyüğüm için evde bulundurmalı mıyım diye düşündüm. Sıkıştığım zamanlarda mikrodalgada ısıtıp önüne koyabilirim diye...ama tadından da emin olamadım.

Çok rahat giydirmesi. Ama çıkarması zor. Koparamıyorum bir türlü.
rahatlığı için düşündüm ben de. benimki amuda kalkacak bez bağlarken neredeyse.
Biraz daha beklesen canım, bazen iki kat giydiriyorum ben havalar serin olduğunda. Her seyı cıkrmak zor gelebilir
valla max bahara kadar beklerim sanki
Katıllıyorum bende, Yaz mevsimi için daha uygun diye düşünüyorum. Bebekler hareketlenip bez değiştirmek için yatmak istemeyince ayakta bile değiştirebiliyorsun,kolaylık oluyor
heh işte ben de bu sebeple düşündüm külot bezi. çok hareketlenmeye başladı benimki.
Ben de uzun süredir düşünüyorum bunu, dün yeni bez aldık bu bitsin külot bez deniycem
valla benim de aklımda. yeni aldım bezini ama külot bez mi alsaydım diye düşündüm.
Ben kullanıyorum gayet memnunum ama açarken zorlanıyorum sadece fakat biraz daha büyüyünce alsaydın daha iyi olurmus
giydirmesi zor mu?

bir de sizin bebekler kaç numaraya geçti kızlar? özellikle seninki safirrhm ben tüketiyorum yavaş yavaş bez numaralarını poşet bağlayacağım bu gidişle

4 ama o kadar çok almış ki eşim mecburen kullanıyoruz canım. Çok zor oluyor. Büyük ihtimalle elimde kalacak sekız paket filan. 5 daha rahat oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…