2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260

Benim kaynanam kırkı yeni çıkmış bebeği ısrarla oturtuyodu, daha 3 aylıkken ayağını yan basıyo üstüne basamıyo diyodu, ay bizimkilerinin hiç gazı olmaz diyodu der durur onlar he deyip geçicen..
Kızlar çok saolun desteğiniz için, normalde cevap veririm ama işte yorgunluk,uykusuzluk basiretim bağlandı. Her zaman söylerim, uslûp insanın kimliğidir diye. Ne söylediğinden çok nasıl söylediğin önemli. Kendini salmışsın ne demek?? Ben banyo yapıcak zamanı zor buluyorum. Böyle böyle soğutuyorlar kendilerinden..halbuki aynı yollardan geçmişler. Bence oğlunu seven bir anne , gelinine de iyi davranır. Benim canımı sıktığında akşam istemeden gerginliğim oğluna yansıyor. Oğlunun da canını sıkıyorum

Bazen bende ondan korkuyorum acaba onlar gibi olurmuyuz. sanmam ya inşallah o kaynana bataklığina dusmeyiz mesela bebeğim aşırı hareketli babası çok geçmez yürür dedi (bir kaç adım emekliyorda artık soylettirmedim eşime) kaynanam benimkiler yaşını gormeden emekleri seninki bakalım nasıl olacak, benimkilerde su oodu bu yapicak mi bu vardı onda var mı afedersin yaristiriyor resmen. Ben evlendiğinde çok saygı duyardım eşimin ailesi ve ağzından okadar güzel sözler düşünceler çıkardı ki ne derse saygıdan yapardım kötü niyet aramazdim üzülmesin kirmiyim derdim sonra baktım ki dedikleri yaptıkları farklı karakerime ters herşeye mecburiyetim varmis gibi suruklerdi orda dur dedim ve bağı kopardım sadece merhaba olsun istiyorum. Hayır demedigimiz için sonra kendimizi uzuyoruz yoksa

Herşeyde bi bilmesinler ya sizde bir ailesiniz onlarsizda bişey yapabilirsiniz dizinde ozeliniz olduğunu kabullenmeliler

valla harikasınız böyle haber çok iyi oluyor hemen bakayım bende aptamile :)

Yok canım ya hiç sanmıyorum. Çocukları okutup evlendirdikten sonra tek planım netflix izleyip, uzun uzun uyumak kayınvaldelik falan yapamam, bir kere üşenirim ben

Kızlar 5ay 20 günlük bebeğim var bu zamana kadar sadece anne sütüyle büyüdük bir haftadır tadım yaptırmaya başladım bebeğime, iki gündür beni emmek istemiyo zar zor tutturuyorum mememi anlamadım gitti süt mü azalıyo yoksa başka şeylermi yemek istiyo atak haftası mı kafayı yicem kv demde sürekli sütün azaldı diyip duruyo beni strese sokuyo ay bide sürekli çocuğa bişeyler yedirmeye zorluyo iki gün önce helle yaptı bunu yesin bunu yesin diye zorladı yok desemde anlamıyo helleyi yemedi o zaman patates haşlayalım verelim yoğurt verelim yumurta var bende sarısını verelim on lafından 8i bu hergün bende artık huni takıp dolaşmam yakındır

Son düzenleme:
Çok teşekkürler, güle güle kullan. Ben de düşünüyorum, hiç bakmamıştım kendi süpürgemden çok memnun olduğum için ama birkaç haftadır ilgimi çektiği için araştırmaya başladım. Gerçekten mantıklı. İsmini ne koydun?

Ayy kabus gibiler yaa kinamamak lazım onlar öyle yapmasa merhabadan ileri gitmeyi kendimiz isteriz

Belki atak havasındadır , uyluluyken emiyor mu? Farkli pozisyonlarda emzirmeyi dene. Yastigin uzerine bebegi yatirip göğsünü biberon gibi vermek ise yarayabiliyo. Sütün azaldi diye sakin dusunme streste zaten süt gelmiyo. Kvdeni duyma duyma duyma benim de basimdan geçti sut toparliyo kendini

Kendileri hiç bunları yaşamamışlar gibi zorluğunu görmemişler gibi davranmıyorlar mı insanı gerçekten çıldırtıyor

Yok canım ya hiç sanmıyorum. Çocukları okutup evlendirdikten sonra tek planım netflix izleyip, uzun uzun uyumak kayınvaldelik falan yapamam, bir kere üşenirim ben
Ben başkasının hayatına müdahale edemem gururluyum dur zaten biz de eşimle karavanla yada arabmizla il il gezmek istiyoruz

Benimkinin modeli Xiaomi mijia robot vakuum mop canim. Ben hep kendi telefonumda kullandim. Hic denemedim baska telde. Ama gecen karistirirken görmüştüm. Cihazı paylaş diye bir seçenek vardi. Aksam eşimin telefonundan deneyip yazayim sana

Benimki de aynısı. Esim benimle paylasmiyo şakasına tabii, ben de deniycem firsat bulamıyorum hiç. Kendime direk baglanamiyorum oyle deneyeyim Sana zahmet olmasin. Eger yine yapamazsam sorarim canım

İnanmıyorum yaa bu anneye vermeyip de görümceye vermek ne demek oluyor acaba?! Aynısını benimki de yaptı ve asla iyi niyetli olmadığına eminim.

Uyurken emiyor ben doymadığını düşünmüyorum ama o kadar bilinç altıma etki ettiki sürekli acaba acaba modundayım

Ahh en çok duyduğum cümlelerden...o kadar sinirleniyorum ki bazen sizde çok şişmansınız ben söylüyor muyum diyiveresin geliyor. Resmen pskolojik şiddet
Sanki bilerek emzirmiyormuşuz gibi hareketleri var gece bin kez kalkıyorum bazen uyanmış mı ben derin uyuyup da duymamış mıyım acaba diye.hatta bazen bu düşüncelerden dolayı uykum bile kaçıyor.bazen de çok fazla düşünüp çocuk uyuyor olmasına rağmen kucağıma alıp emziriyorum.bu kv hala neyin kafasını yaşıyorlar anlamış değilim.sadece onlar mı iyi anne?
Valla ben söylicem heralde canım.geçen gün hanımefendiyi bir tarttım 92kg olmuş.En son tarttığımda 87kg idi(1.5 ay önce)kahve içecektik yanına tatlı da getir bak antepten getirdi oğlum dedi.eşimle ona getirdim sadece.sen neden yemiyorsun dedi.ben dikkat ediyorum yemicem dedim.yoksa sen de benim gibi kilo mu aldın dedi.Tam ağzımı doldurdum senin gibi 1.5 ayda 5kg alamam ben diye neyse dedim.yoo dikkat etmek için illa kilo mu almak lazkm dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…