• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
rahatlığı için düşündüm ben de. benimki amuda kalkacak bez bağlarken neredeyse.

valla max bahara kadar beklerim sanki 🤔

heh işte ben de bu sebeple düşündüm külot bezi. çok hareketlenmeye başladı benimki.

valla benim de aklımda. yeni aldım bezini ama külot bez mi alsaydım diye düşündüm.

giydirmesi zor mu?

bir de sizin bebekler kaç numaraya geçti kızlar? özellikle seninki safirrhm safirrhm 😁 ben tüketiyorum yavaş yavaş bez numaralarını poşet bağlayacağım bu gidişle 🤣
Benimki 3 te halen kıpır kıpır kaçıyor giydiririen külot bez daha iyi giydirilir ama çıkarırken sıkıntı yaşıyoruz kaka olduğunda😆

Bunlardan deneyeniniz var mı arkadaşlar? sağlıklı buluyor musunuz? Büyüğüm için evde bulundurmalı mıyım diye düşündüm. Sıkıştığım zamanlarda mikrodalgada ısıtıp önüne koyabilirim diye...ama tadından da emin olamadım.

Eki Görüntüle 2780658
Canım, paketli gıda icin bisey diyemiycem, evdeki gibi olmadığı kesin,acil durumlarda bende veriyorum ama mikrodalgami çocuğum için kullanmıyorum ya cok zararlı 😔

Canım halk arasında peygamber sünnetli dediğimiz durum muydu bu? Benim arkadaşımın oğlu 3-4 yaşlarındayken yanlış hatırlamıyorsam İzmir-Ege üniversitesinde oldu ameliyatını. Bizlerde normalde İzmir’de yaşamıyoruz, o da araştırıp oradaki doktoru buldu. Eğer istersen kendisine sorarım doktorun ismini. Hiç korkma canım, doktorlar her zaman en kötüsünü söylerler ki olası durumlara hazırlıklı olalım diye. Arkadaşımın oğlu da şuan 10 yaşında , tekrar ameliyat olmasına gerek kalmadı. Normal sünnette 2 günde ayaklanıyorsa çocuk, bu operasyonda 4 günde diye anlatmıştı.
Evet canım peygamber sünneti oturduğumuz şehir izmire daha yakın aslında ama ailem ankarada daha kolay olur diye orayı tercih ettim ama bi isim daha aklımızda olması açısından öğrenirsen sevinirim. Ameliyatın adı yetiyor işte çok korkuyorum nasıl göndericem yavrumu bilmiyorum
Kötü düşünme Allah hayırlısıyla atlatmayı nasip etsin🙏🤲
Allah razı olsun 🥺

Kızlar ek gıdada hipp markasının kavanoz mamaları hakkında ne düşünüyosunuz kendim sebze haşladığında yemeyen kızıma pekmez katıp tatlandırarak yediriyordum şimdi hipin sebze püresini denedim yedi doktorumada sormadım bunların zararı olurmu

Benimki 3 te halen kıpır kıpır kaçıyor giydiririen külot bez daha iyi giydirilir ama çıkarırken sıkıntı yaşıyoruz kaka olduğunda😆
Benimki de 3 numara daha.bazen poposunun narı dışarda kalıyor 🤣🤣🤣elimle düzeltiyorum.elimizde 3 paket kadar var.bir sonraki 4 numara olacak gibi

Kızlar ek gıdada hipp markasının kavanoz mamaları hakkında ne düşünüyosunuz kendim sebze haşladığında yemeyen kızıma pekmez katıp tatlandırarak yediriyordum şimdi hipin sebze püresini denedim yedi doktorumada sormadım bunların zararı olurmu
hazır oldukları için mutlaka raf ömrü uzasın diye koruyucu vardır içlerinde bence 🤔

Ben ev dışında biyere gideceğim zaman kullandım diğer çocuklarımda ve hasta falan olduklarında alternatif sundum günlük rutin vermedim bundada daha evdeyiz biyere gittiğimiz yok tattırmaları öğleden önce yapıyorum ilerleyen zamanda belki kullanırım şuan 5ay 11 günlüğü aşırı yemeye hevesli hep böyle olur inşallah biz yerken ona vermiyoruz diye ağıt koparıyor😂😂

rahatlığı için düşündüm ben de. benimki amuda kalkacak bez bağlarken neredeyse.

valla max bahara kadar beklerim sanki 🤔

heh işte ben de bu sebeple düşündüm külot bezi. çok hareketlenmeye başladı benimki.

valla benim de aklımda. yeni aldım bezini ama külot bez mi alsaydım diye düşündüm.

giydirmesi zor mu?

bir de sizin bebekler kaç numaraya geçti kızlar? özellikle seninki safirrhm safirrhm 😁 ben tüketiyorum yavaş yavaş bez numaralarını poşet bağlayacağım bu gidişle 🤣
Biz yeni 4e geçtik ama kızımın 8kilo olduğunu düşünmüyorum 3numarada iice küçük gelmeye başladı basenli Bi bebek ama

Canım, paketli gıda icin bisey diyemiycem, evdeki gibi olmadığı kesin,acil durumlarda bende veriyorum ama mikrodalgami çocuğum için kullanmıyorum ya cok zararlı 😔
İçinde illaki koruyucu madde vardır değil mi canım? Benim büyüğümde evde şimdi, Kahvaltının bir zahmeti yokta hem öğle hem akşam yemeği çıkarmak zorlayabiliyor. Öğle yemekleri hep sandviç, meyve gibi atıştırmayla geçiyor. O yüzden olabilir mi diye düşündüm. Ama haklısın benim de içime sinmedi

Evet canım peygamber sünneti oturduğumuz şehir izmire daha yakın aslında ama ailem ankarada daha kolay olur diye orayı tercih ettim ama bi isim daha aklımızda olması açısından öğrenirsen sevinirim. Ameliyatın adı yetiyor işte çok korkuyorum nasıl göndericem yavrumu bilmiyorum

Allah razı olsun 🥺
Mesaj attım canım, dönüş yaparsa yazıcam sana. 6-7 yıl geçti tabi aradan inşallah hatırlıyordur ismini

maşallah ama bu gidişle bez numaralarını tüketeceğiz 🤣🤣🤣 birçok markada 8 den yukarı yok.
Evt ama endişe etme çok uzun zaman 6 - 7 kullanırsın canım, yürümeye başladıktan sonra aynı kiloda kalıyorlar uzunca bir müddet. Hayırlısıyla bi yürüselerdi üstümden koca bir yük kalkacak🙈🤣

Kavanoz mamaları sağlıklı değil ve damak zevki oluşmuyor demişti doktorumuz ama kurtarıcılar açıkçası
Benimki de 3 numara daha.bazen poposunun narı dışarda kalıyor 🤣🤣🤣elimle düzeltiyorum.elimizde 3 paket kadar var.bir sonraki 4 numara olacak gibi
Bizimkinin de totisine küçük geliyor ama belden oturuyor

Evt ama endişe etme çok uzun zaman 6 - 7 kullanırsın canım, yürümeye başladıktan sonra aynı kiloda kalıyorlar uzunca bir müddet. Hayırlısıyla bi yürüselerdi üstümden koca bir yük kalkacak🙈🤣
Ben örümceğini aldım valla.yarın kargo görevlidi getirecek.kollarım koptu artık.6. Ayında koyacam onu içine.artık evin içinde gezinsin minnoşum 😍😍

Ayy güldürdün😆😆 bebeğinin dişi çıktı mı bu aradaa
Yok canım halaaa aynı.şiş kırmızı dişler görünüyor,eti aşağı doğrı ittirmiş veeeeeeee doktor dedi ki üst ön ve alt diş etleri de şişmiş 🙄🙄 vay gele başıma yani.mama sandalyesinin ön masasını yicek oğlum az kaldı.orayı diş kaşıyıcısı olarak kullanıyor.kucağımdayken elimin üstünü ağzıyla kavrayıp emmeye başlıyor.biberonun memesini ısırıp duruyor ahhh ahh :(((( nasıl ağrıyorsa o dişetleri artık 😩😩😩

Back