2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Sürekli ağlıyor mu peki bendis görmüyorum ama şişmiş sürekli kasinip ağlıyor huysuz off off ağlamasına dayanamıyorum ama senin bebgin bayadir dişleri zorluyor demekki uzun sürüyor

Evt ama endişe etme çok uzun zaman 6 - 7 kullanırsın canım, yürümeye başladıktan sonra aynı kiloda kalıyorlar uzunca bir müddet. Hayırlısıyla bi yürüselerdi üstümden koca bir yük kalkacak
ay sorma. desteksiz otursa, emeklese, yürüse, yemeye başlasa...

liste uzayıp gidiyor

Ben örümceğini aldım valla.yarın kargo görevlidi getirecek.kollarım koptu artık.6. Ayında koyacam onu içine.artık evin içinde gezinsin minnoşum
Gezinsin kuzucuk kızımda ben de kullanmıştım canım ama sanki biraz geciktirdi yürümesini, 13.5 aylıkken yürüdü. Hoş sonra hep koştu yavrum , yürüme nedir bilmedi ama zaten seninki erken yürüyecek, rahatlarsın epey

Ben oğlumda kullanmamıştım doktor önermemişti yumurtalığı yukarıdaydı sonra ameliyat sünnet derken bide fıtık çıktı son dk 3lü ameliyat oldu oyüzden binemezdi
Kızımda heveslendim aldık ama bizim cadı örümcekler kısıtlı yerlere ulaşınca sevmedi sürünerek heryeri karitrrdı 9aylık yürümüştü zaten
Bakalım bu hanımefendimiz nası oluck

Sürekli ağlıyor mu peki bendis görmüyorum ama şişmiş sürekli kasinip ağlıyor huysuz off off ağlamasına dayanamıyorum ama senin bebgin bayadir dişleri zorluyor demekki uzun sürüyor
Bazen sürekli ağlıyor,bazen de ağlamadan sürekli yatakta kımıl kımıl uyumuyor.ve çok kaka yapıyor böyle olduğu günlerde.mesela bugün.saat 2den beri yatakta sürekli inliyor.ne o uyudu ne de ben.3 oldı kakasını değiştiriyorum.akşam yaptıkları hariç.ve dünden beri de sürekli çişini taşırdı.altını çok sık değiştirmeme rağmen çişi dağlara taşlara çıktı desem yeridir.ve hep battaniyenin altından kaçtı.üzerinde de incecik çıtçıtlı ve onun alt pijaması olmasına rağmen çocuk çok hareretli ateşi yok.anlamadım neden böyle oldığunu

Bizimkinin de ateşi yok ağzını elinden gelse koparicak resmen hep huzursuz ağlıyor ama nasıl ağlama canımdan can götürüyor o yüzden sordum diş ağrısini merak ettim. senin psikolojini düşünmek bile istemiyorum küçük tospaklarn çektiği acıyı da Allah yardımcımız olsun

benimki sevmedi canım galiba şekerli geldi o yüzden başka başka markalar denerken milupanınkini beğendi bende veriyorum o yüzden özellikle ev dışı kullanında çok pratik oluyor

Maaşallah kızına geçmiş olsun canım oğlun şimdi iyi dimi? Ben de erken yürüsün istiyorum ya yazın rahat olurdu dışarda, pratik yapıcaz bol bol artık ne yapalım

Maaşallah kızına geçmiş olsun canım oğlun şimdi iyi dimi? Ben de erken yürüsün istiyorum ya yazın rahat olurdu dışarda, pratik yapıcaz bol bol artık ne yapalım
İi canımçok şükür yumurtalığının teki kırışık değil sadece çocuk cerrahımız çok iyiydi sürekli dua ederim adama kabızlığı vardı oğlumun kayseride götürmediğim doktor kalmadı en son ona götürdüm 1ayda düzeltti
Aynen bende en geç hazirana yürüsün istiyorum gerçi bizimki ayakta durmaya bayılıyor yatarken ellerini tutuyorum otursun DİE çekip ayağa kalkıyor çok seviyor inşallah erken yürür anasıda babasıda 8aylık yürümüş Ecmelde yürüse fena olmaz

Kızlar bebeğim uyusa da ben uyuyamaz oldum. Uyurken arada uyanıyor ve battaniyesini nasıl beceriyor bilmiyorum dürüm gibi yapıp ağzına sokuyor. Nefessiz kalacak diye anksiyete oluştu resmen. Mememde uyumak istiyor, yatağına koyunca da böyle bir çözüm buluyor sanırım. Emziğe okeyim ama ilk aydan beri emzik ve biberon reddi var. Hiç almadı. Napsam nasıl bir çözüm bulsam bilemedim

İnşAllahh erken yürür canım.çünkü kol,omuz ağrısına bir de bel ağrısı eklendi beyefendi hergün kollarının altından tutup onu yürütmemiz için resmen kendini parçalıyor.daha 9 haftalık hamileyken bunun fırıldak olacağı belliydi.karnımda resmen halay çekiyordu tey tey teyyyy doktor bile demişti bu fırıldak bir şey olacak diye

Ne güzel gerçekten doktorluk da gönül işi, severek yapan fark yaratıyor. Sinyaller veriliyor canım kesin yürüyecek ailecek hareketlisiniz maaşallah sekiz ay nedir yahu

Ay inşallah canım yürür sıcakta kucak zor olacak. Hakıkaten kendılerını bellı edıyorlar anne karnında :) Bzmkı totişini kaldırıp da yürür mü bilmem basıyor su an ama oturmayı da cok sevıyor

Elbet yürüyüp evimizin her yerini dağıtacaklar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…