- 26 Nisan 2019
- 4.535
- 6.750
- 158
- 39
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #32.461
Canı. Benim çok iyi anlıyorum seni. Hakikaten insan cevap vermeyince sonra kendine dert ediniyor. İlk başlar ben de hem anlamazdım niyetini, hem de kötülük çıkmasın diye alttan alıp yumuşatırdım ortamı. Şimdi takır takır cevap veriyorum. Tabi ki saygısızlık boyutunda değil ama beni öyle uysal koyun gibi göremiyor artık. Saygı gösteriyorsak bu bizim terbiyemizdendir. Ama yerini ve sınırını bilmeyene de en uybun şekilde bildirmek lazım ki haddi aşmasın insanlar. Herkesin bir çizgisi var neticede. Sonra olan bize oluyor.
Bu kv neden hep her şeyi en iyi kendileri biliyor havalarındalar anlamış değilim.bu modeller hep aynı canım.hiç boş yere canını sıkma bence.bizim için önemli olan evlatlarımız.zaman onların zamanı değil.ne onlar bizi anlayabilir,ne de biz onları.ben geçen gün kv aynen de bu cümleyi kurdum.güyaaa onların zamanında makinalar da yokmuş kahvaltı,öğle yemeği,akşam yemeği çamaşır bulaşık her şeyi yetiştirebiliyorlarmış da biz nazlıymışız da falan da fistan da..ne dersek diyelim karşımızdakinin bizi anladığı kadarız hepsi bu.kendi akıl sağlığım için ben artık benimkini takmıyorum.Çünkü zaten pandemi ayrı dert,bir yıldır hamilelik,bebelerimiz,evden hiç çıkamama birsürü derdimiz varken bize yardımcı olmaları gerekirken bir de üstüne bilmişlik taslamaları iyice canımızı sıkıyor.Her insan farklıdır her bebek de farklıdır ama onlar bunun böyle oldığunu nedense anlamamak için direniyorlar.
Ah canim yaa.. Gercekten bi anneye neden herkes baski yapıyor zaten çok zor bebege bakmak. Hep olumsuz yanlarini gorurler. Yalniz degilsin canim cogu kvalde böyle herhalde. Benimki de dün bebek huzursuzdu bana vermek istemedi kendi benden cok daha iyi bakabileceğini söyleyip duruyo zaten. Gorumceme vermeye kalkti bi dolaştir diyeüstelik bu ikinci çocuğum
Kızlar çok saolun desteğiniz için, normalde cevap veririm ama işte yorgunluk,uykusuzluk basiretim bağlandı. Her zaman söylerim, uslûp insanın kimliğidir diye. Ne söylediğinden çok nasıl söylediğin önemli. Kendini salmışsın ne demek?? Ben banyo yapıcak zamanı zor buluyorum. Böyle böyle soğutuyorlar kendilerinden..halbuki aynı yollardan geçmişler. Bence oğlunu seven bir anne , gelinine de iyi davranır. Benim canımı sıktığında akşam istemeden gerginliğim oğluna yansıyor. Oğlunun da canını sıkıyorumBenim kaynanam kırkı yeni çıkmış bebeği ısrarla oturtuyodu, daha 3 aylıkken ayağını yan basıyo üstüne basamıyo diyodu, ay bizimkilerinin hiç gazı olmaz diyodu der durur onlar he deyip geçicen..