• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kızlar biz şampuan olarak dalin kullanıyoruz ama baya konak yaptı. Sebamede geçmeye karar verdim ph 5.5 olması da tercih sebebim sizde durum nasıl konak oldu mu ne kullanıyorsunuz?
Ben sebamed kullanıyodum canim. Konak olusmaya basladi mustela konak sampuani onerdi dr. Diger kizim icn almistim onu kullanmaya başladım. Tam konak olursa banyodan 2 saat önce zeytinyağı süt dedi, banyodan sonra konak taragiyla geriye dogru tata dedi

Hayırlı geceler kızlar uzun zamandır yazamıyorum çünkü oglumdan kendime bile vaktim kalmıyor biraz okudum da hepiniz ki hemen hemen böyleymiş gündüz uykusu 10ar dakika gece desen saat başı kalkıp ağlıyor evde tekken kahvaltımı bile yapamıyorum 🥺 çok zorluyor oğlum olsun yine de canları saolsun rabbim bizlere hayırlı evlat etsin insallah

Kizlar bı kaç gündur bebeğim resmen nefessiz kalıyor genellikle uykusunda anı bagirisyla uyanıp çırpınıyor gözleri doluyor nefes alamadigi tıkandığı belli ilk zamanlar tükürüğünu yutmayı yeni öğreniyordu doktorumuz biriktiriyor ondan öyle oluyor derdi ama uyanikti ozamanlar onu yasadigimiz şimdi zaten artık korkuyla uyanıyor begonvil1985 begonvil1985 arkadaşın bahsettiği şeyleri yaşıyoruz bide üzerine nefessiz kalma eklendi doktor muane gününe az kaldı zaten ama sizde hiç yaşandı mı böyle bisey nasıl tarif edeceğimi şaşırdım ben bitik durumdayım korkudan dün gece yatamadim

Hayır canım korkuyorum açıkçası 🥺
Aynı problem bir arkadaşımın oğlunda olmuştu canım sünnet sonrası geçti
Biz de geçen hafta sünnet ettirdik açıkçası hastanede son an vazgeçiyordum neredeyse ilk zamanlar çok ağladı ama şimdi çok iyi keşke daha erken yaptırsaydım dedim belki bu kadar etkilenip ağlamazdı

Rotanın ıkıncı dozunu vurulduk bugün. Oğlum 10 bucuk kılo 71 cm olmuş.😍 Ne yapıyorsan devam et dedi doktor. Sütün az geldiğini düşündüğünde ek gıdaya başlayabilirsin dedi, altıncı ayı görmek hedefim. Oturabildiği için blw ye başlayacağım direkt. Hepimize kolay gelsin inşallah şimdiden ☺️

Rotanın ıkıncı dozunu vurulduk bugün. Oğlum 10 bucuk kılo 71 cm olmuş.😍 Ne yapıyorsan devam et dedi doktor. Sütün az geldiğini düşündüğünde ek gıdaya başlayabilirsin dedi, altıncı ayı görmek hedefim. Oturabildiği için blw ye başlayacağım direkt. Hepimize kolay gelsin inşallah şimdiden ☺️
maşallah 😍😍

Maşallah.biz de yarın rota+menenjit ikinci dozu vurulacağız.inşAllahh sonrası sorunsuz geçer 🤲🤲 bakalım bizim tosbağa kaç kilo olmuş.en son 4. Ay aşılarında 7 küsürdü ama almış belli.yanakları daha da şişmiş hele bıdık 😎😎 aydan çekilden fotolardan bile oğlumun yanakları ve bıdığı görünür 🤪🤪

Kızlar memlekete geldik annemlere ama gerçekten sıkılmaya başladım.tabiki kendi torunlarına bayılıyorlar zaten sevsinler diye getirdim ama üşüdü bu çocuk terledi bu çocuk canı çekti versek mi sorularından bıktım.kendi annem babam kırmak da istemiyorum bi de kv ve kp olsa ne yapardım bilmiyorum.

Maşallah.biz de yarın rota+menenjit ikinci dozu vurulacağız.inşAllahh sonrası sorunsuz geçer 🤲🤲 bakalım bizim tosbağa kaç kilo olmuş.en son 4. Ay aşılarında 7 küsürdü ama almış belli.yanakları daha da şişmiş hele bıdık 😎😎 aydan çekilden fotolardan bile oğlumun yanakları ve bıdığı görünür 🤪🤪
İnşallah canım bir sey olmadı birincide, şu an için bir sıkıntı yok. Sizde de olmaz umarım 🙏 maaşallah kuzuya, sağlıklı olsunlar da önemli olan o 😍

Kızlar memlekete geldik annemlere ama gerçekten sıkılmaya başladım.tabiki kendi torunlarına bayılıyorlar zaten sevsinler diye getirdim ama üşüdü bu çocuk terledi bu çocuk canı çekti versek mi sorularından bıktım.kendi annem babam kırmak da istemiyorum bi de kv ve kp olsa ne yapardım bilmiyorum.
Sayılı gün çabuk geçermiş canım.nelere sabretmedik ki bugüne kadar.boşver onlar için de çok güzel bir duygu olsa gerek.güllerinin goncası gelmiş.ne tatlıdır şimdi onlar için 🌹

İnşallah canım bir sey olmadı birincide, şu an için bir sıkıntı yok. Sizde de olmaz umarım 🙏 maaşallah kuzuya, sağlıklı olsunlar da önemli olan o 😍
Evet aslında benimki de ilk dozdan pek etkilenmemişti.benimki doğası gereği huysuz olduğu için aşıdan sonra extra bir huysuzluk olmamıştı diye hatırlıyorum.inşAllah yinr öyle olur 🤲🤲

İyi geceler sevgili anneler. Biz de doktorumuzun onerisiyle ek gidaya basladik. İlk kabakla başlattı doktorumuz.
İlk gün 1 kaşık buharda pisirilip süzgeçle pure haline getirilmis kabak. İcerisine biraz zeytinyağı koydurdu hatta.
İkinci gün 2kasik
Üçüncü gün 3kasik seklinde. Yarin da patatese geciyoruz. 3gun sonra havuç. Onun 3gun sonrasi yoğurt seklinde.
Bu arada safirrhm safirrhm robot supurgeyi 1haftadir kullanıyorum cok memnun kaldim. Büyük bir yükten kurtulmuş oldum. Kesinlikle oneriyorum.

Kizlar bı kaç gündur bebeğim resmen nefessiz kalıyor genellikle uykusunda anı bagirisyla uyanıp çırpınıyor gözleri doluyor nefes alamadigi tıkandığı belli ilk zamanlar tükürüğünu yutmayı yeni öğreniyordu doktorumuz biriktiriyor ondan öyle oluyor derdi ama uyanikti ozamanlar onu yasadigimiz şimdi zaten artık korkuyla uyanıyor begonvil1985 begonvil1985 arkadaşın bahsettiği şeyleri yaşıyoruz bide üzerine nefessiz kalma eklendi doktor muane gününe az kaldı zaten ama sizde hiç yaşandı mı böyle bisey nasıl tarif edeceğimi şaşırdım ben bitik durumdayım korkudan dün gece yatamadim

Canım gündüz çevresinde uyarıcı etkiler varsa, onları azaltıp bi gözlemlesen. Mesela çok renkli oyuncaklar, çıngıraklar... ya da cee oyunu mesela, çok uyarıcı bir oyunmuş. Gıdıklama vs yapmıyorsunuzdur gerçi de örnek vermek için yazdım. Uyarıcı etkilerden mümkün olduğunca uzak tutmayı deneyip, gecesini gözlemlesen. Birde yatmadan öne iyi geceler çayları var onlarda içersen, sütünden bebeğe de geçer. Belki sakin bir şekilde uykuya dalarsa, geceye sakin devam eder. Aklıma bunlar geldi canım❣️

İyi geceler sevgili anneler. Biz de doktorumuzun onerisiyle ek gidaya basladik. İlk kabakla başlattı doktorumuz.
İlk gün 1 kaşık buharda pisirilip süzgeçle pure haline getirilmis kabak. İcerisine biraz zeytinyağı koydurdu hatta.
İkinci gün 2kasik
Üçüncü gün 3kasik seklinde. Yarin da patatese geciyoruz. 3gun sonra havuç. Onun 3gun sonrasi yoğurt seklinde.
Bu arada safirrhm safirrhm robot supurgeyi 1haftadir kullanıyorum cok memnun kaldim. Büyük bir yükten kurtulmuş oldum. Kesinlikle oneriyorum.
Canım inan aklıma geldin iki gün önce soracaktım nasıl buldun diye? Peki silmesi de seni memnun etti mi?
Hayırlı olsun ek gıda serüveniniz.😍

Back