2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Soyadı tutunca şahıs banka hesabı tanımlama diye aratırsanız geri yatar. Hakkınız saklı kalıyor. Pttye yatsın isterseniz SGK genel müd. Şahsen gitmeniz gerekiyor uzun iş o da

Farklı bu . Benim maaşımı brüt olarak hesaplayıp yatırdılar. İş yeri maaş ödemedi. Bir araştırayım. Teşekkür ederim canım

Çalışmayan annelere de ücret ödüyor devlet.

Ne onlarla ne onsuz o yatağa yatıran üstünü örten illa biz olucaz içimiz rahat etsin dimi aklımız kalıyo bu kez gece on ıkıye kaydı bzmkının de gece uykusu noluyosa bu bebişlere anlayamıyorum.
Dediğin gibi bizim de gece uykusu bu ay mahvoldu 6.aydan ümitliyim bakalım

Sesli güldüm çocuk uyandı Allah iyiliğini versin ya iyidir iyidir hem onlara değişiklik hem sana
Aynen ii olucak inşallah
Canım ben anlamadım kim bu gidenler kaçırdım ben ya
Sylphy cevaplamış canım 2büyüğüm gitti
3 çocuğu var ya 1 ve 2 numara bunlar, bebekle tek kalacak Ruzgaressedee ciğim
Ama kızım ikindileyin ben annemi çok özledim Ecmel de beni özlemiştir diye geldi yani benim dinlenme hayallerim askıya alındı

muz kabızlık yapabiliyo ya ondan dedim. yarasın şifa olsun inşallah ne güzel yemiş

Dış ses:annemi kardeşimi özledim
İç ses: bensiz ne güzel vakit geciriyorlardir çomak sokmaliyim

Günaydın kızlar; geriye dönük okudum. Ne güzel çoğunuz ek gıda denemelerine başlamışsınız. Ben henüz cesaret edemiyorum. Olur ya hazır değilse kaşığı reddeder korkum var
Bu arada A101’e bebek ürünleri gelmiş çok uygun fiyata. Ben oyun matı aldım 26₺’ye , Oyuncak ihtiyacım yok, çok dikkat etmedim o yüzden ama aktivite masası falan vardı gözüme çarpan. Almak isteyeb olursa aklında olsun

Dış ses:annemi kardeşimi özledim
İç ses: bensiz ne güzel vakit geciriyorlardir çomak sokmaliyim
Aynen öyle
uyandığından beri babaannesiyle halasını arıyor gelebilirmiyim bu sefer durucam die yasak var diolar babamın izni var bende arkaya saklanırım dio şimdide aklı orda kaldı

Ge

Geçmiş olsun. Sıkıntısı varmış demek ki. Ahh bir anlatabilseler. İnşallah rahatlar, güzel güzel uyur

Bende 6. Ayı bekliyorum. Ek gıdaya başlamak için bazı şartlar var onların oluşmasını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…