2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Eli sürekli ağzında ama damagi filan kabarmiyo zaten benimkiler 9.10.ayda çıkarıyor şimdiden dış sancısı olamaz.gaz da artık bitmesi gerekmiyor mu yaaa 5aylik oldular
Diş olabilir mi ? 4. Ay atakları fena geçiyor yalnız . Gaz da olabilir. Ay bilmiyorum keşke dilleri olsa. Sürekli gözlem yapıyorum

1 haftadır yeşil hafif mukuslu bir ishalle karşı karşıyayız. Anne sütü ile besleniyor yalnızca, ateşi döküntüsü yok. Günde 1 ya da gün aşırı yapıyordu öncesinde. Tecrübesi olan var mı?

canım anne sütü alıyor mu? eğer alıyorsa sütün yağlı kısmını alamadığı için kakası yeşilimsi olurmuş, bizde de bir kaç sefer oldu, doktoru tek nemeyi tamamen boşaltmadan diğerine geçme dedi.
ishal diş belirtisi olabilir
ek gıdaya başladıysa, yada mamayı değiştirdiysen belki içeriğinde olan birşey dokunmuş olabilir

Bildiğim kadarıyla senin yediğin bir şeye karşı bebeğinin hassasiyeti oluştuğunda mukuslu kaka oluyor. Farklı, ekstra bir şey mi yedin acaba bu süre içinde?

Sadece anne sütü alıyor ama 5dk emiyor. Sonra ağlamaya başlıyo memede durmuyo. Göğsüm de yumuşuyor aslında emdikten sonra

Bildiğim kadarıyla senin yediğin bir şeye karşı bebeğinin hassasiyeti oluştuğunda mukuslu kaka oluyor. Farklı, ekstra bir şey mi yedin acaba bu süre içinde?
Yok hayır, gazlı bi bebek de değildi. Yediklerimin sağlıklı olmasına dikkat ederim o kadar. Yumurta, yoğurt vs hep tükettim

Bi de sağdığım süte bakıyorum mesela, önceden sağdıklarım daha sarımsı. Şimdi rengi daha beyaz. Belki normaldir bilemiyorum ama

Bi de sağdığım süte bakıyorum mesela, önceden sağdıklarım daha sarımsı. Şimdi rengi daha beyaz. Belki normaldir bilemiyorum ama
Artık benimde beyaz ama on süt beyaz sonrasında yağlı kilo aldıran kısım gelir o sarıdır biraz daha fakat eskisi kadar sarı süt gelmez diye biliyorum

kızlar biz iyice gece uykusunu gündüze taşır olduk. sabah erken uyandırıyorum. saat 7.00-7.30'da güne başlamaya çalışıyorum. güne erken başlamamıza rağmen , gece 3'ten aşağı kesinlikle uyumuyor. dün gece 12'de uyudu hah dedim süper öne çekebildim ama yarım saat sonra uyanıp 3.30'a kadar uyumadı. Odasında da bir hareketlilik yok, loş bi ışıkta oturuyoruz. karnımı aç acaba diye düşünüyorum, sık sık memede teklif ediyorum. bir yandan emip ağzının kenarından akıtıyor yutmuyor. Tok demek ki diyorum. aç olsa çektiği sütü yutmaz mı? kucağımda kalmak için yapıyor gibi hissediyorum. Oda mı sıcak diye düşünüyorum 22-24 derece arası ölçüyor . ideal değil mi? bu düzenimde neyi yanlış yapıyor olabilirim kızlar.

benimde öyle oluyor canım hatta bazen su içmeye o kadar yükleniyorum ki beyazlığı bile seyreliyor. Doktora sormaya ihmal etme yine en iyisini o bilir , belki kaşar peyniri ve kuruyemişi normalden fazla tüketebilirsin sütünü yağlandırmak için. Aklıma bu geldi canım, Birde doktoruna çay kaşığı ile bile olsa su verip veremeyeceğini sor istersen canım. Bir haftadır ishalse su kaybedip halsiz kalabilir. Belki su takviyesine ihtiyacı vardır.

Benimki de gece uykusu için direniyordu.kötü anne mi acaba diyenler çıkabilir belki ama uyku düzeninin oluşabilmesi için saat 9:30da emzirip koydum yatağına ve odasını terkettim.ağlaya ağlaya uyudu.ikinci gün buna daha az direnç gösterdi ve üçüncü gün artık hiç direnç göstermeden o saatte uyudu.ben de kucağımda falan eğleştiriyordum paşa gönlünün uykuyu istemesini bekliyordum ama baktım ki ben onunla uğraştıkça o daha da fazla uykuya direnmeye başladı.ben de söylediğim yöntemi kullandım bebeklerin direnci bir filinkinden bile kuvvetliymiş bir makalede okumuştum sanırım.

belki de sadece geçici bir dönemdir. gündüz uykusu kaç tane.

Benimkide öyle saatler birebir aynı ve katiyen düzeltemiyorum

Eşimde öyle yap diyor bana ama öğrenilmiş çaresizlik duygusuna kapılıyomuş reddediyorum yapmayı. Emziğede 3 ay hayır diyebilmiştim

Eşimde öyle yap diyor bana ama öğrenilmiş çaresizlik duygusuna kapılıyomuş reddediyorum yapmayı. Emziğede 3 ay hayır diyebilmiştim
İzlediğim uyku eğitimlerinde de çocuğu odasında kendi haline bırakıyorlardı.bir müddet sonra çocuğun direnci kırılıp uyuyordu.annemler de aynısını yap dediler.sadece 10 dk direnmişti.fazla direnseydi dayanamayıp alırdım yatağından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…