2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260

Hem kış hem salgın hepimizi evlere tıktı canım , çocuklarda bizden başka kimseyi görmüyorlar ki , en yakınlarımızı bile yabancılıyor, inşallah geçecek bu zamanlarda

Bizimki poşet sesine bile ağlıyor üstelik cadde üstünde oturuyoruz .

Aynı şehirde misiniz canım?

Kızlar malum sömestr yaklaşıyor ve 3 hafta.Ben memlekete gitmek istiyorum ama nasıl olacak.otobüsle 9 saat arabayla 7 saat.Eşim bıraksa gidip alacak karda kışta ona zor olacak.Otobüs bebekle çok zor.uçak yok gibi birşey burdan Ankara’ya gidecem Adana’da inecem aktarmalı yani.ne yapacağımı şaşırdım.Eşimle daha konuşmadık.sizce ne yapmalıyım çok da yoruldum burda tek başına.gitmek istiyorum.gitmesem kardeşlerim gelecek bir haftasonu ama annem babam gelemez yaşlılar.sizce ne yapayım?Var mı benimle aynı durumda olan.

Ben olsam eşimle giderdim.beni bırakıp geri dönmesini isterdim.virüs ortamında uçağa da otobüse de güvenemezdim çünkü kucağımda bebe olacak

Benim kv ve görümce dul beraber yaşıyor.gorumce yolla bebeler 1hafta kalsın diyo ama yaşı yakın 2kucuk çocuk naocak orda da kuduruyrlar.gorumce de böyle çocuk mu olur vs vs laf arasında çekistiriyo tepem atiyo
Önce benimkilerde onu yapma bunu yapma derlerdi k. Valide ev dağılacak die ödü kopardı şimdi ne olduysa saldı oyüzden rahatlıkla yolluyorum pandemiden dolayı onlarda göremiyor ya özlüyorlar

Önce benimkilerde onu yapma bunu yapma derlerdi k. Valide ev dağılacak die ödü kopardı şimdi ne olduysa saldı oyüzden rahatlıkla yolluyorum pandemiden dolayı onlarda göremiyor ya özlüyorlar
Yo daginukliga laf etmiyor o an sıkıntı yok da sonradan lafını edince benim canım sıkılıyor

Sizinle aynı durumda değilim ama ben olsam bebekle o kadar uzun yolculuğu yalnız göze almazdim

Burası olmasa ne yaparım ben canım 2020 Eylül Anneleri Bebiş uyudu bir çay alıp hemen anneler grubuna bakıyım modundayım
Sevgili anneler 1 Eylül doğumlu kızım. Ara ara üç gün boyunca öğlen uykusu uyumuyor. 5 yaşında birdr oğlum var üstelik öğretmenim canlı ders yapıyorum. Gaz problemi değil sanki neden uyumaz bebek. Çok zorlanıyorum

Canım benimkide 30ağustos uyumuyor 1haftadır sürekli gezdirin modunda yatırınca yaygarayı koparıyor öğlen yatırırdum 3saat uyurdu şimdi 20dk ve bende 3tane boy boy

Kızlar dün bebeğim ayaklarını keşfetti çok komikti eğiliyor elleme için heyecanlanıyor aynı zamanda ayaklar hareketeditor yakalayamıyor

Merhaba sevgili anne. Benim oglum da 6 Eylül dogumlu. 5 yaşında bir kızım var. Ben de öğretmenim. Benimkinin de gazı falan oluyor çok düzenli uykuları yok ama yine de fena sayılmaz. Yani çok fikir veremiyorum.Buraya kadar benzer hikayemiz benim tavsiyem ücretsiz izin . gerçekten kafam rahat. Yoksa çook zor evde yardım eden yoksa canlı ders yapmak. Ben böyle karar verdim çok şükür pişman olmadım

Benimki aşırı sese tepkisi var mesela yüksek sesle konussa biri ağlar hemen sesten rahatsız oluyor baya hep tekiz belki ondan

Çok memnun oldum. Haftada 3 gün ggün aşırı yardıma bayan alıyorum çok şkr ama onun olmadığı günler kabus eğer bebeğim uyumazsa.kızlar anaçtır diye umuyorum bizim abimiz aşırı kıskanıyor zorluyor oda beni. Çalışmasam yardım desteği alamam tek kişinin çalışmasıyla geçim çok zor üstelik özel sektörde eşim iş gün sıkıntı. Sağlıklı olsunlarda tek tesellim bu uyku düzeni oturtan varsa neyi nasıl yapmalı siz nasıl yapıyorsunuz bilmek isterim

Ben eşimi çağırıyorum canlı derste,işten gelip bakıyor yoksa mümkün değil durmaz.Ama benim dersim az dönem sonu başladığım için.İkinci dönem ücretsiz izin düşünüyorum.Senin kaç dersin canım haftada?

Benim eşim de memur yani devlette. Kızım da kredi borcumuz vardı oyuzden hemen başlamiştim.bunda borcumuz yoktu oyuzden baslamadım. Kızım da küçük çok bş yardımı yok.hatta kızım çok hareketli bir çocuk olduğu için o daha çok yoruyor diyebilirim.kıskançlık çok yasamadık yani tabiki kıskanıyor ama hiç zarar verici bir davranış da bulunmadı masallah diyim.sadece anneanne dede falan sevince zoruna gidiyor. Görüntülü görüşme de falan mesela ilk beni göster der.öyle şeyler. Ama aglaeken falan ilgilen desem mecburmuyum falan diyor yani mecbur hissetmek hoşuna gitmiyor. Hatta kuşları falan var onlarla kardeşinden daha çok konusuyor. Tabi bunlar kıskançlık belirtileri ama o kadar olur diye düşünüyorum.kolay değil 5 yıllık hakimiyet bölündü.

Uyku için hiç fikrim yok.çünkü kızım gündüzleri çok nadir uyurdu tuvalete bile zor giderdim yani ilacım olsa basıma sürerdim o dönem. Ama oglum da çok uyumasa da uyanık oldugunda daha sakin yapısı var oyuzden uykusu olunca uyutuyor um yani özel birşey yapmıyorum. Kısacası onlara uygun yaşamaya çalışıyorum. Allah saglık versin

Ben varım uçakta yok dediğin gibi bizimde 10 11 saati buluyor o yüzden bekliyorum abim gelip alicak gidersem baya kalmayı düşünüyorum açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…