- 26 Nisan 2019
- 4.540
- 6.762
- 158
- 39
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #31.701
Aynen canım bence kesinlikle yaradılışlarıyla alakalı.benim oğlum annemle babamı tanımıyoryaklaşık 2 hafta önce gitmiştim babamlara ve babamın kucağında ağladı oğlum 4 ayı biraz geçti ve anneannesiyle dedesini toplamda 4 kez bile görmemiştir ah korona ahhh
Bizimki poşet sesine bile ağlıyor üstelik cadde üstünde oturuyoruz .Kızlar saolun, ses devam ediyor ama bebeğim şimdi daha iyiBelki uykusundan o sesle uyandığı için öyle ağladı. Bir de saatte ilerledi ya, başka sesler de dikkatini dağıtmaya başladı. Sizin bebeklerinizde böyle mi? Bizimki evde biri öksürse, hapşırsa korkup irkiliyor. Yaşadığımız yer kışları çok sessiz, sokaktan araba bile geçmez acaba sese alışmadığı için mi?
Aynı şehirde misiniz canım?Aynen canım bence kesinlikle yaradılışlarıyla alakalı.benim oğlum annemle babamı tanımıyoryaklaşık 2 hafta önce gitmiştim babamlara ve babamın kucağında ağladı oğlum 4 ayı biraz geçti ve anneannesiyle dedesini toplamda 4 kez bile görmemiştir ah korona ahhh
Evet canımAynı şehirde misiniz canım?
Ben olsam eşimle giderdim.beni bırakıp geri dönmesini isterdim.virüs ortamında uçağa da otobüse de güvenemezdim çünkü kucağımda bebe olacakKızlar malum sömestr yaklaşıyor ve 3 hafta.Ben memlekete gitmek istiyorum ama nasıl olacak.otobüsle 9 saat arabayla 7 saat.Eşim bıraksa gidip alacak karda kışta ona zor olacak.Otobüs bebekle çok zor.uçak yok gibi birşey burdan Ankara’ya gidecem Adana’da inecem aktarmalı yani.ne yapacağımı şaşırdım.Eşimle daha konuşmadık.sizce ne yapmalıyım çok da yoruldum burda tek başına.gitmek istiyorum.gitmesem kardeşlerim gelecek bir haftasonu ama annem babam gelemez yaşlılar.sizce ne yapayım?Var mı benimle aynı durumda olan.
Önce benimkilerde onu yapma bunu yapma derlerdi k. Valide ev dağılacak die ödü kopardı şimdi ne olduysa saldı oyüzden rahatlıkla yolluyorum pandemiden dolayı onlarda göremiyor ya özlüyorlarBenim kv ve görümce dul beraber yaşıyor.gorumce yolla bebeler 1hafta kalsın diyo ama yaşı yakın 2kucuk çocuk naocak orda da kuduruyrlar.gorumce de böyle çocuk mu olur vs vs laf arasında çekistiriyo tepem atiyo
Yo daginukliga laf etmiyor o an sıkıntı yok da sonradan lafını edince benim canım sıkılıyorÖnce benimkilerde onu yapma bunu yapma derlerdi k. Valide ev dağılacak die ödü kopardı şimdi ne olduysa saldı oyüzden rahatlıkla yolluyorum pandemiden dolayı onlarda göremiyor ya özlüyorlar
Sizinle aynı durumda değilim ama ben olsam bebekle o kadar uzun yolculuğu yalnız göze almazdimKızlar malum sömestr yaklaşıyor ve 3 hafta.Ben memlekete gitmek istiyorum ama nasıl olacak.otobüsle 9 saat arabayla 7 saat.Eşim bıraksa gidip alacak karda kışta ona zor olacak.Otobüs bebekle çok zor.uçak yok gibi birşey burdan Ankara’ya gidecem Adana’da inecem aktarmalı yani.ne yapacağımı şaşırdım.Eşimle daha konuşmadık.sizce ne yapmalıyım çok da yoruldum burda tek başına.gitmek istiyorum.gitmesem kardeşlerim gelecek bir haftasonu ama annem babam gelemez yaşlılar.sizce ne yapayım?Var mı benimle aynı durumda olan.
Sevgili anneler 1 Eylül doğumlu kızım. Ara ara üç gün boyunca öğlen uykusu uyumuyor. 5 yaşında birdr oğlum var üstelik öğretmenim canlı ders yapıyorum. Gaz problemi değil sanki neden uyumaz bebek. Çok zorlanıyorumBurası olmasa ne yaparım bencanım 2020 Eylül Anneleri Bebiş uyudu bir çay alıp hemen anneler grubuna bakıyım modundayım
Beğendiremezsin canım senn yetiştirdiğin çocuğa laf etmek için fırsat kollarlar kendileri mükemmel yetiştirmiş gibiYo daginukliga laf etmiyor o an sıkıntı yok da sonradan lafını edince benim canım sıkılıyor
Canım benimkide 30ağustos uyumuyor 1haftadır sürekli gezdirin modunda yatırınca yaygarayı koparıyor öğlen yatırırdum 3saat uyurdu şimdi 20dk ve bende 3tane boy boySevgili anneler 1 Eylül doğumlu kızım. Ara ara üç gün boyunca öğlen uykusu uyumuyor. 5 yaşında birdr oğlum var üstelik öğretmenim canlı ders yapıyorum. Gaz problemi değil sanki neden uyumaz bebek. Çok zorlanıyorum
Merhaba sevgili anne. Benim oglum da 6 Eylül dogumlu. 5 yaşında bir kızım var. Ben de öğretmenim. Benimkinin de gazı falan oluyor çok düzenli uykuları yok ama yine de fena sayılmaz. Yani çok fikir veremiyorum.Buraya kadar benzer hikayemizSevgili anneler 1 Eylül doğumlu kızım. Ara ara üç gün boyunca öğlen uykusu uyumuyor. 5 yaşında birdr oğlum var üstelik öğretmenim canlı ders yapıyorum. Gaz problemi değil sanki neden uyumaz bebek. Çok zorlanıyorum
Benimki aşırı sese tepkisi var mesela yüksek sesle konussa biri ağlar hemen sesten rahatsız oluyor baya hep tekiz belki ondanKızlar saolun, ses devam ediyor ama bebeğim şimdi daha iyiBelki uykusundan o sesle uyandığı için öyle ağladı. Bir de saatte ilerledi ya, başka sesler de dikkatini dağıtmaya başladı. Sizin bebeklerinizde böyle mi? Bizimki evde biri öksürse, hapşırsa korkup irkiliyor. Yaşadığımız yer kışları çok sessiz, sokaktan araba bile geçmez acaba sese alışmadığı için mi?
Çok memnun oldum. Haftada 3 gün ggün aşırı yardıma bayan alıyorum çok şkr ama onun olmadığı günler kabus eğer bebeğim uyumazsa.kızlar anaçtır diye umuyorum bizim abimiz aşırı kıskanıyor zorluyor oda beni. Çalışmasam yardım desteği alamam tek kişinin çalışmasıyla geçim çok zor üstelik özel sektörde eşim iş gün sıkıntı. Sağlıklı olsunlarda tek tesellim bu uyku düzeni oturtan varsa neyi nasıl yapmalı siz nasıl yapıyorsunuz bilmek isterimMerhaba sevgili anne. Benim oglum da 6 Eylül dogumlu. 5 yaşında bir kızım var. Ben de öğretmenim. Benimkinin de gazı falan oluyor çok düzenli uykuları yok ama yine de fena sayılmaz. Yani çok fikir veremiyorum.Buraya kadar benzer hikayemizbenim tavsiyem ücretsiz izin . gerçekten kafam rahat. Yoksa çook zor evde yardım eden yoksa canlı ders yapmak. Ben böyle karar verdim çok şükür pişman olmadım
Ben eşimi çağırıyorum canlı derste,işten gelip bakıyor yoksa mümkün değil durmaz.Ama benim dersim az dönem sonu başladığım için.İkinci dönem ücretsiz izin düşünüyorum.Senin kaç dersin canım haftada?Sevgili anneler 1 Eylül doğumlu kızım. Ara ara üç gün boyunca öğlen uykusu uyumuyor. 5 yaşında birdr oğlum var üstelik öğretmenim canlı ders yapıyorum. Gaz problemi değil sanki neden uyumaz bebek. Çok zorlanıyorum
Benim eşim de memur yani devlette. Kızım da kredi borcumuz vardı oyuzden hemen başlamiştim.bunda borcumuz yoktu oyuzden baslamadım. Kızım da küçük çok bş yardımı yok.hatta kızım çok hareketli bir çocuk olduğu için o daha çok yoruyor diyebilirim.kıskançlık çok yasamadık yani tabiki kıskanıyor ama hiç zarar verici bir davranış da bulunmadı masallah diyim.sadece anneanne dede falan sevince zoruna gidiyor. Görüntülü görüşme de falan mesela ilk beni göster der.öyle şeyler. Ama aglaeken falan ilgilen desem mecburmuyum falan diyorÇok memnun oldum. Haftada 3 gün ggün aşırı yardıma bayan alıyorum çok şkr ama onun olmadığı günler kabus eğer bebeğim uyumazsa.kızlar anaçtır diye umuyorum bizim abimiz aşırı kıskanıyor zorluyor oda beni. Çalışmasam yardım desteği alamam tek kişinin çalışmasıyla geçim çok zor üstelik özel sektörde eşim iş gün sıkıntı. Sağlıklı olsunlarda tek tesellim bu uyku düzeni oturtan varsa neyi nasıl yapmalı siz nasıl yapıyorsunuz bilmek isterim
Benim görümcem in tek çocuğu var o da doğuştan felç çocuğu düğmeli dur deyince duran filan birşey saniyoBeğendiremezsin canım senn yetiştirdiğin çocuğa laf etmek için fırsat kollarlar kendileri mükemmel yetiştirmiş gibi
Ben varım uçakta yok dediğin gibi bizimde 10 11 saati buluyor o yüzden bekliyorum abim gelip alicak gidersem baya kalmayı düşünüyorum açıkçasıKızlar malum sömestr yaklaşıyor ve 3 hafta.Ben memlekete gitmek istiyorum ama nasıl olacak.otobüsle 9 saat arabayla 7 saat.Eşim bıraksa gidip alacak karda kışta ona zor olacak.Otobüs bebekle çok zor.uçak yok gibi birşey burdan Ankara’ya gidecem Adana’da inecem aktarmalı yani.ne yapacağımı şaşırdım.Eşimle daha konuşmadık.sizce ne yapmalıyım çok da yoruldum burda tek başına.gitmek istiyorum.gitmesem kardeşlerim gelecek bir haftasonu ama annem babam gelemez yaşlılar.sizce ne yapayım?Var mı benimle aynı durumda olan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?