- 26 Ağustos 2018
- 1.548
- 1.121
- 133
- 33
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #31.661
Talep o kadar azsa neden satıyormuş kiEvet canım neden en zorundan çıkarmaya başladıysa artıkGazı bitmeden en zor dişin ağrısını çekiyor minik kelebeğim granülü aldı babası da eczacı garip garip şeyler söylemiş o da canımı sıkto biraz.kaç yıllık eczacıymış da bu granülden isteyen 2. Kişiymişiz .günde 6 kezden fazla vermeyin hatta 6yı sakın haa sakın geçmeyin.üstünde 2 saatte bir verin yazıyor ama siz yinr de dayanabildiğiniz kadae dayanıp öyle verin bir kamyon bişiler söylemiş.evet verdim hemen şap şup culuk culuk emdi yavrucuk granülü.yaklaşık iki saat mızıltısı azaldı ama tamamen kesilmedi tabiki.yine de buna şükür dedim
Canım o ilacı paylaşır mısın?Bizimde çok fena dişleri.İlk kızım 7 yaşında çıkarmıştı ana bu erken çıkaracak sanırım.Diş kaşımasana UyandıkEvet canım neden en zorundan çıkarmaya başladıysa artıkGazı bitmeden en zor dişin ağrısını çekiyor minik kelebeğim granülü aldı babası da eczacı garip garip şeyler söylemiş o da canımı sıkto biraz.kaç yıllık eczacıymış da bu granülden isteyen 2. Kişiymişiz .günde 6 kezden fazla vermeyin hatta 6yı sakın haa sakın geçmeyin.üstünde 2 saatte bir verin yazıyor ama siz yinr de dayanabildiğiniz kadae dayanıp öyle verin bir kamyon bişiler söylemiş.evet verdim hemen şap şup culuk culuk emdi yavrucuk granülü.yaklaşık iki saat mızıltısı azaldı ama tamamen kesilmedi tabiki.yine de buna şükür dedim
Huysuz değil ama oynuyor kalkmışKızlar uyanık olan var mı?Biz kalktık oturuyoruz şu an bu dişten midir nedir?pek huysuzuz
Uyanık olmayanımız var mı kuzum..Kızlar uyanık olan var mı?Biz kalktık oturuyoruz şu an bu dişten midir nedir?pek huysuzuz
Sabaha kadar 123654kez uyandi ici geçiyor tekrar kalkiyo kimisinde emzikke kimisinde meme ile tekrar daliyo ama 15dk filan uyuyo tahminim tam çıldırmalik.gunduz uykusu da aynı.safecevsabah 2saat bı deliksz uyuyo onla hayatını geçiriyorKızlar uyanık olan var mı?Biz kalktık oturuyoruz şu an bu dişten midir nedir?pek huysuzuz
Ellerinde yokmuş depodan istemişler.bikaç saat ilacın gelmesini bekledikTalep o kadar azsa neden satıyormuş ki
Tabii canım bu.Canım o ilacı paylaşır mısın?Bizimde çok fena dişleri.İlk kızım 7 yaşında çıkarmıştı ana bu erken çıkaracak sanırım.Diş kaşımasana Uyandık
Geçenlerde bizde aynı sorunu yaşamıştık.1.kat eve doğalgaz döşetmişti.uykusuz bir gecenin sabahıydı.uykusuzluktan ağlıyordu yavrum.aldık çocuğu evden kaçtık sahile gittik ozaman hava böyle kar kış değildi.orda da yarım saat kadar uyuyup yine uyanıp deli gibi ağlamaya başlamıştı.eve gelirken arabada uyuyakalmıştı.eve gelmemize rağmen arabada uyanmasını beklemiştik ama yine bi yarjm saat kadar uyymuştu.dişler bizi çok zorlayacak çoooookKucağımda uyutuyorum, yerine koyduğum gibi uyanıyor..sabaha karşı ikimizde dalmışız, saat 8di yankomşumuz tadilata başladı. Hilti ile bir duvar kırıyorlar. Ses sanki evin içinde , öyle ağladı ki bebeğim korkusundan. Eşim gitti konuşmaya, saat 9’dan önce başlayamazlar zaten. Kapattılar ama birazdan yeniden başlayacaklar. Yine öyle korkup ağlayacak diye çok paniğim. Ne yapmalıyım kızlar? Eşimde işe gidicek, insanlara tadilat yapmayın diyemem. Bebeği alıp dışarı çıkarım diye düşündüm ama hava buz gibi.. heryerde kapalı
Ben de bir tek ben nöbetçiyim sanıyordum.Uyanık olmayanımız var mı kuzum..hepimiz 24 saat açığız
Çok sağol canım.Dişler bizi baya zorlayacak gözüken o.Tabii canım bu.
Tetagil Tatlandırıcılı Diş Granülü 36 Saşe | Dermoeczanem.com
Tetagil Tatlandırıcılı Diş Granülü 36 Saşe ve tüm Tetagil çeşitleri ve tüm seçkin dermokozmetik markalar vitaminler, bebek ürünleri Dermoeczanem'de.www.dermoeczanem.com
Bizim evde tadilat vardı ozaman çok korkmuştu kucağımdan inmedi bede gidip gösterdim bak ses burdan geliyor diyip baktı sonra alıştıKucağımda uyutuyorum, yerine koyduğum gibi uyanıyor..sabaha karşı ikimizde dalmışız, saat 8di yankomşumuz tadilata başladı. Hilti ile bir duvar kırıyorlar. Ses sanki evin içinde , öyle ağladı ki bebeğim korkusundan. Eşim gitti konuşmaya, saat 9’dan önce başlayamazlar zaten. Kapattılar ama birazdan yeniden başlayacaklar. Yine öyle korkup ağlayacak diye çok paniğim. Ne yapmalıyım kızlar? Eşimde işe gidicek, insanlara tadilat yapmayın diyemem. Bebeği alıp dışarı çıkarım diye düşündüm ama hava buz gibi.. heryerde kapalı
Aynen ben de.Çıldıracam artık.Ben ciddi ciddi siyiricam artık çok sıkıldım çok zorluyor bu durum beni ve duzelmicek diye çok korkuyorum
Bizim evde tadilat vardı ozaman çok korkmuştu kucağımdan inmedi bede gidip gösterdim bak ses burdan geliyor diyip baktı sonra alıştı
Müzik mi açsan canım.Kucağımda uyutuyorum, yerine koyduğum gibi uyanıyor..sabaha karşı ikimizde dalmışız, saat 8di yankomşumuz tadilata başladı. Hilti ile bir duvar kırıyorlar. Ses sanki evin içinde , öyle ağladı ki bebeğim korkusundan. Eşim gitti konuşmaya, saat 9’dan önce başlayamazlar zaten. Kapattılar ama birazdan yeniden başlayacaklar. Yine öyle korkup ağlayacak diye çok paniğim. Ne yapmalıyım kızlar? Eşimde işe gidicek, insanlara tadilat yapmayın diyemem. Bebeği alıp dışarı çıkarım diye düşündüm ama hava buz gibi.. heryerde kapalı
2 yle 5 arası uyanıktı benimki de.Şimdide uyandı.Allah Yardımcımız olsun .Sabaha kadar 123654kez uyandi ici geçiyor tekrar kalkiyo kimisinde emzikke kimisinde meme ile tekrar daliyo ama 15dk filan uyuyo tahminim tam çıldırmalik.gunduz uykusu da aynı.safecevsabah 2saat bı deliksz uyuyo onla hayatını geçiriyor
Amin.aabah 2saat deliksz uyurken ben de onla uyuyum dedim büyükler bu u seferde güya yanıma girmiyorlar kavga dövüş oyun oynuyorlar.akulu araba dan müzik açtılar şimdi de.bizi binadan atmazlarsa ben bunları evden atcam2 yle 5 arası uyanıktı benimki de.Şimdide uyandı.Allah Yardımcımız olsun .
Geçenlerde bizde aynı sorunu yaşamıştık.1.kat eve doğalgaz döşetmişti.uykusuz bir gecenin sabahıydı.uykusuzluktan ağlıyordu yavrum.aldık çocuğu evden kaçtık sahile gittik ozaman hava böyle kar kış değildi.orda da yarım saat kadar uyuyup yine uyanıp deli gibi ağlamaya başlamıştı.eve gelirken arabada uyuyakalmıştı.eve gelmemize rağmen arabada uyanmasını beklemiştik ama yine bi yarjm saat kadar uyymuştu.dişler bizi çok zorlayacak çoooookYaklaşık1 aydır çekiyorum daha da bitecek gibi durmuyor
Bizim evde tadilat vardı ozaman çok korkmuştu kucağımdan inmedi bede gidip gösterdim bak ses burdan geliyor diyip baktı sonra alıştı
Müzik mi açsan canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?