- 24 Kasım 2013
- 3.003
- 2.105
- 133
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #31.741
Bizimkini de oldu bı ara anne tafsiyesi ve işe yaradı sırtına ve göğsüne zeytinyağı şurup peçete koydum 2 güne geçti hatta akşamına azalmıştı tafsiye ederim bacimBizimki de ilk 3 ayda yasatmadığını 4.ayda yasatıyor bize artik ne tahammul ne sabir kalıyor bir de hırıltısı var
Bu türlü geçmedi ne yaptıysam
Onerilere açığım
Damla serum fizyolojik aspiratör her şeyi denedik
Yıldım artık
Bizimki de çabalıyor çabalıyor bakiyo ki aynı yerde hala sinirleniyorKizlarrr dün yavru kuşum solucan gibi yapraktan emekledi resmen tabi ben gözlerime inanamadim habire eşime sordum doğru mu gördüm diye oda bende gördüm inan inan dedi hani tam emekleme demiyimde solucan gibi yaptı kafasıyla gövde birleştirerek ama baya gitti yinede darsi gerçek emeklemeye
benimki de deniyor ama poposu havadayken indiremiyor öyle kalıyor çok komikKizlarrr dün yavru kuşum solucan gibi yapraktan emekledi resmen tabi ben gözlerime inanamadim habire eşime sordum doğru mu gördüm diye oda bende gördüm inan inan dedi hani tam emekleme demiyimde solucan gibi yaptı kafasıyla gövde birleştirerek ama baya gitti yinede darsi gerçek emeklemeye
YaaKizlarrr dün yavru kuşum solucan gibi yapraktan emekledi resmen tabi ben gözlerime inanamadim habire eşime sordum doğru mu gördüm diye oda bende gördüm inan inan dedi hani tam emekleme demiyimde solucan gibi yaptı kafasıyla gövde birleştirerek ama baya gitti yinede darsi gerçek emeklemeye
Nasil bi hiriltisi var? Gecmis olsun. Biz de de 10 gündür bar daha da arttı ilerlemis. Zeytinyagi demis bi arkadas benim annem de soyler bendr deniycem artik siz de deneyin benceBizimki de ilk 3 ayda yasatmadığını 4.ayda yasatıyor bize artik ne tahammul ne sabir kalıyor bir de hırıltısı var
Onerilere açığım
Yıldım artık
Ben bi araştırıracam artık eşim bırakacak dönüşte gelip alacak yapacak bi şey yokOtubusle falan gidemem gibi hava sicakken dışarı çıksam bile korka korka çıktım dışarda sakinlestiremem diye eşin cuma götürüp hafta sonu tekrar dönemez mi yasaklar varken uzun yola giden çok oldu çevremde izin mi aldılar tam bilmiyorum ama istersen bunuda yapabilirsin
Bizimkide yapıyor canım önüne renk birşey koyuyorum bazen gidemiyor basıyor çığlığı ozmn şuan en iyi yaptığı şey sırt üst yattığında yelkovan gibi kendi etrafın da dönmesi bide ben dönüyor diye seviniyordum meğer benim büyük sıpa gözümü şaşırtıp dönderiyormuş bende saf saf seviniomKizlarrr dün yavru kuşum solucan gibi yapraktan emekledi resmen tabi ben gözlerime inanamadim habire eşime sordum doğru mu gördüm diye oda bende gördüm inan inan dedi hani tam emekleme demiyimde solucan gibi yaptı kafasıyla gövde birleştirerek ama baya gitti yinede darsi gerçek emeklemeye
Bizimki lerin tek oyuncağı bebe.her fırsatta ona dokunma huzursuz etme derdindeler sizinkiler de mi öyleBizimkide yapıyor canım önüne renk birşey koyuyorum bazen gidemiyor basıyor çığlığı ozmn şuan en iyi yaptığı şey sırt üst yattığında yelkovan gibi kendi etrafın da dönmesi bide ben dönüyor diye seviniyordum meğer benim büyük sıpa gözümü şaşırtıp dönderiyormuş bende saf saf seviniom
5 kez uyuyordu canım 4 e düşürdü. 8-9 civarında uyanıyor genelde. En fazla 45 dakıka fılan uyuyordu smdı 1-1.5 saat uyuyor.Kaça düştü canım bizimki 3 uyuyor 4 ten dusurdu
Bende yatılı var canım. Gercekten cok rahat oluyo doğumdan önce almıştım. Dusunursen hemen olmuyo genelde görüşmeler alıştırma flan. Sende ilk çocuktu di mi, oyleyse cok cok rahat edersin. Bende ikinci. Buyuk kızımla da ilgilenir bebekle de diye aldim, basta alistirdim kizima eve flan ama dogumdan sonra buyuk kizim kiskandi su anda ne bebege bakabiliyo ne de kizima. Sadece ev islero icin de o kadar para yazik o yuzden gondericem yakında
Allerjisi var mı ? Hırıltılı nefes dışında gözünüze çarpan başka bir şey oldu mu?Bizimki de ilk 3 ayda yasatmadığını 4.ayda yasatıyor bize artik ne tahammul ne sabir kalıyor bir de hırıltısı var
Onerilere açığım
Yıldım artık
Bizimkide gidemeyince sinirleniyor aynısıBizimki de çabalıyor çabalıyor bakiyo ki aynı yerde hala sinirleniyorzaten yüzüstü yatmaya hiç tahammülü yok.bi de eline aldığı ağzına göturmeye çalışıyor ağzını tutturamiyo çok komik
Hahah o totoyu ısır annesi kafasıyla gitti desem yeridir solucan misali biriktirdi kendini sonra ilerledibenimki de deniyor ama poposu havadayken indiremiyor öyle kalıyor çok komik
Bencede canım çünkü sabah ne ogrendiyse yaptıysa tüm gece onu deniyor zaten,Yaaçok tatlıdır, canım ya bak işte görüyor musun yaşadığımız büyüme ataklarının getirileri bunlar Bazen bize sebepsiz huysuzluk gibi geliyor ama kasları,kemikleri gelişiyor. Maşallah
Haha benimkinde dış yok ama ısırmaya calsiiyor damağında sıkıştırıp bide gülüyor tepki verince bunlar böyle tatlı olursa yerimm amaa dayananmam isiririmBizimkide yapıyor canım önüne renk birşey koyuyorum bazen gidemiyor basıyor çığlığı ozmn şuan en iyi yaptığı şey sırt üst yattığında yelkovan gibi kendi etrafın da dönmesi bide ben dönüyor diye seviniyordum meğer benim büyük sıpa gözümü şaşırtıp dönderiyormuş bende saf saf seviniom
Canım porselen bir kaşığım var, ona dört beş damla damlatıp olabildiğince ağzının genzine yakın kısmına verip hemen bir sey içirtiyprum. Genel de mama veriyorum o kötü tadı gitsin diye ağzından. Varsa sütümden veriyorum 15-20 cc filan, baya alıştı biberona şükür. Tadı gerçekten kötü ilacın. Tokken vermemeye çalışıyorum kusarsa leke cıkmaz diye, sabah emdikten bır ıkı saat sonra verıyorum direkt ac karna da veremedim, kıyamadım o acı şeyi vermeye. Bir iki tatlı kaşığı kadar portakal suyu verirdim kızıma kan damlasından sonra, ilerleyen günlerde vericem o şeklde daha etkılı olsun dıye. Dişler çoğalmadan vermeye calısıyorum bi de canım dişte leke yapabiliyor, pek hoş durmuyor. Yumurta filan yiyebileceği için ara sıra veririm bir iki ay sonra, ek gıda takviyesi olucak sonucta. Bu ara aksatmamaya çalışıyorum.canım benim kan ilacını kaç damla ve nasıl veriyosun?
ben de gece yatmadan önce mi versem diyorum. 5 damla dedi ebemiz. aç karna içsin dedi. çok karasız kaldımCanım porselen bir kaşığım var, ona dört beş damla damlatıp olabildiğince ağzının genzine yakın kısmına verip hemen bir sey içirtiyprum. Genel de mama veriyorum o kötü tadı gitsin diye ağzından. Varsa sütümden veriyorum 15-20 cc filan, baya alıştı biberona şükür. Tadı gerçekten kötü ilacın. Tokken vermemeye çalışıyorum kusarsa leke cıkmaz diye, sabah emdikten bır ıkı saat sonra verıyorum direkt ac karna da veremedim, kıyamadım o acı şeyi vermeye. Bir iki tatlı kaşığı kadar portakal suyu verirdim kızıma kan damlasından sonra, ilerleyen günlerde vericem o şeklde daha etkılı olsun dıye. Dişler çoğalmadan vermeye calısıyorum bi de canım dişte leke yapabiliyor, pek hoş durmuyor. Yumurta filan yiyebileceği için ara sıra veririm bir iki ay sonra, ek gıda takviyesi olucak sonucta. Bu ara aksatmamaya çalışıyorum.
Selam canım bana sağlık ocağında yemekten yarım saat önce veya yemek yedikten yarım saat sonra içir damlayı dedilerde sen üstüne süt içiriyorsun ya süt ile etkileşime geçmemesi gerekiyormuş öyle söylenmişti bana bileğin olsun diye yazmak istedimCanım porselen bir kaşığım var, ona dört beş damla damlatıp olabildiğince ağzının genzine yakın kısmına verip hemen bir sey içirtiyprum. Genel de mama veriyorum o kötü tadı gitsin diye ağzından. Varsa sütümden veriyorum 15-20 cc filan, baya alıştı biberona şükür. Tadı gerçekten kötü ilacın. Tokken vermemeye çalışıyorum kusarsa leke cıkmaz diye, sabah emdikten bır ıkı saat sonra verıyorum direkt ac karna da veremedim, kıyamadım o acı şeyi vermeye. Bir iki tatlı kaşığı kadar portakal suyu verirdim kızıma kan damlasından sonra, ilerleyen günlerde vericem o şeklde daha etkılı olsun dıye. Dişler çoğalmadan vermeye calısıyorum bi de canım dişte leke yapabiliyor, pek hoş durmuyor. Yumurta filan yiyebileceği için ara sıra veririm bir iki ay sonra, ek gıda takviyesi olucak sonucta. Bu ara aksatmamaya çalışıyorum.
Gece yatmadan cok tok oluyor bzmkı canım, ıkı göğsümü de emzryorum. Böyle bi care buldum ben, damladan hemen sonra emzrdgmde gaz cıkarırken hafif kusuyor o zaman da geri çıkıyo gibi geliyor. Tonton nasıl cıktı soralım mı 11 olmuş mu yoksaben de gece yatmadan önce mi versem diyorum. 5 damla dedi ebemiz. aç karna içsin dedi. çok karasız kaldım
Biliyorum canım on bes cc filan minnacık ağzındaki tat gtsın dıye. Ağzı çalkalansın dıye biraz da bzm dişler çıktı çünkü. Leke olsun istemiyorum.Selam canım bana sağlık ocağında yemekten yarım saat önce veya yemek yedikten yarım saat sonra içir damlayı dedilerde sen üstüne süt içiriyorsun ya süt ile etkileşime geçmemesi gerekiyormuş öyle söylenmişti bana bileğin olsun diye yazmak istedim
Ek gıda olmadgı ıcn henüz portakal suyu ile veremiyorum.Selam canım bana sağlık ocağında yemekten yarım saat önce veya yemek yedikten yarım saat sonra içir damlayı dedilerde sen üstüne süt içiriyorsun ya süt ile etkileşime geçmemesi gerekiyormuş öyle söylenmişti bana bileğin olsun diye yazmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?