- 2 Temmuz 2019
- 1.032
- 1.007
- 83
- 37
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #31.721
Bzm de uyku sayımız azaldı ama süresi uzadı gibiSevgili anneler 1 Eylül doğumlu kızım. Ara ara üç gün boyunca öğlen uykusu uyumuyor. 5 yaşında birdr oğlum var üstelik öğretmenim canlı ders yapıyorum. Gaz problemi değil sanki neden uyumaz bebek. Çok zorlanıyorum
Kaça düştü canım bizimki 3 uyuyor 4 ten dusurduBzm de uyku sayımız azaldı ama süresi uzadı gibi
canım benim kan ilacını kaç damla ve nasıl veriyosun?Bzm de uyku sayımız azaldı ama süresi uzadı gibi
Ben de gidebilirsem inşallah 3 hafta kalmayı düşünüyorum inşallah kısmet olur bakalım.Ben varım uçakta yok dediğin gibi bizimde 10 11 saati buluyor o yüzden bekliyorum abim gelip alicak gidersem baya kalmayı düşünüyorum açıkçası
Otubusle falan gidemem gibi hava sicakken dışarı çıksam bile korka korka çıktım dışarda sakinlestiremem diye eşin cuma götürüp hafta sonu tekrar dönemez mi yasaklar varken uzun yola giden çok oldu çevremde izin mi aldılar tam bilmiyorum ama istersen bunuda yapabilirsinBen de gidebilirsem inşallah 3 hafta kalmayı düşünüyorum inşallah kısmet olur bakalım.
Maaşallah canım bu söylediklerin çok normal onlarda daha çocukBenim eşim de memur yani devlette. Kızım da kredi borcumuz vardı oyuzden hemen başlamiştim.bunda borcumuz yoktu oyuzden baslamadım. Kızım da küçük çok bş yardımı yok.hatta kızım çok hareketli bir çocuk olduğu için o daha çok yoruyor diyebilirim.kıskançlık çok yasamadık yani tabiki kıskanıyor ama hiç zarar verici bir davranış da bulunmadı masallah diyim.sadece anneanne dede falan sevince zoruna gidiyor. Görüntülü görüşme de falan mesela ilk beni göster der.öyle şeyler. Ama aglaeken falan ilgilen desem mecburmuyum falan diyoryani mecbur hissetmek hoşuna gitmiyor. Hatta kuşları falan var onlarla kardeşinden daha çok konusuyor. Tabi bunlar kıskançlık belirtileri ama o kadar olur diye düşünüyorum.kolay değil 5 yıllık hakimiyet bölündü.
Uyku için hiç fikrim yok.çünkü kızım gündüzleri çok nadir uyurdu tuvalete bile zor giderdim yani ilacım olsa basıma sürerdim o dönem. Ama oglum da çok uyumasa da uyanık oldugunda daha sakin yapısı var oyuzden uykusu olunca uyutuyor um yani özel birşey yapmıyorum. Kısacası onlara uygun yaşamaya çalışıyorum. Allah saglık versin
Bende bu soruyu merak ediyorum açıkçasıcanım benim kan ilacını kaç damla ve nasıl veriyosun?
canım benim kan ilacını kaç damla ve nasıl veriyosun?
Bizim doktorumuz vermedi, hatta özellikle sordum sağlık ocağı verdi nasıl kullanıcaz diye,9.ayında kan testi yapıcakmış ihtiyacı varsa kullandırıcakmış. Sağlık ocağından da 4 damla olacak şekilde denmişti yanlış hatırlamıyorsam. Ama beslendikten hemen sonra vermeyin demillerdiBende bu soruyu merak ediyorum açıkçası
Ben de şimdi uyuttum koydum beşiğe.ben akşamları çok zorda kalınca battaniye de sallıyoruz gerçekten güç kalmıyor.5dk içinde uyuyor öyle olunca.aynen aksam 8 gibi uyumuştu 9 da uyandı bir de şimdi uyudu.Maaşallah canım bu söylediklerin çok normal onlarda daha çocuk
. Bizim abi kafasına bastırıyor fırsat buldukçaçok şkr benimde oğlum çok kötüydü 1 yıl gece Gündüz uykusu hiç yoktu. Kızım daha iyiydi ama 4 ay aşısından sonra birşey oldu sanki 3 gün öğlen uyumuyor. Bir gün uyuyor akşamda çok zor uykuya dalıyor. Emerken uyutuyorum. Ayakta sallamayı sevmiyor yalancı emzik tutmadı. 9dan beri uyutmaya çalışıyorum etmiyor emiyor tam dalıyor yatırıyorum hop geri kalkıyor. Öğlenden bu oluyor. Defalarca bu döngüyü yaşıyorum. Şimdi kaçıncı denemeden sonra şimdi uyudu. Neden oluyor bilemiyorum. Siz nasıl uyutuyorsunuZ? Birde gündüz nasıl oyalıyorsunuz sürekli kucak istiyor tek elle yemek hazırlamaya çalışıyorum döke saça. Moral güç kuvvet kalmıyor
Bende yatılı var canım. Gercekten cok rahat oluyo doğumdan önce almıştım. Dusunursen hemen olmuyo genelde görüşmeler alıştırma flan. Sende ilk çocuktu di mi, oyleyse cok cok rahat edersin. Bende ikinci. Buyuk kızımla da ilgilenir bebekle de diye aldim, basta alistirdim kizima eve flan ama dogumdan sonra buyuk kizim kiskandi su anda ne bebege bakabiliyo ne de kizima. Sadece ev islero icin de o kadar para yazik o yuzden gondericem yakındadün gece üstümden geçti resmen benim. en son gözüm açık rüya görüyordum. eşime de atamadım topu o da çok yorgundu. yatılı veya değil bi yardımcımın olmasını hiç bu kadar istememiştim gerçekten ☹☹
var mı yardımcı almayı düşünen kızlar?
Merhaba yatılı bayan kaç gün kalıyor ne kadar veriyorsunuz acaba? 4 tam gün için ücret vermek gerekirse ne kadar vermem gerekir bende bunu düşünüyorum fakat yatılı olmadanBende yatılı var canım. Gercekten cok rahat oluyo doğumdan önce almıştım. Dusunursen hemen olmuyo genelde görüşmeler alıştırma flan. Sende ilk çocuktu di mi, oyleyse cok cok rahat edersin. Bende ikinci. Buyuk kızımla da ilgilenir bebekle de diye aldim, basta alistirdim kizima eve flan ama dogumdan sonra buyuk kizim kiskandi su anda ne bebege bakabiliyo ne de kizima. Sadece ev islero icin de o kadar para yazik o yuzden gondericem yakında
bizim doktorumuz tavsiye etti ben de ona güveniyorum kullanacağım o yüzden. sağlık ocağındaki ebemiz 5 damla aç karnına dedi.Bizim doktorumuz vermedi, hatta özellikle sordum sağlık ocağı verdi nasıl kullanıcaz diye,9.ayında kan testi yapıcakmış ihtiyacı varsa kullandırıcakmış. Sağlık ocağından da 4 damla olacak şekilde denmişti yanlış hatırlamıyorsam. Ama beslendikten hemen sonra vermeyin demillerdi
araştırdığım bi şirket var aslında. takip ettiğim bi insta mom da aynı şirketten yatılı yardımcı almıştı çok memnun.Bende yatılı var canım. Gercekten cok rahat oluyo doğumdan önce almıştım. Dusunursen hemen olmuyo genelde görüşmeler alıştırma flan. Sende ilk çocuktu di mi, oyleyse cok cok rahat edersin. Bende ikinci. Buyuk kızımla da ilgilenir bebekle de diye aldim, basta alistirdim kizima eve flan ama dogumdan sonra buyuk kizim kiskandi su anda ne bebege bakabiliyo ne de kizima. Sadece ev islero icin de o kadar para yazik o yuzden gondericem yakında
Ben zaten kullanmayın demedim, tabiki doktorunuza güveneceksiniz, nasıl ve kaç damla kullanacağınızı sormuşsunuz, bende yardımcı olmak adına sağlık ocağındaki hemşiremizin 4 damla dediğini ama doktorumuzun şuan bize başlatmadığı için tam hatırlayamadığımı söyledimbizim doktorumuz tavsiye etti ben de ona güveniyorum kullanacağım o yüzden. sağlık ocağındaki ebemiz 5 damla aç karnına dedi.
Bizimki saat başı bile olmadan kalkiyo gazini çıkarıyor geri dalıyor tekrar gaz.kucuk tüp Aygaz koyduk adını sonradan sonra ya gaz çıktı bebede.Günaydın kızlarr... O kadar zor bir gece geçirdik ki... Kelimenin tam anlamıyla her saatte uyandı bu kız öyle çok ağladı ki hayır aç da değildi. Bu akşam da babası farketti sürekli korktu hep burun çeker, hıçkırır gibi sesler çıkardı zaten 2-3 gündür uykusunda korkuyor anlamadım gitti. Dün kardeşim gelmişti ve sürekli salladı o salladıkça bebeğim de uyudu nerdeyse tüm gün uyudu gibi bir şey muhtemelen ondan gece uykusu çatladı aklıma tek gelen bu şu anda
Bizimki de ilk 3 ayda yasatmadığını 4.ayda yasatıyor bize artik ne tahammul ne sabir kalıyor bir de hırıltısı varBizimki saat başı bile olmadan kalkiyo gazini çıkarıyor geri dalıyor tekrar gaz.kucuk tüp Aygaz koyduk adını sonradan sonra ya gaz çıktı bebede.
Bizimki de ilk 3 ayda yasatmadığını 4.ayda yasatıyor bize artik ne tahammul ne sabir kalıyor bir de hırıltısı var
Bu türlü geçmedi ne yaptıysam
Onerilere açığım
Damla serum fizyolojik aspiratör her şeyi denedik
Yıldım artık
kilosundan olabilir mi hırıltısı?Bizimki de ilk 3 ayda yasatmadığını 4.ayda yasatıyor bize artik ne tahammul ne sabir kalıyor bir de hırıltısı var
Bu türlü geçmedi ne yaptıysam
Onerilere açığım
Damla serum fizyolojik aspiratör her şeyi denedik
Yıldım artık
Dediğin gibi olabilir canım, benimde geçenlerde öyle oldu. Banyo yaptırdığım gün sanırım rahatlamıştı diye gündüzden uzun uyudu. Gece saat başı kalktı, ağladı..acaba bugün gündüz uykularını biraz kısa mı tutmaya çalışsan. Uzun uykusunu geceye taşısın diye aklıma geldi.Günaydın kızlarr... O kadar zor bir gece geçirdik ki... Kelimenin tam anlamıyla her saatte uyandı bu kız öyle çok ağladı ki hayır aç da değildi. Bu akşam da babası farketti sürekli korktu hep burun çeker, hıçkırır gibi sesler çıkardı zaten 2-3 gündür uykusunda korkuyor anlamadım gitti. Dün kardeşim gelmişti ve sürekli salladı o salladıkça bebeğim de uyudu nerdeyse tüm gün uyudu gibi bir şey muhtemelen ondan gece uykusu çatladı aklıma tek gelen bu şu anda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?