- 29 Mart 2017
- 7.825
- 22.352
- 348
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #31.621
Benimki de doğduğu gün ki bebek şapkasını bile takmadıuyku tulumu giyen bebeklere hastayım. benim kızım bana çekmiş darlığa sıkıya asla gelemiyor. evim sıcak 1 buçuk togluk ve 2 yaş için bi tulum aldım. mümkün değil giymedi kıyametleri kopardı. aynı şeyi şapka bere takarken de yaşıyorum. dışarı çıkacağımız zaman şaklaban gibi numaralar yapıyorum bereyi taksın diye
Biz pazartesi gitmiştik yapmadılar bi yanliş anlaşilma oldu.sonra cuma günü aradılar gelin dediler halbuki daha ileri bir tarih vermişlerdi.yani aşilar hazır dolapta. Banyoda yaptırabilirsiniz demişlerdi4 ay aşısını olan annelere bir sorum var.
aşı için gün verdiklerinde bu aşının da verem aşısı gibi saati olduğunu belirttiler mi? aşıdan sonra banyo için bişey dediler mi?
Yok saati bende sormuştum bide banyo yasak degildi4 ay aşısını olan annelere bir sorum var.
aşı için gün verdiklerinde bu aşının da verem aşısı gibi saati olduğunu belirttiler mi? aşıdan sonra banyo için bişey dediler mi?
Biz pazartesi gitmiştik yapmadılar bi yanliş anlaşilma oldu.sonra cuma günü aradılar gelin dediler halbuki daha ileri bir tarih vermişlerdi.yani aşilar hazır dolapta. Banyoda yaptırabilirsiniz demişlerdi
tamam kızlar çok sağ olunYok saati bende sormuştum bide banyo yasak degildi
Hehehe sakın şikayet etme canım ben seni bilinçaltımda Hande Erçelle özdeşleştirmişim, seni o olarak gördüm, böyle saçların koyu kestane dalgalı upuzun falan.. senin saçlar ne kadar dökülse de bişeycik olmazO saçı dökülen benimben de gece duştan çıktım kendi kendime diyomki bu dökülen saçlar nerden dökülüyo daha maşallah bayaa saçım var öyle gür değildir ama çok çok az da değildir.orta şekerli işte.şaka bi yana ben de Asiyim hatta Instagrama bile girmiyorum hep buradayım
Hahahaha hande erçel ve dalgalı upuzun saçHehehe sakın şikayet etme canım ben seni bilinçaltımda Hande Erçelle özdeşleştirmişim, seni o olarak gördüm, böyle saçların koyu kestane dalgalı upuzun falan.. senin saçlar ne kadar dökülse de bişeycik olmaz
Eşine kocaman bi alkışAynen yırtsak da durmayacak canım ama son yirmi günde olduysa sen yol yakınken dön el mi yaman bey mi yaman görsünben de öyle teselli oluyorum da yürümeye çok emeklemesini yeterli buluyorum, inşallah bzmknı babası gece uykusuna koluna yatırarak poposunu pışpışlayarak uyumaya alıştırdı. Bır bucuk ay önce ıyıce ağırlaşınca böyle olmaz diyerek ayakta sallamaya alıştırdım. Ama uyanıkken sevıyor kollarımda olmayı, oturtuyorum da yavastan rahatlamaya başladım şükür öyle güler yüzlü ki kıyamıyo insan, aşırı ama bır ıkı kez canı yandı da öyle ağladı. Bana cekmemiş, kime cektı onu da bilmiyoruz ben biraz ciddiyimdir etrafa. Bu mizaçla istediği her seyı yaptırır bu diyoruz
Akşamları bizim kizi da babası uyutuyor imkansız benle uyumuyor.subatta gececi olacakmış o zaman nasıl uyuycak bebe şimdiden strese girdimEşine kocaman bi alkışen azından uyutmak için bi çabası olmuş arkadaşım, bu bile yeter. Benim ki uyuyan bebeği seveceği tutar,uyandırır. Dilini ısır, totonu kaşı nazar değmesin diyelim
Nasıl uyutuyur bu aradaHahahaha hande erçel ve dalgalı upuzun saççok teşekkür ederim canım güzel bir hatunla özdeşleştirdiğin için
Nasıl uyutuyur bu arada
Ayağında bebek sallayan babaya hastayım yaaa bizimki sallayamiyir koyuyor besigine baya debeleniyor sonra kıyamıyorum gerçi bu ara uyku eğitimi vermeye çalışıyorum sallanıyorum uyku arkadaşıyla uyuyor bakalımÖnce koridorda bı kaç tur atiyi babanin kucağında ama bu arada babayla hiç muhatap olmuyo farkki yone çeviriyor kafasınıbiraz sakinlesince Ayaginda salliyo ama o ayak benimki olursa anlıyor bizim kız,
Bizimkide öyle kundak yapmıyordum bir defa yapayım dedim mesela yok kesinlikle yaptırmıyor işe başladım yakın bir arkadaşım bakıyor ona bırakıyorum ne zaman ceketi şapkayı taksam kendini yırtacak gibi ağlıyor üst giydirirkende aynı kezauyku tulumu giyen bebeklere hastayım. benim kızım bana çekmiş darlığa sıkıya asla gelemiyor. evim sıcak 1 buçuk togluk ve 2 yaş için bi tulum aldım. mümkün değil giymedi kıyametleri kopardı. aynı şeyi şapka bere takarken de yaşıyorum. dışarı çıkacağımız zaman şaklaban gibi numaralar yapıyorum bereyi taksın diye
Yardımcı konusuna gelecek olursak aynı evde yapamam ben ya ailelerden birisi bile gelince memleketten elim ayagıma dolanıyor rahat edemiyorum ki eve yatılı bakıcı filan çok zor eşimde istemez yani çünkü ona göre yaşayacaksın filan bilmiyorum ben yapamam şahsen evde başka biriyledün gece üstümden geçti resmen benim. en son gözüm açık rüya görüyordum. eşime de atamadım topu o da çok yorgundu. yatılı veya değil bi yardımcımın olmasını hiç bu kadar istememiştim gerçekten ☹☹
var mı yardımcı almayı düşünen kızlar?
çok kararsızım ben de. alırsam birlikte kalma kısmı kolay evimiz ona müsait ama pandemide nasıl olur onu kestiremiyorum bir türlü.Bizimkide öyle kundak yapmıyordum bir defa yapayım dedim mesela yok kesinlikle yaptırmıyor işe başladım yakın bir arkadaşım bakıyor ona bırakıyorum ne zaman ceketi şapkayı taksam kendini yırtacak gibi ağlıyor üst giydirirkende aynı keza
Yardımcı konusuna gelecek olursak aynı evde yapamam ben ya ailelerden birisi bile gelince memleketten elim ayagıma dolanıyor rahat edemiyorum ki eve yatılı bakıcı filan çok zor eşimde istemez yani çünkü ona göre yaşayacaksın filan bilmiyorum ben yapamam şahsen evde başka biriyle
dün gece üstümden geçti resmen benim. en son gözüm açık rüya görüyordum. eşime de atamadım topu o da çok yorgundu. yatılı veya değil bi yardımcımın olmasını hiç bu kadar istememiştim gerçekten ☹☹
Ben bu sabah söyledim eşime gece bakması için gündüz bı şekil gidiyor ama gece dayanamıyorum artıkdün gece üstümden geçti resmen benim. en son gözüm açık rüya görüyordum. eşime de atamadım topu o da çok yorgundu. yatılı veya değil bi yardımcımın olmasını hiç bu kadar istememiştim gerçekten ☹☹
Oğlanı da babası uyuturdu.4yasinda halen akşam babam beni ayağında sallasın diye tutturur ben de bu gidişle askere kadar salliycaksn diyorumAyağında bebek sallayan babaya hastayım yaaa bizimki sallayamiyir koyuyor besigine baya debeleniyor sonra kıyamıyorum gerçi bu ara uyku eğitimi vermeye çalışıyorum sallanıyorum uyku arkadaşıyla uyuyor bakalım
Yardımcı değil de şöyle haftada iki gelip evi kırklasa,çamaşır bulaşık ütü yapsa yeter bana.ben çocuk+yemek halledebilirim.aslında beni yıpratan zaten çocuk+ev işlerini birlikte yürütmeye çalışmak.mesela salonda çamaşır var sanırım 5 gündür salonda toplanıp katlanmayı bekliyordün gece üstümden geçti resmen benim. en son gözüm açık rüya görüyordum. eşime de atamadım topu o da çok yorgundu. yatılı veya değil bi yardımcımın olmasını hiç bu kadar istememiştim gerçekten ☹☹
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?