2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
uyku tulumu giyen bebeklere hastayım. benim kızım bana çekmiş darlığa sıkıya asla gelemiyor. evim sıcak 1 buçuk togluk ve 2 yaş için bi tulum aldım. mümkün değil giymedi kıyametleri kopardı. aynı şeyi şapka bere takarken de yaşıyorum. dışarı çıkacağımız zaman şaklaban gibi numaralar yapıyorum bereyi taksın diye

Benimki de doğduğu gün ki bebek şapkasını bile takmadı

4 ay aşısını olan annelere bir sorum var.

aşı için gün verdiklerinde bu aşının da verem aşısı gibi saati olduğunu belirttiler mi? aşıdan sonra banyo için bişey dediler mi?

4 ay aşısını olan annelere bir sorum var.

aşı için gün verdiklerinde bu aşının da verem aşısı gibi saati olduğunu belirttiler mi? aşıdan sonra banyo için bişey dediler mi?
Biz pazartesi gitmiştik yapmadılar bi yanliş anlaşilma oldu.sonra cuma günü aradılar gelin dediler halbuki daha ileri bir tarih vermişlerdi.yani aşilar hazır dolapta. Banyoda yaptırabilirsiniz demişlerdi

Hehehe sakın şikayet etme canım ben seni bilinçaltımda Hande Erçelle özdeşleştirmişim, seni o olarak gördüm, böyle saçların koyu kestane dalgalı upuzun falan.. senin saçlar ne kadar dökülse de bişeycik olmaz

Hahahaha hande erçel ve dalgalı upuzun saç çok teşekkür ederim canım güzel bir hatunla özdeşleştirdiğin için

Eşine kocaman bi alkış en azından uyutmak için bi çabası olmuş arkadaşım, bu bile yeter. Benim ki uyuyan bebeği seveceği tutar,uyandırır. Dilini ısır, totonu kaşı nazar değmesin diyelim

Eşine kocaman bi alkış en azından uyutmak için bi çabası olmuş arkadaşım, bu bile yeter. Benim ki uyuyan bebeği seveceği tutar,uyandırır. Dilini ısır, totonu kaşı nazar değmesin diyelim
Akşamları bizim kizi da babası uyutuyor imkansız benle uyumuyor.subatta gececi olacakmış o zaman nasıl uyuycak bebe şimdiden strese girdim

Önce koridorda bı kaç tur atiyi babanin kucağında ama bu arada babayla hiç muhatap olmuyo farkki yone çeviriyor kafasını biraz sakinlesince Ayaginda salliyo ama o ayak benimki olursa anlıyor bizim kız,
Ayağında bebek sallayan babaya hastayım yaaa bizimki sallayamiyir koyuyor besigine baya debeleniyor sonra kıyamıyorum gerçi bu ara uyku eğitimi vermeye çalışıyorum sallanıyorum uyku arkadaşıyla uyuyor bakalım

dün gece üstümden geçti resmen benim. en son gözüm açık rüya görüyordum. eşime de atamadım topu o da çok yorgundu. yatılı veya değil bi yardımcımın olmasını hiç bu kadar istememiştim gerçekten ☹☹

var mı yardımcı almayı düşünen kızlar?

Bizimkide öyle kundak yapmıyordum bir defa yapayım dedim mesela yok kesinlikle yaptırmıyor işe başladım yakın bir arkadaşım bakıyor ona bırakıyorum ne zaman ceketi şapkayı taksam kendini yırtacak gibi ağlıyor üst giydirirkende aynı keza
Yardımcı konusuna gelecek olursak aynı evde yapamam ben ya ailelerden birisi bile gelince memleketten elim ayagıma dolanıyor rahat edemiyorum ki eve yatılı bakıcı filan çok zor eşimde istemez yani çünkü ona göre yaşayacaksın filan bilmiyorum ben yapamam şahsen evde başka biriyle

çok kararsızım ben de. alırsam birlikte kalma kısmı kolay evimiz ona müsait ama pandemide nasıl olur onu kestiremiyorum bir türlü.

Temizlik için ciddi ciddi düşünüyorum artık haftada 2 gün gelse bile yeter bana ama nasıl bulucam mesele o

Ben bu sabah söyledim eşime gece bakması için gündüz bı şekil gidiyor ama gece dayanamıyorum artık gece mi gündüz için mi düşünüyorsun

Oğlanı da babası uyuturdu.4yasinda halen akşam babam beni ayağında sallasın diye tutturur ben de bu gidişle askere kadar salliycaksn diyorum

Yardımcı değil de şöyle haftada iki gelip evi kırklasa,çamaşır bulaşık ütü yapsa yeter bana.ben çocuk+yemek halledebilirim.aslında beni yıpratan zaten çocuk+ev işlerini birlikte yürütmeye çalışmak.mesela salonda çamaşır var sanırım 5 gündür salonda toplanıp katlanmayı bekliyor Çamaşır sereceğinde öylece onlara sıra gelmesini bekliyorlar.geçen gün saat 16:00 olmuştu daha halaa ortalıkta yemek yoktu.eşim 18:30 da işten geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…