• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Yardımcı değil de şöyle haftada iki gelip evi kırklasa,çamaşır bulaşık ütü yapsa yeter bana.ben çocuk+yemek halledebilirim.aslında beni yıpratan zaten çocuk+ev işlerini birlikte yürütmeye çalışmak.mesela salonda çamaşır var sanırım 5 gündür salonda toplanıp katlanmayı bekliyor 🤦‍♀️ Çamaşır sereceğinde öylece onlara sıra gelmesini bekliyorlar.geçen gün saat 16:00 olmuştu daha halaa ortalıkta yemek yoktu.eşim 18:30 da işten geliyor 😩😩
Katılıyorum çocuğumla ilgilenmek yormuyor beni
Ev işi ve çocuk ağır geliyor
Yeni doğum yaptigimda kv yi yemek yapsın diye çağırmıştım yemegin yok mu senin diye çıkışmıştı, hey allahım allah böyle dangalaklardan tüm anneleri korusun😡
Zaten ben çocuğuma bakarım iki kap yemek yapip koymak zor gelmişti
Sonra da ondan iş bekliycem diye hep kaçtı hiç gelmek istemedi
Kv leri kacirmanin yollarından biri de onlardan iş istemek kızlar, en azından benim öyle oldu
Şimdi en azından kafam rahat👊

Temizlik için ciddi ciddi düşünüyorum artık haftada 2 gün gelse bile yeter bana ama nasıl bulucam mesele o
ben de sadece ev için istiyorum. yazdıklarınız gibi bebek yormuyor zaten birçok işi aynı anda götürmeye çalışmak yoruyor. gece olduğunda kızım da huysuzluk yaparsa günün yorgunluğuyla çok sinirleniyorum.
Ben bu sabah söyledim eşime gece bakması için gündüz bı şekil gidiyor ama gece dayanamıyorum artık😔 gece mi gündüz için mi düşünüyorsun
ben de gece dayanamıyorum maalesef. dün gece o kadar çok ya sabır çektim ki anlatamam.

valla güvenilir birini bulursam yatılı düşünüyorum. evi komple o devralsın ben kızımla ilgileneyim. yeter ki şu yorgunluğum bitsin artık.
Yardımcı değil de şöyle haftada iki gelip evi kırklasa,çamaşır bulaşık ütü yapsa yeter bana.ben çocuk+yemek halledebilirim.aslında beni yıpratan zaten çocuk+ev işlerini birlikte yürütmeye çalışmak.mesela salonda çamaşır var sanırım 5 gündür salonda toplanıp katlanmayı bekliyor 🤦‍♀️ Çamaşır sereceğinde öylece onlara sıra gelmesini bekliyorlar.geçen gün saat 16:00 olmuştu daha halaa ortalıkta yemek yoktu.eşim 18:30 da işten geliyor 😩😩
değil mi ama. ev işiyle çok ama çok zor. uyuyunca hallederim diyorum bütün enerjim bitiyor resmen. insanlıktan çıkıyorum.

Katılıyorum çocuğumla ilgilenmek yormuyor beni
Ev işi ve çocuk ağır geliyor
Yeni doğum yaptigimda kv yi yemek yapsın diye çağırmıştım yemegin yok mu senin diye çıkışmıştı, hey allahım allah böyle dangalaklardan tüm anneleri korusun😡
Zaten ben çocuğuma bakarım iki kap yemek yapip koymak zor gelmişti
Sonra da ondan iş bekliycem diye hep kaçtı hiç gelmek istemedi
Kv leri kacirmanin yollarından biri de onlardan iş istemek kızlar, en azından benim öyle oldu
Şimdi en azından kafam rahat👊
Kv işte.iyisi yüztanede bir tane galiba 🤦‍♀️

Gerçekten oynatmaya az kaldı.zorla uyuttum ve yarım saat olmadan uyandı 💤 💤 sürekli diş etlerini diliyle kaşıyor sanırım kaşıntıya uyanıyor 😩😩bi arkadaş şunu önerdi.mühendisoğlunun yıldızlı listesinde de varmış galiba.eşime söyledim alacak.hepsiburadafan yorumlarını da okudum herkes memnun

Gerçekten oynatmaya az kaldı.zorla uyuttum ve yarım saat olmadan uyandı 💤 💤 sürekli diş etlerini diliyle kaşıyor sanırım kaşıntıya uyanıyor 😩😩bi arkadaş şunu önerdi.mühendisoğlunun yıldızlı listesinde de varmış galiba.eşime söyledim alacak.hepsiburadafan yorumlarını da okudum herkes memnun
Buzdolabına diş kaşıyıcısı ya da ağzı mendilini koyarsanız soğuk ağırsını hafifletir

Herkese merhaba. Ben hala adet olmadim acaba kac ayliga kadar adet olmazsam doktora gitmeliyim. Benim gibi olmayanlar varmi yada ne kadar surede adet oldunuz

Herkese merhaba. Ben hala adet olmadim acaba kac ayliga kadar adet olmazsam doktora gitmeliyim. Benim gibi olmayanlar varmi yada ne kadar surede adet oldunuz
Ben daha olmadım iki kere test yaptım hatta ebeme süt koruması bazılarında var dedi ek gıdaya geçene kadar olmayabilirsin dedi

Canım bebeğin alerjen bir bebek değilse kullan tabi, ben ilk çocuğumda kullanmıştım. Kısa süreli de olsa rahatlama sağlıyor. Ama o rahatlama bile çocuğada anneye de iyi geliyor. Sen kehribar kolye almış mıydın canım? O da aklında olsun

Canım bebeğin alerjen bir bebek değilse kullan tabi, ben ilk çocuğumda kullanmıştım. Kısa süreli de olsa rahatlama sağlıyor. Ama o rahatlama bile çocuğada anneye de iyi geliyor. Sen kehribar kolye almış mıydın canım? O da aklında olsun
Kullandım canım henüz pek bi etkisini göremedim :/ evet kolunda kehribar bileklik var ama buna rağmen çığlık çığlığa 😭😭😭😭

Ahh canım benim ya, damakları acıdığı için muhtemelen iyi beslenemiyordur. Kabarık mı damakları? Kızarıklık var mı?
Bilmem bir bakar mısın canım ben anlamıyorum da

Eklentiler

• 9666B45E-7E12-4E52-89A1-629899215AB9.webp
    9666B45E-7E12-4E52-89A1-629899215AB9.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 60
Bilmem bir bakar mısın canım ben anlamıyorum da
Sanki çıkmasına az daha zaman var gibi kuzum, sen yada eşin ilk üstten mi çıkarmışsınız? Genelde öncelikle alt damaktan çıkar diye biliyorum. Alt damakta kızarıklık var mı? Ama şimdilerde çok fazla kaşınıyordur. Beslenmesine de dikkat et cnm, damaklarının kaşınmasına sinirlenip az da besleniyor olabilir bu huysuzluğunu arttırır

Sanki çıkmasına az daha zaman var gibi kuzum, sen yada eşin ilk üstten mi çıkarmışsınız? Genelde öncelikle alt damaktan çıkar diye biliyorum. Alt damakta kızarıklık var mı? Ama şimdilerde çok fazla kaşınıyordur. Beslenmesine de dikkat et cnm, damaklarının kaşınmasına sinirlenip az da besleniyor olabilir bu huysuzluğunu arttırır
Yaklaşık 3.5 -4 haftadır orası şiş ve 2.5-3 haftadır da diş etinden dişi görünüyor.bugün çok kaka yaptı ve huysuzluğu aşırı derecede fazlaydı.sanki bana göre bugünlerde patlayıp çıkacak gibi ama yine de daha önce çocuğu olan daha iyi bilir der susarım.eşimin ailesinde genetik sanırım çünkü eltimin kızı da ilk oğlumun çıkardığı dişleri çıkarmış.kv önce bana inanmadı hep dedi ki önce önler çıkar.onun inadından anladığım kadarıyla eşim ve kardeşleri de İlk önlerden çıkarmış ama eltim kendi kızının da ilk üst yanları çıkardığını hatırlatınca “aaa doğrı yaaa nasıl unutmuşum?” demiş 🙄🙄 günlerce bu çıcuk diş çıkarıyor dedim kadın beni hesaba bile almadı,eltim kemdi kızını hatırlatınca oğlumun diş çıkardığına kanaat getirdi haspam 🤔🤔

Ahh canım benim ya, damakları acıdığı için muhtemelen iyi beslenemiyordur. Kabarık mı damakları? Kızarıklık var mı?
Alt damakta kızarıklık da yok şişlik de yok.ablama gösterdim onun da 3 çocuğu var.bir hafta sürmez dişler çıkar demişti 🤷‍♀️ Çıkarsa da o da ben de rahatlasak artık 🤲

Yaklaşık 3.5 -4 haftadır orası şiş ve 2.5-3 haftadır da diş etinden dişi görünüyor.bugün çok kaka yaptı ve huysuzluğu aşırı derecede fazlaydı.sanki bana göre bugünlerde patlayıp çıkacak gibi ama yine de daha önce çocuğu olan daha iyi bilir der susarım.eşimin ailesinde genetik sanırım çünkü eltimin kızı da ilk oğlumun çıkardığı dişleri çıkarmış.kv önce bana inanmadı hep dedi ki önce önler çıkar.onun inadından anladığım kadarıyla eşim ve kardeşleri de İlk önlerden çıkarmış ama eltim kendi kızının da ilk üst yanları çıkardığını hatırlatınca “aaa doğrı yaaa nasıl unutmuşum?” demiş 🙄🙄 günlerce bu çıcuk diş çıkarıyor dedim kadın beni hesaba bile almadı,eltim kemdi kızını hatırlatınca oğlumun diş çıkardığına kanaat getirdi haspam 🤔🤔
Genetik demekki canım, en zor da onlar çıkar.. inşallah biran önce çıkarırda rahat bir nefes alırsınız🙏🏻 El kadar bebeklerin çilesi bitmedi gitti. Alabildiniz mi granülü? Belki o biraz rahatlatır

Genetik demekki canım, en zor da onlar çıkar.. inşallah biran önce çıkarırda rahat bir nefes alırsınız🙏🏻 El kadar bebeklerin çilesi bitmedi gitti. Alabildiniz mi granülü? Belki o biraz rahatlatır
Evet canım neden en zorundan çıkarmaya başladıysa artık 😩😩 Gazı bitmeden en zor dişin ağrısını çekiyor minik kelebeğim 😭😭😭 granülü aldı babası da eczacı garip garip şeyler söylemiş o da canımı sıkto biraz.kaç yıllık eczacıymış da bu granülden isteyen 2. Kişiymişiz .günde 6 kezden fazla vermeyin hatta 6yı sakın haa sakın geçmeyin.üstünde 2 saatte bir verin yazıyor ama siz yinr de dayanabildiğiniz kadae dayanıp öyle verin bir kamyon bişiler söylemiş.evet verdim hemen şap şup culuk culuk emdi yavrucuk granülü.yaklaşık iki saat mızıltısı azaldı ama tamamen kesilmedi tabiki.yine de buna şükür dedim 🤲🤲

Back
X