- 12 Mart 2017
- 553
- 382
- 53
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #31.601
Canım ben 1,7 tog aldım lcwden şapkalı istemiştim ama bulamadım.bayagi ince.evim 25-26derece.ama kullanamiyoruz çünkü benim kız cayirtisi bol olduğu için memede uyusun diye hemen emzirmeye geçiyoruz.giyneye fırsat bulamıyoruz her akşam.uzerine bı tane ince battaniye daha serince bu seferde terliyor.,,2 tog üzeri almaliymisim.daha pratik olsun diye kundak battaniye aldım.oda küçük geldi şimdiden.hemde omuzları yarı göğsü açık kalıyor onda ellerinide içinde koymuyor çıkarıyor.Az önce savaşı kazanıp uyuttum biraz odadan ayrıldım geri döndüğümde üstünü açmış patileri çıkmış ve okaar tatlı duruyor mi maşallah o görüntü beni benden aldıbiran önce uyku tulumu almam gerek daha önce aldığım çok kalın geldi şapkası var o yüzden dışarda kullanıyorum önerileriniz neler tog degeri ve kaç aylık yada yaş aldınız acaba
ışıl çulha bizim doktorumuz. şehir hastanesinde. çok çok çok çok memnunumBende burundan sondayla beslenmeye doğru gidiyoruz diye korkup dert ediyorum zatenama masALLAH diyeyim kızım buraya yazmamı beklemiş sanki iki uc Gündür iyi gidiyoruz.memenin tadını Yeni aldı sanırım.dualariniz bize ulaştı galiba kızlar: slinge de iki dk da bir gaz çıkarmak için kalknamiz gerektiğinden olmuyor canım ya zaten durasi gelmiyor benim kız sıkıntılı .dr değiştirmek benimde aklımda ne zamandır.istanbulda bildiğiniz bir dr tavsiyesi varsa alabilirim arkadaşlar bu arada.
Birazdan da bu karda aşıya gideceğiz bklm.gitmeden calpol versemmi kararsız kaldım?
Ben aşıya gitmeden 1 saat önce verdim cnm ve çok şükür ateşi çıkmadıBende burundan sondayla beslenmeye doğru gidiyoruz diye korkup dert ediyorum zatenama masALLAH diyeyim kızım buraya yazmamı beklemiş sanki iki uc Gündür iyi gidiyoruz.memenin tadını Yeni aldı sanırım.dualariniz bize ulaştı galiba kızlar: slinge de iki dk da bir gaz çıkarmak için kalknamiz gerektiğinden olmuyor canım ya zaten durasi gelmiyor benim kız sıkıntılı .dr değiştirmek benimde aklımda ne zamandır.istanbulda bildiğiniz bir dr tavsiyesi varsa alabilirim arkadaşlar bu arada.
Birazdan da bu karda aşıya gideceğiz bklm.gitmeden calpol versemmi kararsız kaldım?
Arkadaşım Cerrahpaşaye götürdü. Çok memnun. İsmini öğrenip size yazacağım. Calpol verin allerjisi olan bebeklerde de kullanılıyorBende burundan sondayla beslenmeye doğru gidiyoruz diye korkup dert ediyorum zatenama masALLAH diyeyim kızım buraya yazmamı beklemiş sanki iki uc Gündür iyi gidiyoruz.memenin tadını Yeni aldı sanırım.dualariniz bize ulaştı galiba kızlar: slinge de iki dk da bir gaz çıkarmak için kalknamiz gerektiğinden olmuyor canım ya zaten durasi gelmiyor benim kız sıkıntılı .dr değiştirmek benimde aklımda ne zamandır.istanbulda bildiğiniz bir dr tavsiyesi varsa alabilirim arkadaşlar bu arada.
Bende oyoe yataktan çıkarmama ya çalışıyorum ama çokta sevimli oluyorBenimki de bi ara öyle yapıyordu.Bikaç gün aynı şekilde devam edince yatağına koydum sırtını sıvazlayarak uyuttum o alışkanlığından onu vazgeçirdim
Nasıl oturuyorsunuz canım bizde başladık ama oturtugumda resmen kafasını yere koyacak kadar eğilip oyuncaklarla oynuyor tam dik durmuyor genelde ama kadar cakta olsun elini tutarak oturtunca hiç sorun olmuyorAynen yırtsak da durmayacak canım ama son yirmi günde olduysa sen yol yakınken dön el mi yaman bey mi yaman görsünben de öyle teselli oluyorum da yürümeye çok emeklemesini yeterli buluyorum, inşallah bzmknı babası gece uykusuna koluna yatırarak poposunu pışpışlayarak uyumaya alıştırdı. Bır bucuk ay önce ıyıce ağırlaşınca böyle olmaz diyerek ayakta sallamaya alıştırdım. Ama uyanıkken sevıyor kollarımda olmayı, oturtuyorum da yavastan rahatlamaya başladım şükür öyle güler yüzlü ki kıyamıyo insan, aşırı ama bır ıkı kez canı yandı da öyle ağladı. Bana cekmemiş, kime cektı onu da bilmiyoruz ben biraz ciddiyimdir etrafa. Bu mizaçla istediği her seyı yaptırır bu diyoruz
Bende bazen burda okuyunca ben tek değilmişim diyorum motive oluyorum çünkü acaba bende mi sıkıntı var yetemiyorum yada kızım mi çok yorucu diyorum ama bı okuyorum sonra sabret diyorum kendime iyi varsınız burdaki tum arkadaşlarHiç deme yaaa gaz sıkıntısına kurban olayım diyorjm da gaz sıkıntısı da zaten halaa devam ediyorgaz+diş+salya+ellerinin parmaklaklarının sürekli ağzında olması üstüne huysuzluğu ve uyku düzeninin alt üst olması hatta uykusunun bile kalmaması zombi gibiyim resmen dün eşime izin mi alsan acaba dedim? Bana diyo ki çocuğa bakmak için mi izin alayım? Dedim ki yetişemiyorum görmüyor musun?insanlıktan çıktım resmen dedim
Şapkalı bende var ama rahat hareket edemiyor ve çok terletiyor lcv 2.6 tog gördüm onu alsam mı bilemedim kalın gelir gibiCanım ben 1,7 tog aldım lcwden şapkalı istemiştim ama bulamadım.bayagi ince.evim 25-26derece.ama kullanamiyoruz çünkü benim kız cayirtisi bol olduğu için memede uyusun diye hemen emzirmeye geçiyoruz.giyneye fırsat bulamıyoruz her akşam.uzerine bı tane ince battaniye daha serince bu seferde terliyor.,,2 tog üzeri almaliymisim.daha pratik olsun diye kundak battaniye aldım.oda küçük geldi şimdiden.hemde omuzları yarı göğsü açık kalıyor onda ellerinide içinde koymuyor çıkarıyor.
Benimki her süt ictiginde yapıyor bazen icmese bile yapıyor doktoru ishal değil dedi sıkıntı görmedi ama yedikleri yaramıyordu diye düşünmeye basladimkizlar merhaba benim kizda her mamadan sonra kaka yapiyor azcikta olsa yapiyor acaba mamadan mi dedim ama emincede yapiyor sizde durumlar nasil duzeldi mi
Baştan beri mi böyleBenimki her süt ictiginde yapıyor bazen icmese bile yapıyor doktoru ishal değil dedi sıkıntı görmedi ama yedikleri yaramıyordu diye düşünmeye basladim
Evet bu 3nunara ve en tatlısı
Başta yastıklarla oturtuyordum, emzırme yastığı ile. Desteklı bir şekilde. Artık bıldgn oturtuyorum ama cok değil üç beş dakika, ara ara. Hem ben dinleniyorum hem bebiş mutlu oluyor. Öne doğru gitmiyor o şekildeNasıl oturuyorsunuz canım bizde başladık ama oturtugumda resmen kafasını yere koyacak kadar eğilip oyuncaklarla oynuyor tam dik durmuyor genelde ama kadar cakta olsun elini tutarak oturtunca hiç sorun olmuyor
Ağlayan bebiş yok kısmına bayıldımKızlar, sonunda bu da oldu demeyin ama oldurüyamda sizleri gördüm. Zaten ne kadarcık uyumuşum ki, gözüm almış 1-2 saat , o zamanda sizleri gördüm. Görün bakın ne kadar sadık bir üyeyim. Hiçbirinizin yüzünü görmedim tabi, rüyamda size bahçede çok güzel bi sofra kurmuşum. Bi tane hasırdan piknik sepeti var sofranın yanında ne alaka anlamadım. Hepimiz inceciğiz saçları dökülen bir arkadaşımız vardı, ona diyorum ki ne güzel saçların var, dökülmüş haliyle bile benimkilerden çok hiç ağlayan bebiş yok, hepsi reklam bebesi gibi gülücükler atıyor çok rahatlatıcı bi rüyaydı ya, arada gelin böyle rüyalarıma
Evet zaten her bebek başta çok yapar sonra da çok çok az azaldı diyim bez yetistiremiyorim vallaBaştan beri mi böyle
Belki tek turtmadim yastıklarla ondanda olabilir bı o şekilde çok korunaklı oturtayim teşekkür ederim bilgi verdiğin içinBaşta yastıklarla oturtuyordum, emzırme yastığı ile. Desteklı bir şekilde. Artık bıldgn oturtuyorum ama cok değil üç beş dakika, ara ara. Hem ben dinleniyorum hem bebiş mutlu oluyor. Öne doğru gitmiyor o şekilde
Yardım eden filan yok valla esim sağolsun coook yardımcı eve gelir yemek çay TV kumanda yatışdiğerlerinin yaşları kaç canım? Maşşallah ,yardım edenin var mı? Nasıl idare ediyorsun
Benimde başta coktu sonra 2 3gunde birdi şimdi 4 5e çıktı ama çok da huysuzlandi o yüzden ishal ya da alerji şüphesi geliyor aklimaEvet zaten her bebek başta çok yapar sonra da çok çok az azaldı diyim bez yetistiremiyorim valla
Diş değilse bir gorunun ne olur olmazBenimde başta coktu sonra 2 3gunde birdi şimdi 4 5e çıktı ama çok da huysuzlandi o yüzden ishal ya da alerji şüphesi geliyor aklima
Bende vereyim teşekkürlerBir çay kaşığı veriyordum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?