2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Canım ben 1,7 tog aldım lcwden şapkalı istemiştim ama bulamadım.bayagi ince.evim 25-26derece.ama kullanamiyoruz çünkü benim kız cayirtisi bol olduğu için memede uyusun diye hemen emzirmeye geçiyoruz.giyneye fırsat bulamıyoruz her akşam.uzerine bı tane ince battaniye daha serince bu seferde terliyor.,,2 tog üzeri almaliymisim.daha pratik olsun diye kundak battaniye aldım.oda küçük geldi şimdiden.hemde omuzları yarı göğsü açık kalıyor onda ellerinide içinde koymuyor çıkarıyor.

kizlar merhaba benim kizda her mamadan sonra kaka yapiyor azcikta olsa yapiyor acaba mamadan mi dedim ama emincede yapiyor sizde durumlar nasil duzeldi mi

ışıl çulha bizim doktorumuz. şehir hastanesinde. çok çok çok çok memnunum

ben aşıyı erteledim bugün gidecektik. birkaç gün sonra gideriz büyük ihtimalle.

Ben aşıya gitmeden 1 saat önce verdim cnm ve çok şükür ateşi çıkmadı ama huysuzluğunu 3 gün çektim

Arkadaşım Cerrahpaşaye götürdü. Çok memnun. İsmini öğrenip size yazacağım. Calpol verin allerjisi olan bebeklerde de kullanılıyor

Nasıl oturuyorsunuz canım bizde başladık ama oturtugumda resmen kafasını yere koyacak kadar eğilip oyuncaklarla oynuyor tam dik durmuyor genelde ama kadar cakta olsun elini tutarak oturtunca hiç sorun olmuyor

Bende bazen burda okuyunca ben tek değilmişim diyorum motive oluyorum çünkü acaba bende mi sıkıntı var yetemiyorum yada kızım mi çok yorucu diyorum ama bı okuyorum sonra sabret diyorum kendime iyi varsınız burdaki tum arkadaşlar

Şapkalı bende var ama rahat hareket edemiyor ve çok terletiyor lcv 2.6 tog gördüm onu alsam mı bilemedim kalın gelir gibi

kizlar merhaba benim kizda her mamadan sonra kaka yapiyor azcikta olsa yapiyor acaba mamadan mi dedim ama emincede yapiyor sizde durumlar nasil duzeldi mi
Benimki her süt ictiginde yapıyor bazen icmese bile yapıyor doktoru ishal değil dedi sıkıntı görmedi ama yedikleri yaramıyordu diye düşünmeye basladim

Nasıl oturuyorsunuz canım bizde başladık ama oturtugumda resmen kafasını yere koyacak kadar eğilip oyuncaklarla oynuyor tam dik durmuyor genelde ama kadar cakta olsun elini tutarak oturtunca hiç sorun olmuyor
Başta yastıklarla oturtuyordum, emzırme yastığı ile. Desteklı bir şekilde. Artık bıldgn oturtuyorum ama cok değil üç beş dakika, ara ara. Hem ben dinleniyorum hem bebiş mutlu oluyor. Öne doğru gitmiyor o şekilde

Ağlayan bebiş yok kısmına bayıldım

Belki tek turtmadim yastıklarla ondanda olabilir bı o şekilde çok korunaklı oturtayim teşekkür ederim bilgi verdiğin için

diğerlerinin yaşları kaç canım? Maşşallah ,yardım edenin var mı? Nasıl idare ediyorsun
Yardım eden filan yok valla esim sağolsun coook yardımcı eve gelir yemek çay TV kumanda yatış4 ve 7yasindalar bı yemek bı namaz gün içinde bunları yaparsam ne mutlu.yenej dediğim de makarna filan yani öyle.yetisemiyrm ya az önce bulaşığı yıkarken baktım oğlan kuru ekmek almış kemiriyo bı üzüldüm.rabbim kolaylastirsin zor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…