2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Meme reddi olmasına rağmen iyi alımı dedi doktor gerilik görmedi hatta ilerde dedi masallah seninki doğum kilosuna göre çok iyi almış canım sadece çok uzun süre meme reddi yaşadık 20 günde 350 grm almış sık teklif edicem bugün bişey daha fark ettim emzirme önlüğü etrafı kapatınca güzel emiyor evrede kullan bı dene ben öyle emzirdim bugün beslenmem iyi o konuda çok sıkı ti yaşamıyorum kolay ama besleyici sağlıklı kısa süren ne varsa onu yapıyorum sabah eşim ise gitmeden kahvaltı öğle yemeği akşam olarak yiyorum ben azar azar tek sıkıntım cikolta çok canım istiyor kilo vermek yerine aldım zaten

bizimkini oturttum öyle kalmak istedi. dedim mila aylardır bu anımı bekliyordun yalnız dr kızdı 6. aya kadar bekleyeceğiz dedi
bizimki kontrole gittiğimizde de hevesliydi zaten. önce kucağımızda oturtmaya başladık şimdi yastıklarla destekliyoruz. çoğunlukla yine kucağımızda oturuyor ama yastıklı da oturuyor artık. uzun uzun oturtmuyorum ona kalsa hep otursun
Biraz büyüselerde ana-kız karşılıklı oturup kahvelerimizi içsek
her seferinde aynısını diyorum. karşılıklı yesek içsek laflasak anı biriktirsek
Dişle oturma aynı döneme denk gelir derler. Sizin dişinizde 3,5 aylıkken çıkmıştı değil mi canım,?
daha çıkmadı ama sancılarını hala çekiyoruz. belli oluyor dişleri bi patlasa rahatlayacağız.
Aynen benimkide belli etti ama bekledim doktor 3.5 aya yakin gittiğimizde önermesi
bizimki oturt dediği için başladım ben de. çok seviyor oturup oynamayı.

En mantıklısı o zaten bu konuda seni çok örnek alıyorum gerçek bir uzman görüşü almadan asla biseyi yapmıyorsun kim ne derse desin

Tamam canım bunu da mutlaka deniyim Çevreye ilgileri arttıkça, emerken sıkılıyor demek ki.. dediğin gibi önlük Bunu engelleyebilir. benimde beslenmemi biraz düzenlemem lazım. Makarna-köfte ve tavuk-pilav gibi hep yapımı basit şeyler yiyorum. Dolapta var 1,5 kilo ıspanak ama ben onu iki günde yıkayıpta pişiremem. Ispanağın yıkaması çok zaman alıyor... çikolata benimde hassas noktam

Bizim kızda çok istekli oturmaya hiç dönmeye gayret bile etmiyor yüz üstü filan yatırılmayı hala sevmiyor çığlık atıyor ama kendini sürekli öne itiyor oturmak için ilk başlarda kucağımda destekliyordum şuan emzirme yastığına koyuyorum çoğu zaman tam oturur değilde hafif yatar pozisyon da koyuyorum tam dik günde 1 kere 1 dk bile sürüyor sürmüyor beli ağrır diye uzatmıyorum süreyi ama kalkmaya çalışayım derken kendini düşürürmüş yan tarafa mutfağa gidiyorum içerden bağırıyor bir bakıyorum yüz üstü düşmüş koltuğa

Bizim kız biraz tembel çıktı desenize totosunu kaldırmaya hiç niyeti yok, bir tek mememe koyunca oturmak için kendini öne ittiriyor onun dışında hiç bir gayreti yok

Birde kızlar benim kız emzik emiyordu tam 3 aylık oldu bir anda emzik almamaya başladı diliyle itiyor her zamanki emdiği emziği tam 1 aydır geri vermeyi başaramadım ağzında zorla tuttum 2 defa midesinde ne kadar süt varsa üzerimeze çıkardı ama yanağını sevecek olsam zorla elimi kapıyor şapur şupur el emmeye başlıyor , işe başladım biberon vermeye çalışıyoruz ama imkanı yok biberondan içmiyor sütü son çare şurubun içinden şırınga gibi çıkan şeyle damla damla şurup içer gibi içiyormuş öyle olunca 4 5 saatte 60 70 cc anca içiyor, işi gücü kendi eli benim elim ve memelerim başka birşeyi emmiyor

Ben de oturtuyorum destekli yastığına
Çok istiyor yatmaktan bıkmış durumda
Artık sürekli donuyor sabah.bi kalkıyorum yatağın diğer tarafında
offf benimki yatağında dönemiyor. sert ve geniş yerlerde de sadece yandan sırt üstüne ya da tersi dönüyor. bi an önce başlasa dönmeye

Kurufasulyeler barbunyalar ıspanak bezelye yemekleri daha çok yeşillik tarzı yiyoruz genelde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…