- 24 Kasım 2013
- 3.003
- 2.105
- 133
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #31.461
Aynen benimkide belli etti ama bekledim doktor 3.5 aya yakin gittiğimizde önermesikızlar bebekler oturmak istediklerinde belli ediyolar zaten. ben 3 buçuk aylık olduğundan beri destekli oturtuyorum.
Meme reddi olmasına rağmen iyi alımı dedi doktor gerilik görmedi hatta ilerde dedi masallah seninki doğum kilosuna göre çok iyi almış canım sadece çok uzun süre meme reddi yaşadık 20 günde 350 grm almış sık teklif edicem bugün bişey daha fark ettim emzirme önlüğü etrafı kapatınca güzel emiyor evrede kullan bı dene ben öyle emzirdim bugün beslenmem iyi o konuda çok sıkı ti yaşamıyorum kolay ama besleyici sağlıklı kısa süren ne varsa onu yapıyorum sabah eşim ise gitmeden kahvaltı öğle yemeği akşam olarak yiyorum ben azar azar tek sıkıntım cikolta çok canım istiyorCanım ben de uykuya dalarken ve uyanmaya yakın verebilyorum memeyi. Geçtiğimiz ay 650 gram almış. 650’yi yeterli buldu bizim doktorda, hatta dediki bebekler yaşına geldiklerinde doğduğu kilonun 3 katı olması hedeflenirmiş. Benim kız 2580 doğdu, bu da demek oluyor ki yaşına geldiğin 7500-7700 arası olmalı. daha fazla da olabilir elbet, ama daha az olması sıkıntılıymış. Şuanda 6800 gram. Önünde 8 ay var 1 kilo alması için acele etme dediama bebeğim huzursuz, sürekli mızmız dedim bir sonraki aya kadar bi bakalım dedi.memeyi Daha sık mı teklif edelim canım? Bir de sen düzenli beslenebiliyor musun? Ben yeme düzenimi hiç yeterli bulmuyorum, bu aralar yemek yapmak çok zor. Hep aperatif besleniyorum
Smile de koyunca tam bir aşk olmuş maşallah mutluluk mutlulukBen bikaçgündür şu şekilde oturtuyorum.
Saol canım o benim aşkım her şeyimSmile de koyunca tam bir aşk olmuş maşallah mutluluk mutluluk
Gün içinde un çok kullandığim cümleSaol canım o benim aşkım her şeyimiyi ki doğurmuşum
bizimki kontrole gittiğimizde de hevesliydi zaten. önce kucağımızda oturtmaya başladık şimdi yastıklarla destekliyoruz. çoğunlukla yine kucağımızda oturuyor ama yastıklı da oturuyor artık. uzun uzun oturtmuyorum ona kalsa hep otursunbizimkini oturttum öyle kalmak istedi. dedim mila aylardır bu anımı bekliyordunyalnız dr kızdı 6. aya kadar bekleyeceğiz dedi
her seferinde aynısını diyorum. karşılıklı yesek içsek laflasak anı biriktirsekBiraz büyüselerde ana-kız karşılıklı oturup kahvelerimizi içsek
daha çıkmadı ama sancılarını hala çekiyoruz. belli oluyor dişleri bi patlasa rahatlayacağız.Dişle oturma aynı döneme denk gelir derler. Sizin dişinizde 3,5 aylıkken çıkmıştı değil mi canım,?
bizimki oturt dediği için başladım ben de. çok seviyor oturup oynamayı.Aynen benimkide belli etti ama bekledim doktor 3.5 aya yakin gittiğimizde önermesi
En mantıklısı o zaten bu konuda seni çok örnek alıyorum gerçek bir uzman görüşü almadan asla biseyi yapmıyorsun kim ne derse desinbizimki kontrole gittiğimizde de hevesliydi zaten. önce kucağımızda oturtmaya başladık şimdi yastıklarla destekliyoruz. çoğunlukla yine kucağımızda oturuyor ama yastıklı da oturuyor artık. uzun uzun oturtmuyorum ona kalsa hep otursun
her seferinde aynısını diyorum. karşılıklı yesek içsek laflasak anı biriktirsek
daha çıkmadı ama sancılarını hala çekiyoruz. belli oluyor dişleri bi patlasa rahatlayacağız.
bizimki oturt dediği için başladım ben de. çok seviyor oturup oynamayı.
bazen doktoru sırtlayıp eve götürmeyi istiyorumEn mantıklısı o zaten bu konuda seni çok örnek alıyorum gerçek bir uzman görüşü almadan asla biseyi yapmıyorsun kim ne derse desin
Tamam canım bunu da mutlaka deniyimMeme reddi olmasına rağmen iyi alımı dedi doktor gerilik görmedi hatta ilerde dedi masallah seninki doğum kilosuna göre çok iyi almış canım sadece çok uzun süre meme reddi yaşadık 20 günde 350 grm almış sık teklif edicem bugün bişey daha fark ettim emzirme önlüğü etrafı kapatınca güzel emiyor evrede kullan bı dene ben öyle emzirdim bugün beslenmem iyi o konuda çok sıkı ti yaşamıyorum kolay ama besleyici sağlıklı kısa süren ne varsa onu yapıyorum sabah eşim ise gitmeden kahvaltı öğle yemeği akşam olarak yiyorum ben azar azar tek sıkıntım cikolta çok canım istiyorkilo vermek yerine aldım zaten
Allah’ımmmm tontişe bak yaaBen bikaçgündür şu şekilde oturtuyorum.
Bizimkide dönmeye tembel ya koyduğum gibi kalıyor hiç gayreti dahi yokBizim kız biraz tembel çıktı desenizetotosunu kaldırmaya hiç niyeti yok, bir tek mememe koyunca oturmak için kendini öne ittiriyor onun dışında hiç bir gayreti yok
offf benimki yatağında dönemiyor. sert ve geniş yerlerde de sadece yandan sırt üstüne ya da tersi dönüyor. bi an önce başlasa dönmeyeBen de oturtuyorum destekli yastığına
Çok istiyor yatmaktan bıkmış durumda
Artık sürekli donuyor sabah.bi kalkıyorum yatağın diğer tarafında
Kurufasulyeler barbunyalar ıspanak bezelye yemekleri daha çok yeşillik tarzı yiyoruz geneldeTamam canım bunu da mutlaka deniyimÇevreye ilgileri arttıkça, emerken sıkılıyor demek ki.. dediğin gibi önlük Bunu engelleyebilir. benimde beslenmemi biraz düzenlemem lazım. Makarna-köfte ve tavuk-pilav gibi hep yapımı basit şeyler yiyorum. Dolapta var 1,5 kilo ıspanak ama ben onu iki günde yıkayıpta pişiremem. Ispanağın yıkaması çok zaman alıyor... çikolata benimde hassas noktam
Bu canımAllah’ımmmm tontişe bak yaabu destek çok iyiymiş canım, internetten aldıysan link verebilir misin?
Eli kulağındadır yakında tam da dönmeye başlarofff benimki yatağında dönemiyor. sert ve geniş yerlerde de sadece yandan sırt üstüne ya da tersi dönüyor. bi an önce başlasa dönmeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?