2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Ben de 7. Haftadayim 2 kilo civarı aldim ayni sekilde, cok korkuyorum, doktorum henuz bisey demedi, su süreçte kilo vermemen benim icin daha onemli dedi, bakalim haftaya gittigimde ne diyecek
Aaaa senle sat imiz ayniymus canm.8 Aralık.bende birayda iki kiloya yakın almıştım.cok hızlı alabiliyorum.bulanti olunca yiyemedim.bisey olmaz dert etme bence sonra verirsin.

Brnim kızıma hamileyken son haftalarda karaciğer enzimlerinin bozulduğunu söylemişlerdi. Gebelik kolestazıymış. Aşırı kaşıntım vardı. Sabahlara kadar kaşınmaktan uyuyamıyordum. Yara bere içinde doğuma girdim resmen. Aklıma o günler geldi paylaşmak istedim. Sadece ilaçla olan bir şey değildir bence sizinki. Hamilelik tüm değerleri etkiliyor.

Merhaba kızlar. Normalde randevum cumartesi günüydü. Hem kese hem kalp atışı duyarım belki diyordum ama panik yaptım. Herkes bana beklediğim için tepki de gösterince bugün gitmeye karar verdim. 14.40 ta randevum var. Bugün 6+1im. Kalp atışı duyamam belki ama sıkıntılarım var beni tedirgin eden. Ellerim ayaklarım şişti inmiyor. Belim agrıyor. Bir de kan sulandırıcı başlama durumum var. İnşallah güzel haberlerle gelirim.

Ben de 7. Haftadayim 2 kilo civarı aldim ayni sekilde, cok korkuyorum, doktorum henuz bisey demedi, su süreçte kilo vermemen benim icin daha onemli dedi, bakalim haftaya gittigimde ne diyecek
Merhaba , bende cok bişey yiyemiyorum , agzımda garip bi tat vardı , bugün o tat biraz azaldı , acaba kötü bişey mi bu

Ben de cumartesi gideceğim. İlk gidişim olacak. 6+3 oluyorum cumartesi günü.

Güzel haberlerle geçer inşallah ikimizin de randevusu

Kızlar kilo alımınız ne durumda? Ben 7. Haftamdayım 2 kilo aldım bu gidiş beni korkutuyor

Ben de çok korkuyorum ya. Ne kadar aldım bilmiyorum ama bu ilk zamanlar kilo alımı korkutuyor beni sonradan çok alacağız zati.

Günaydın kızlar benim gibi kahverengi leke gelen var mı. Devam ediyor mu. Bir hafta oldu daha gecmedi
Benim 3 haftadır bir fiil kanamam devam ediyor ara ara kahverengi şeklinde ve dün sabah 5 de öyle bir kanamam başladı ki regl döneminde bile öyle olmamıştım kesin düşük yapıyorum diye düşündüm ama kese ile kanama noktası arasında mesafe varmış bebekte sağlıklı şu anda sanırım benim bu şekilde geçecek kalbini ferah tut böyle olup sağlıklı bebişi olan çok insan var

Kızlar benim bu sabah sağ ve sol kaşık mi desem yumurtalık ların mi desem ağrım var hafif hafif .
Neden olabilir sizce rahmim değil agriyan

Güzel haberlerle geçer inşallah ikimizin de randevusu

Ben de çok korkuyorum ya. Ne kadar aldım bilmiyorum ama bu ilk zamanlar kilo alımı korkutuyor beni sonradan çok alacağız zati.
İnşallah. Ben de 10 günde 1 kilo aldım. Ama çok yiyorum. Sigara içiyordum içmemek için sürekli yiyerek oyalıyorum kendimi sanki. Mide bulantısı tiksinme başlasın diye dua ediyorum. Çok zorlanıyorum çünkü. O da kötü bişey ama sigaradan tiksinmek için istiyorum.

Kızlar merhaba ben de Eylül annesi olucam inşallah. Henüz 6 haftalık. Kızlar bir şey soracağım göğüs ağrılarınız nasıldı? Benim dün sızlıyordu baya bugün pek bi ağrı yok bastırınca ağrıyor. Sizin sürekli ağrıyor muydu? Belrti kaybolunca Korkuyorum bebeğime bişi oldu diye kese ve bebeği gördük bu arada

bende aynı şekilde ilaç iğne kullandığım için 2 haftada bir kan tahlili veriyorum ihmal etme doktoruna git hemen bakalım ne diyecek
Günaydın kızlar benim gibi kahverengi leke gelen var mı. Devam ediyor mu. Bir hafta oldu daha gecmedi
bol bol su iç ve dinlen kuzum progestan kullanıyormusun
ay maşaallah nasıl dayanıp bekliyorsunuz yaaa ben rahatladım valla git bakalım kuzuşun fotosunu yolla bize sağlıklı güzel haberlerle gel inşaallah

Çok geçmiş olsun canım.Allah razı olsun. Bebeğinin sağlıklı olmasına sevindim. Bazen korku oluyor.diger iki gebeligimde yaşamadım. Boş gebelikde olmuştu. Bian kaybedecek misin gibi oluyor. Aslında dün gittim kalp atışını duydum biraz rahatladım. Bulantılarım biraz azalınca bu sefer ona taktım y kalbi durduysa felan kafamda türlü şeyler kuruyom. Ama beklemem lazım biliyorum.olacaka olecege çare yoktr bunun da farkindaym

O normal sanırım. Kızıma hamileyken benim de öyleydi. Tedirgin oluyırdum. Bunda da öyle. Tabi bazılatında göğüs ağrısı dokunamayacak kadar siddetli olan da var. Hormonsal farklılıklarımızla alakalı olabilir.

buraya da yaz mutlaka. hayırlı haberlerle gel inşallah

İçim rahayladı biraz ya çok kaygılıyım ne zormuş sağlıklı olsun da her şeye razıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…