• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Sonuçları göstermemiz için 2 hafta nasıl beklemeniz ister anlayamadım ben olsam sonuç göstermeye giderim ilk fırsatta
birdaha birdaha gelme diye mi dedi anlamadım ben merak edip bakmasam ne olurdu acaba ıyi ki barkodu almıştım yarın gidip gostericem

Herkese merhaba
4 haftalık hamileyim. Keseyi hangi haftada gördünüz acaba ?
Ben 4+4 te gormustum hayirlisi olsun bu arada
Kızlar çok şükür bir sorun yok dedi doktor, bebek büyüdükçe kese rahime iyice gömüldükçe bazı kadınlarda yaşanabiliyor rahim içinde herhangi bir sorun yok dedi duphastona devam et dedi ❤
Canim cok gecmis olsun daha yeni okudum yazilanlari cok sevindim senin ve bebegininde iyi olmasina Rabbim eli ayagi duzgun saglikla evlatlarimiza kavusmayi nasip etsin insallah dikkat et dinlen sen yinede yorma kendini😘

Günaydın kizlar dun kan vermistim karaciger testleri acayip yuksek cikti. Ben hem igne hem progestan hemde folik asit kullanıyorum baya karacigeri yorduk galiba. Basina gelen varmi. Hic kan testlerinizi yaptiriyomusunuz 15 gunde baya yukselmis sok oldum görünce

Günaydın kizlar dun kan vermistim karaciger testleri acayip yuksek cikti. Ben hem igne hem progestan hemde folik asit kullanıyorum baya karacigeri yorduk galiba. Basina gelen varmi. Hic kan testlerinizi yaptiriyomusunuz 15 gunde baya yukselmis sok oldum görünce
Mutlaka dr a gidin sonuclarinizi gosterin ilac duzenlemesi yapar yuksek ihtimal

Günaydın kızlar benim gibi kahverengi leke gelen var mı. Devam ediyor mu. Bir hafta oldu daha gecmedi

Günaydın canm geçmiş olsun. Bende bugün sağlık ocağında verdim kan tahlilini yarın öğleden sonra bakacağım artık nasıl cikarsa

Ben zayıfladım canm. Bir iki haftada bulantilardan dolayı. Bişey yiyemiyirum.bol su içmeye çalışıyor um.63 olmuştum 61 olmuşum😔
Ben de 7. Haftadayim 2 kilo civarı aldim ayni sekilde, cok korkuyorum, doktorum henuz bisey demedi, su süreçte kilo vermemen benim icin daha onemli dedi, bakalim haftaya gittigimde ne diyecek 😭😭😭😭

Back