2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Benzer durumlar yasadim benimki 45 gunlukken kakada kan basladi. Sut alerjisi dendi ama sadece yumurta yiyince ve sut icince oluyor.
Onun disinda her gun peynirimi yiyorum yogurt tereyag falan gayet guzel yiyorum yani hemen sut alerjisi var deniyor ama deneme yanilma yoluyla tam ne alerjisi oldugunu bulmaya calis.
Bu arada yumurta en alerjik besinlerden biri. Ilk onunla baslayabilirsin

Kızlar bebeğimin kakası az önce tam bir balgam gibi cıktı, dışleri çok kaşınıyor salya akıtıyor acaba o yüzden mi yoksa başka bir şey olabilir mı?
Dün gaita testi verdik sonuçlar temiz.
Bi neyin nesi anlamadım? 4 gündür her mama icisinde altına yapıyor hafif ishal durumu var.

Benimkinde huysuzluk çok yaptı ateş yükselir gibi oldu ama şükür düşüyor hemen Allah'ın izniyle güçlü bunyeoeri bişey olmaz
Ya alnına koltuk altlarına bez koyuyorum ateş düşüyor 10 dakikaya bakıyorum tekrar tekrar çıkmış delirecektim dün bebeğim akşam 7 buçuktan 5 e kadar adam akıllı uyumadı tam dalıyor uykuya ben rahatsız edip duruyorum ıslak bezlerle neye uğradığını şaşırdı meleğim ya allahım hepsini korusun hemen atlatırız umarım

aaa benimde bebeğim 6 7 kez aynı şekilde yaptı kakasını ve rota alışından sonra yaşadım bunu doktorada sorduğumda sorun yok demişti ilk aşı olduğu zamanlarda ama yine senin dediğin gibi balgamlı yapıyor bende anlamıyorum doktoruna sordun mu ?

Bende rota asisindan sonra yaşıyorum maalesef.

Benimkinde dişler görünüyor her ikü taraf üst kenarlar.oğlım huysuz olduğu kadar da ters.normalde önce önler çıkarmış,benimki en zorlarından başladı
kuramam ya dişler beni korkutuyor Hayırlısı ile kolaylıkla atlatsalar keşke kendileri acı ağrı çekmeden ne iyi olurdu gözümüzün önünde acı çekiyolar içimiz gidiyor hepimizin de

Ya sebebi ne olabilir ki ben cuma veya pzartesi 2. Dozları için özele gideceğim doktorum vuruyor zaten hem kontrol hem aşı tekrardan sorarım sana da yazarım canım
2.doza kadar hep ishal miydi? Bence dokunmuş. Yaptırma derim. Ben çok pişmanım... sebebi eğer bebek alerjense ortaya çıkarabilirmiş bu ası maalesef. Ben ikinciyi yaptırmayı düşünmüyorum. Ne kadardır ishal durumu var bebekte?

4. Ay atağı bizde 2 hafta gümbür gümbür sürdü. Uyumama ağlama ..... Şimdi şimdi birazcık daha iyi düzene giriyor gibi. Uymama saati Gece 2 den 12 ye çekti

Ay bunu iyi ki söylediniz sakar bi anne olarak ekstra dikkat edeyim kıyafetler telef olmasın
bir civciv annesi zor degil hic cikmiyor. Ben kizima bir kez vermistim kustu ve o zibini defalarca yikadim camasirsuyu dahi koydum cikmadi. Bir daha da kullanmadim zaten. Oglumda da ilk verdigim gun cocuk kivrandi kaka yapana kadar sulu yapti ama cok kivrandi. Birde kirmizi nokta doluydu kakasi. Ona da vermiyorum
Birde drlar bu aylarda pek onermiyor kan damlasini

diş belirtilerinden biri de ishal. büyük ihtimalle ondandır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…