• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Ne kadar kötü bir duruma sokuyorlar insanı iş eşinde bitiyor desende bazen olmuyor anne baba atsan atılmaz ki ama herşey kadının üstüne kalıyor adam ise gider kahrını kadın çeker. Ben eşimle çok mutluyum ama annesinin adı geçse dahi huzursuz oluyorum ufacık kadının yüzüne Gülşem başımdan ayrılmıyor herşeyden biktiriyor herşeye karışıyor ve bende sizin gibi olurda bir gün eşim benden taraf olmazsa kaynanam istediğini davranırsa evimde boşanmam fakat ceke giderim bu huyoarindan vazgecene kadarda gelmem😂
Konuşmasın demiyorum iyi de olsa kötü de olsa , annesi , babası konuşsun, ama hadlerini bilsinler kader kıymet bilsinler, 7/24 saat misafirleri var sürekli milleti topluyorlar,yemek,sıcak içecek,soğuk içecek,meyve,cayın yanına hamur işleri,çerez,daha yazarım da,üşeniyorum 😂bütün bunları yapıyorum kıymetimkıymetimi bilmiyorlar dı herkes aşçı gelin diye beni çağırıyordu,komşumuz seninle gurur duyuyoruz diyordu , evin önünde sürekli arabalar, o çocukla sürekli iş yapıyorsun diyorlardı, 5 dk otursam gözlerine batıyordu 🤦🏼‍♀️

Ayy canım benimkileri anlatıyorsun sandım bende 3yıl oturdum görümcem anneeeemmm derdi halasıııı derdim Bi sinir olurdum bende dediğin gibi dayanamadım bıraktım gittim dava açacaktım yalvar yakar bikez şans ver dediler ayrı ev açıldı eşim iki üç ay geçtikten sonra evli olduğumu şimdi anladım itirafında bulundu çok şükür eşimle çok büyük Bi sıkıntımız olmadı kayınvalide karışmaya yönetmeye çalıştı kaynım bile söz sahibi gördü kendi bende kavga ettim aylarca gitmedim 3bina kadar mesafe vardı aramızda tersim çok pistir kaynım özre geldi hoşgeldin dedim evime geldi die çayını koydum önüne sırtımı döndüm oturdum kayınvalidegil de benim tavrımı duyunca geri çekildiler artık ben gelin demezsem gelemezler (bende 3ayda Bi gelin diyorum😂😂) bizde 15günde bir gidiyoruz artık anladı diye umut ediyorum
Nazar değmez inşALLAH 😂eşimile birbirimizi göremiyorduk,babası sürekli iş yaptırıyordu benim ki onlara karşı ses etmezdi babasından çekindiğinden, sayemde gözleri açıldı,o çocuk nasıl oldu bilmiyorum🤣🤣

Kızlar bebeğimin kakası az önce tam bir balgam gibi cıktı, dışleri çok kaşınıyor salya akıtıyor acaba o yüzden mi yoksa başka bir şey olabilir mı?
Dün gaita testi verdik sonuçlar temiz.
Bi neyin nesi anlamadım? 4 gündür her mama icisinde altına yapıyor hafif ishal durumu var.
Aynısını ben de yaşıyorum şok oldum.baya yeşil balgam gibi şeffaf.acaba rotadan mı oldu biz de 1 doz vurulduk.

2.doza kadar hep ishal miydi? Bence dokunmuş. Yaptırma derim. Ben çok pişmanım... sebebi eğer bebek alerjense ortaya çıkarabilirmiş bu ası maalesef. Ben ikinciyi yaptırmayı düşünmüyorum. Ne kadardır ishal durumu var bebekte?
Acaba aşıdan mı oldu ben de yaşıyorum aynı şeyi

Ya sebebi ne olabilir ki ben cuma veya pzartesi 2. Dozları için özele gideceğim doktorum vuruyor zaten hem kontrol hem aşı tekrardan sorarım sana da yazarım canım
Bana da yazabilir misin acaba.Rota aşısından mı oldu merak içindeyim.Daha 2. Doza var bizim.1 ay sonra gidecez.İçime bir şüphe düştü

Dişi çok kaşınıyor ama ilk kızımın 7 aylıkken çıkmıştı.Henüz çıkmadı.
Aşıyı ne zman vuruldunuz? Biz 23 aralık. Ilk yaptirdigim zman hiç ishal durumu yoktu.
Son 1 haftadır cebellesiyoruz. Ne yapacagimi şaşırdım. Gördüm ki bu ası herkeste ayni sorunu yaşatıyor.

4. Ay atağı bizde 2 hafta gümbür gümbür sürdü. Uyumama ağlama ..... Şimdi şimdi birazcık daha iyi düzene giriyor gibi. Uymama saati Gece 2 den 12 ye çekti 💃💃💃💃
kaç Eylül doğumlusunuz canım.? tünelin sonunda ışık var diyorsun yani..ben çok zorlanıyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun

kaç Eylül doğumlusunuz canım.? tünelin sonunda ışık var diyorsun yani..ben çok zorlanıyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun
Ben 4-5 tane huni takacam az kaldı.aşıdan geldik 1 saat kadar uyudu ve uyandığından beri mızzzzz mızzzzzz mızzzzz mızzzz yeminle başım ağrıdı artık 😩😩 eşim de işte aksi gibi.evde olsaydı atardım kucağına 🤷‍♀️ Allah bilir nasıl ağrısı varsa yavrumun 😞😞

Konuşmasın demiyorum iyi de olsa kötü de olsa , annesi , babası konuşsun, ama hadlerini bilsinler kader kıymet bilsinler, 7/24 saat misafirleri var sürekli milleti topluyorlar,yemek,sıcak içecek,soğuk içecek,meyve,cayın yanına hamur işleri,çerez,daha yazarım da,üşeniyorum 😂bütün bunları yapıyorum kıymetimkıymetimi bilmiyorlar dı herkes aşçı gelin diye beni çağırıyordu,komşumuz seninle gurur duyuyoruz diyordu , evin önünde sürekli arabalar, o çocukla sürekli iş yapıyorsun diyorlardı, 5 dk otursam gözlerine batıyordu 🤦🏼‍♀️
Vallahi helal olsun benn yapamam öyle yaa çekemem yani eger yapmak değilde onların tavrı ağır geliyorsa insallah değerini bilirler yoksa agirlamicaklari misafirine bı zahmet cagirmasinlar😂

Back
X