2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
yani ne bileyim sıkılmıyolar da sürekli dip dibe olmaktan. onu geçtim bi rahatlama özgürlük alanı da vermiyolar niye yani?
Kendi kayınvalidem için söylemem gerekirse ruh hastası.başka açıklaması yok.
Akrabadan kaçar güyaa ne kadar uzak okadar iyiymiş.peki neden aynı şeyi çocukları ve gelinleri için düşünmüyor?? Ay yazık yalnız kalamaz sanki! Ne oluyor yani aynı apartmanda oturunca? Her anımızı gözetleyince eline ne geçiyor? Kendisi ister miydi acaba kayınvalidesiyle altlı üstlü oturmayı.kayınvalidesi 5 sene yatalak kaldı evine alıp bir gün bile bakmadı.zavallı kadına torunu baktı ,gelinleri de hafta sonları misafir gibi ziyaretine gittiler.

Ben de dicem eşime niyeti varsa ona sat.adam korkusundan ev aldık diyemiyor annesine çünkü biliyor başına geleceğini.ben otomatik vites araba aldığımda da ona heveslenmişti alışkınım ben onun bu huylarına ve hiç hoşlanmadığımı da bilir.ama ego yüksekliği başka bir şey işte.ben de yakın oturuyorum ve ondan uzaklaşmak için şehrin diğer ucuna gidiyorum oraya gelmeye kalkarsa olacaklardan sorumlu değilim valla.Büyük konuşmıyım ama.şimdi bebek de var bahanesi belli ben bebeğe bakarım sen çalışırken.istemiyorum walla bebek bir şekilde büyüyor olan benim sinirlerime oluyor.

Ay bana da diyor atandığında gelip ben bakarım diye de kalsın istemem.kreşe veririm de yine de ona baktırmam.büyük konuşmayayım da oğlumun da kendisi gibi ruh hastası olmasını istemem

Hiç ama hiç acaba o istiyormu gidip gelmemi herşeye muhalefet olmamı diye düşünmüyorlar bebek sevmeye diye gelip kahvaltıda geceye kadar gitmedi meşhur bizimkinin az yüz verince daha neler ediyor hayır tersliyorsun yok sürat asiyorsun yok banamisin demiyorlar

Kızlar bişey sorucam benim kaynanam bide annem annecim diye seviyor kızımı bana mı bi tekters geliyor ve hiç hoşuma gitmiyor annesi benim sonuçta bı iki kere söyledim oralı olmadı da normalmidir acaba sizinkiler de öyle seviyor mu

Ay sorma şimdi bile ateşi var malesef fitil şurup boş sanki işe yaramıyor onu da geçtim yarı çıplak çorapsız atlette giydirmedim ince bir kazak giydirmişim üstüne sancı eklendikçe çığlık çığlığa kalıyor bebeğim ve bide özel aşılar da var bu hafta sis yaptırdınız mı özel aşılarıkorkuyorum açıkçası

Evet malesef ama açıkça uyarmak gerekiyor bence.ben de uyarımı yapmadım henüz ama bir patlarsam tam patlarım.

Bence de söyle sana dert olacağına onlara olsun bence.tmm annedir de ama yani ben de hoşlanmadığım şeyleri anneme söylüyorum anlayışla karşılıyor saolsun.kv ye de çatır çatır söylüyorum artık.ne hali varsa görsün umrumda bile değil.eşime de onu şikayet etmeye başladım hatta

Bence sıkıntı şurada kadınlar hemcinslerini paylaşıyor (kızlarını) ama eşini ve oğlunu paylaşamıyor. Koca koca kadınlar kendi kayınvalidelerini eleştiriyor gelinlerine aynı şekilde davranıyor.

Biz de aşıdan geldik.gitmeden önce bir çay kaşığı calpol verdim.iki bacaktan vurdular çok ağladı yavrum geçen aydan bu aya kadar 1.135 gr almış çok şükür.oğlumun uyku saatiydi sağlık ocağına giderken uyudu da iğnenin acısıyla çığlık çığlığa uyandı yavrum şimdi uyuyor bakalım uyanınca ne olacak

inşallah ateşlenmez

Bu yazıyı gördüm de sizin mesajı gorunce bu ateş dusurucuyu i mi deneseniz bide Öne Çıkanlar - @annevebebekleredairhersey şundan sipariş verdim eczaneden falan olmazsa bakın baya ovuyorlar bunu

Eklentiler

• Screenshot_20210110-215144.webp
    49,2 KB · Görüntüleme: 35
Evet malesef ama açıkça uyarmak gerekiyor bence.ben de uyarımı yapmadım henüz ama bir patlarsam tam patlarım.
Ben ne konularda uyarıyorum da pek oralı olmuyor ona göre şaka gibi geliyor benim annem dese onada derim anneleri karistiricak diye kaynanama çok takıldım yaa banada annem demiyor mu deli oluyorum .hep annem yüzünden anne dedim zaten

Ben söylüyorum soylemezmiyim eşimede söylüyorum zavallim çok arada kalıyor annesinin huyuna alışık ve annesi hiç geri vites yapmıyor annesini bir konuda uyarsa diyelim hemen beni istemiyorsunuz diyip ağlıyor ay sekerim çıktı ay kalbim diyip duygu sömürüsü yapıyor dediğin gibi annem anlayışla karsiliyor kaynanam biktiriyor sadece

Banada bebek hemşiresi her iğneden önce calpol ver dedi sadece anne sütü mü gidiyorsun acaba benim bu ay meme reddi varı bir ay boyunca her ay 900 alan bebeğim bu sefer az almış üzüldüm normal almış ama yinede üzüldüm acikcasi

Ayy ben 5 yıl birlikte oturdum, o sırda 1 numaram oldu , benim ismimi öğretiyordu çocuğa ama çabaları boşa gitti, vu çocuğumu nasıl yalnız büyütuyorsam kızımıda aynı şekilde yalnız büyüttüm, çünkü bakmayı büyütmeyi bilmiyor, kendi çocuklarını da başkaları büyütmüş, ama en sinirlendiğim konu ,biri gelince kızımı o büyütüyormuş gibi kucağından indirmiyor du, camdan bakıyordu kayinpederimin geldiğini görünce gelip benden alıp oturma odasına götürüyor du kayınpeder onun büyüttüğünü sansin diye

Çok geçmiş olsun canım, bzmkı de gecen gün oldu. Hemşireye gülüyordu ne oldugunu anlayamadan vurulunca ağlamaya başladı o sahne gözümden gıtmıyor

Ciddimisin yaa bir insan kendine bunu nasıl yakistiriyor sonuçta sen goruyorsun bizimkine ne yapma desem inadına yapıyor bide ona komik geliyor şimdi bunu yaptım gelin beni kovacak diyor dövecek diyor sizde inat gitmeyin diyorum yok bacım yok evlilikten soğutur böyleleri

Maşallah canım ne güzel kilo almış. Mama+meme mi gidiyorsunuz yoksa sadece meme mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…