2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Vallah daha neler, neler var anlatsam halime ağlarsınız, çok cadı biri yeminle,em sonun da terkedip babamın evine geri döndüm onlar yüzünden, eşim bırakmadı beni, dönmedim o eve taşındık başka yere gittik, konuşmuyoruz şimdi onlarla neler çektirdiler bana, şimdi hiç sevmiyorum 2 sinide, sizinkiler yanlarında yine iyi ama tabi yazdiklarinizdan yila çıkarak diyorum sonuçta kimse kimsenin evinde neler olduğunu bilemez, birgün konuşursak diye kara kara düşünmeye başladım gelip aylarca kalırlar, sonra da temelli kalırlar ve en sonun da boşanırım bunlar yüzünden belli çünkü benim sonum hep onlar yüzünden

Evet canım sadece meme veriyorum.diş çıkarıyor benimki

Çok geçmiş olsun canım, bzmkı de gecen gün oldu. Hemşireye gülüyordu ne oldugunu anlayamadan vurulunca ağlamaya başladı o sahne gözümden gıtmıyor
Benimde aynısı oldu hemşireye gülüyodu hatta gülüyo nasıl vurcam şimdi dedi ilkini anlamadı da ikincide ağladı o gülmesi aklımdan atamıyorum bende

4. ay gümbür gümbür geçiyor bizde de. benimki sanki bütün dişlerini aynı anda çıkarıyor gibi. öyle sinirli öyle nazlı ki anlatamam. aşırı atarlı tripli böyle tuhaf bi ruh hali içinde. bi an önce geçsin gitsin istiyorum

Ne kadar kötü bir duruma sokuyorlar insanı iş eşinde bitiyor desende bazen olmuyor anne baba atsan atılmaz ki ama herşey kadının üstüne kalıyor adam ise gider kahrını kadın çeker. Ben eşimle çok mutluyum ama annesinin adı geçse dahi huzursuz oluyorum ufacık kadının yüzüne Gülşem başımdan ayrılmıyor herşeyden biktiriyor herşeye karışıyor ve bende sizin gibi olurda bir gün eşim benden taraf olmazsa kaynanam istediğini davranırsa evimde boşanmam fakat ceke giderim bu huyoarindan vazgecene kadarda gelmem

teşekkür ederim canım şimdi iyi çok şükür atlattık gibi inşşalah öyledir çok zor geçiyor bu 4 ay aşıları
Benimkinde huysuzluk çok yaptı ateş yükselir gibi oldu ama şükür düşüyor hemen Allah'ın izniyle güçlü bunyeoeri bişey olmaz

Kıyamm yaa ama 4.ay genel olarak zor canım kendini hazırla
Yaptırmıyoruz canım eşim gerek yok dedi diğerlerinde sıkıntı olmadı inş bundada olmaz

Sürekli bir kavga halinde benimkide dış görünüyor mu peki ben göremedim ama tüm belirtilerde var

Ayy canım benimkileri anlatıyorsun sandım bende 3yıl oturdum görümcem anneeeemmm derdi halasıııı derdim Bi sinir olurdum bende dediğin gibi dayanamadım bıraktım gittim dava açacaktım yalvar yakar bikez şans ver dediler ayrı ev açıldı eşim iki üç ay geçtikten sonra evli olduğumu şimdi anladım itirafında bulundu çok şükür eşimle çok büyük Bi sıkıntımız olmadı kayınvalide karışmaya yönetmeye çalıştı kaynım bile söz sahibi gördü kendi bende kavga ettim aylarca gitmedim 3bina kadar mesafe vardı aramızda tersim çok pistir kaynım özre geldi hoşgeldin dedim evime geldi die çayını koydum önüne sırtımı döndüm oturdum kayınvalidegil de benim tavrımı duyunca geri çekildiler artık ben gelin demezsem gelemezler (bende 3ayda Bi gelin diyorum) bizde 15günde bir gidiyoruz artık anladı diye umut ediyorum

Selam Eylül anneleri Ben ekim annesiyim.
Maalesef meme reddi yaşıyorum. Aranızda bu sorunu yaşayan var mı kaç gün sürdü

Selam Eylül anneleri Ben ekim annesiyim.
Maalesef meme reddi yaşıyorum. Aranızda bu sorunu yaşayan var mı kaç gün sürdü
Selam canım
İnşallah tez vakitte biter canım bazen 1ay kadarda sürebiliyor benim 1numaramda 1ay ayakta emzirdim 3numaramda 1hafta kadar sürdü