- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #31.021
Kızlar tarif mi atsak neler yiyorsunuz ben doymuyorum bazen canım da istemiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki gece boyu nasıl benimki saat başı uyanıp emmek istiyor almasam kıvranıp duruyor doymuyor desem değil ben yanlış bişey mi yapiyorim acabaBenim kız da kesinlikle 12yi görmeden uykuya gecmiyo sabah da 8olmadan ayaktayız bunlar ne zaman bebek gibi davrancak acaba![]()
Eskiden 3saat filan deliksz uyurdu gece şu an gerçekten anlayamadgm bı şekilde sürekli uyaniyo emzik verip tekrar dalmasini sagliyrm olmuyo emziriyrm olmuyo sürekli kıpır kıpır bu gece bı de kundak mi denesem diyrm resmen uyuyamiyo yani.Peki gece boyu nasıl benimki saat başı uyanıp emmek istiyor almasam kıvranıp duruyor doymuyor desem değil ben yanlış bişey mi yapiyorim acaba
Kaç aylık bebeğiniz ? Mila 4,5 aylık. 4. Ay kontrolünde 5680 Gr çıktı. Dr iyi dedi. Anne sütü ile devam dedi. 2580 doğdu . İlk mama anne sütü gidiyorduk . 2 aylıkken anne sütünü bıraktı. Burda yazılanları okuyunca Dr neden bize her şey yolunda dedi diye sorguluyorum . Şunu da ekledi " anne minyon , baba minyon e bebeğinizde minyon olacak" dedi6565ti gittiğimizde, takipte son 20 günde 120 gr aldığı için. 10 gün daha süre verdi.
Benimkide öyle gözler kapalı ama esner sürekli yorganiypa kavga eder ses cikariiEskiden 3saat filan deliksz uyurdu gece şu an gerçekten anlayamadgm bı şekilde sürekli uyaniyo emzik verip tekrar dalmasini sagliyrm olmuyo emziriyrm olmuyo sürekli kıpır kıpır bu gece bı de kundak mi denesem diyrm resmen uyuyamiyo yani.
Yok bı kaç damla geldi bodahada gelen olmadı yerleşme kanaması kızımda olmadı hamilemiyim acaba diyorum hayır hayatımızda sexte pek yok şu siralar amaBallilokumm ablam adet oldun mu? Çok korkuyorum daha bisey yok.
O pembe baba da geldi gerisi yok ben de test aldrcamYok bı kaç damla geldi bodahada gelen olmadı yerleşme kanaması kızımda olmadı hamilemiyim acaba diyorum hayır hayatımızda sexte pek yok şu siralar amatest yapmıştım negatif cikmsiti sizde yapın bı isterseniz
Yanı hamile kalamam diyorum da Allah'ın işleri bisey diyemiyorum ,eşim korunuyor, aynen bizimde sex hayatı pek yok, bi arkadaşıma sordum sen doğumdan sonra böyle oldun mu hiç, evet lekelenmen oldu sonrada adet oldum dediYok bı kaç damla geldi bodahada gelen olmadı yerleşme kanaması kızımda olmadı hamilemiyim acaba diyorum hayır hayatımızda sexte pek yok şu siralar amatest yapmıştım negatif cikmsiti sizde yapın bı isterseniz
Hosbuldum canim, girmeye firsat bulamiyorumkihoşgeldin canım, sık girmiyorsun,herşey yolunda mı?
kaç aydan sonra kullanmaya başladınız canım. Kolyesini mi yoksa bilekliğini mi kullandınız?
Bende aynı şekilde kullanıyorum canım.. boynuna takmaya cesaret edemem sanırım. Keşke bilekliğini alsaydım diye de geçti aklımdan ama daha büyüdüğünde boynuna takarımHosbuldum canim, girmeye firsat bulamiyorumki34 aylikti ilk kullandigimizda. Bilegine corabiyla tutturuyodum ilk zamanlar. Birkac ay sonra boynuna taktim
Banad testin sonucunu yazarmisınızO pembe baba da geldi gerisi yok ben de test aldrcam
Bekliyelim bakalım ben ikinciye çok zoelanirim daha kızıma zor adapte oldum ki yorucu bir bebek zatenYanı hamile kalamam diyorum da Allah'ın işleri bisey diyemiyorum ,eşim korunuyor, aynen bizimde sex hayatı pek yok, bi arkadaşıma sordum sen doğumdan sonra böyle oldun mu hiç, evet lekelenmen oldu sonrada adet oldum dedi
Bipeklil tehlikeli geliyor bana süreli eller kollar ağzında direk ama bende dolardim bileğine artık boynundaBende aynı şekilde kullanıyorum canım.. boynuna takmaya cesaret edemem sanırım. Keşke bilekliğini alsaydım diye de geçti aklımdan ama daha büyüdüğünde boynuna takarım
Şimdi yaptm negatif elhamdülillahBanad testin sonucunu yazarmisınız
Ohh şükür diyelim ozamanŞimdi yaptm negatif elhamdülillah
Bizimkide sürekli kulak tutuyor diş sancısı sanırım canımKızlar kulağı tutunca ne oluyordu?Diş ağrısı mı?4 ay atağındayız sanırım
Yaşamadım ama yaşayan bi arkadaşım anlattı gündüzleri kucağına alıp yürüyerek emzirmiş geceleri uyku arasında vermiş sonra düzelmiş hiç mama vermemiş bol bol da sağmış azalmasın diye. Aç kalmasından korkarsanızda kaşıkla verin sütünüzü ya da mamayıKızlar meme reddini yaşayıp atlatmış olanlarınız var mı? Tekrar memeye dönüş yaşadınız mı? Süreçi nasıl yönettiniz... bebeğim gece uykusunda emiyor fakat gündüz araya çok saat koyuyor
Doktora gittin mi yakın zamanda, saat başı uyanması emzik alan bir bebiş için ilginç, mama takviyesi yapmayı denedin mi arkadaşım? Biz on gündür gece bazen veriyoruz artık büyüdüler çünkü daha fazlasına ihtiyaç var. Bebişin uyanma saati belli birinde kaldırmıyor eşim. Bazen bir kez bazen iki kez uyanıyor. Gündüz de verirdim gerekseydi ayrıca zehir değil ya bi doysun iyice kilo alımı da az diyosun. Tecrübelisindir aslında. Gerekirse ek gıdaya bile geçebilirsin yavaş yavaş 4. aydan itibaren kilo alımı az olan bebişlere geçiriyor doktorlar. Belki başka sebepten gitmeye çalış hem senin için hem bebiş için üzüldümEskiden 3saat filan deliksz uyurdu gece şu an gerçekten anlayamadgm bı şekilde sürekli uyaniyo emzik verip tekrar dalmasini sagliyrm olmuyo emziriyrm olmuyo sürekli kıpır kıpır bu gece bı de kundak mi denesem diyrm resmen uyuyamiyo yani.