• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Diş kaşıyıcı aldık bugün merak ediyorum bakalım kullanacak mı
Ay o kadar yorgunum ki gözlerimi zor açıyorum valla çamaşırlar da asılmayı bekliyor ay beklesin biraz napıyım ya pilim bitti

Hazır kız uyuyoken uyudum uyudum yoksa başlıyor gene benim mesai 😍🤱🏻

On ıkı gündür filan ishal bzmkı. :( Yanı gün aşırı kakiş yapan çocuk günde yedi kez yapmaya başladı. Neden bilmiyorum. Kılosu ıyı ama on gündür ne zayıflamış ne kilo almış. Susuz kalmamış şükür gerekırse takvıye yapın dedi doktor. Kaka tahlilinde bir sey cıkmadı kızlar var mı böyle bir anda metabolizması coşan. Bazen normal de çıkıyor hep ishal gbi değil ama durup dururken gün içinde bu kadar çok yapması canımı sıkıyor ve de aşırı yoruyor 😕

Doktora gittin mi yakın zamanda, saat başı uyanması emzik alan bir bebiş için ilginç, mama takviyesi yapmayı denedin mi arkadaşım? Biz on gündür gece bazen veriyoruz artık büyüdüler çünkü daha fazlasına ihtiyaç var. Bebişin uyanma saati belli birinde kaldırmıyor eşim. Bazen bir kez bazen iki kez uyanıyor. Gündüz de verirdim gerekseydi ayrıca zehir değil ya bi doysun iyice kilo alımı da az diyosun. Tecrübelisindir aslında. Gerekirse ek gıdaya bile geçebilirsin yavaş yavaş 4. aydan itibaren kilo alımı az olan bebişlere geçiriyor doktorlar. Belki başka sebepten gitmeye çalış hem senin için hem bebiş için üzüldüm
Mama karşıtı olduğumdan değil de galiba duruma alışık olduğumdan diğer bebelerim de gece uyumazdi ek gıda da doyurup yattığında da fark olmazdi halen de uyku seven yapıları yok uyanmaktn ziyade dalamamakuykda inlemej gibi değişik bi hal gaz mi çözemedim.2hafta filan önce gittim tabi o zaman bu ubkadar sık uyanmadgi için uykuyu sormadım ama kilosu iyi çıktı 1ayda toplam 920gr almsti

On ıkı gündür filan ishal bzmkı. :KK43: Yanı gün aşırı kakiş yapan çocuk günde yedi kez yapmaya başladı. Neden bilmiyorum. Kılosu ıyı ama on gündür ne zayıflamış ne kilo almış. Susuz kalmamış şükür gerekırse takvıye yapın dedi doktor. Kaka tahlilinde bir sey cıkmadı kızlar var mı böyle bir anda metabolizması coşan. Bazen normal de çıkıyor hep ishal gbi değil ama durup dururken gün içinde bu kadar çok yapması canımı sıkıyor ve de aşırı yoruyor 😕
Aaaa vallahi bu biz 3 4gunde bı kaka yapiyrdu şimdi 4 5kez yapiyo ishal mi sayılır bilemedim ama

Mama karşıtı olduğumdan değil de galiba duruma alışık olduğumdan diğer bebelerim de gece uyumazdi ek gıda da doyurup yattığında da fark olmazdi halen de uyku seven yapıları yok uyanmaktn ziyade dalamamakuykda inlemej gibi değişik bi hal gaz mi çözemedim.2hafta filan önce gittim tabi o zaman bu ubkadar sık uyanmadgi için uykuyu sormadım ama kilosu iyi çıktı 1ayda toplam 920gr almsti
Son ay öyle aldıysa gayet iyiymiş. Geçer inşallah hemen. Ama dene derim bünye dayanmaz ona Allah güç kuvvet versin

Yaşamadım ama yaşayan bi arkadaşım anlattı gündüzleri kucağına alıp yürüyerek emzirmiş geceleri uyku arasında vermiş sonra düzelmiş hiç mama vermemiş bol bol da sağmış azalmasın diye. Aç kalmasından korkarsanızda kaşıkla verin sütünüzü ya da mamayı
Çok teşekkür ederim cevabınız için, bende bunu deniyorum, arkadaşınız yürüyerek emzirmeye ne kadar süre devam etti bilginiz var mı? Kilo aldıkça bu durum zorlaşıyor, inşallah tamamen bırakmaz🤲🏻

Benim ki 40gun filan hiç almamus ben de göğsüm yaraydi kendi derdimdeydim çok farketmemsm çocuğun gelişmediğni o yüzden geri kaldı biraz ama Dr kilosu normal dedi.
Son ay öyle aldıysa gayet iyiymiş. Geçer inşallah hemen. Ama dene derim bünye dayanmaz ona Allah güç kuvvet versin

Aaaa vallahi bu biz 3 4gunde bı kaka yapiyrdu şimdi 4 5kez yapiyo ishal mi sayılır bilemedim ama
Aslında su gibi değil ama çok sık yani bazen su gibi de oluyo da bir kez filan gün içinde. Diğerleri de 12 gün önceki zamanlarda yaptıgından cıvık tabi. Hakikaten yorucu, gecen hafta bir günde 18 bez değiştirdim çişlerle beraber😂🤦‍♀️

Bipeklil tehlikeli geliyor bana süreli eller kollar ağzında direk ama bende dolardim bileğine artık boynunda
AA haklısın canım, hiç o açıdan düşünmemiştim, doğru söylüyorsun bileklik daha tehlikeli. Ben şuan ayak bileğine taktım, bir süre daha böyle kullanırım. nereye yakın olursa oraya daha etkiliymiş ya sanki kabızlılğı azaldı gibi geliyor bana

Kızlar kulağı tutunca ne oluyordu?Diş ağrısı mı?4 ay atağındayız sanırım

Bizimkide sürekli kulak tutuyor diş sancısı sanırım canım
Kızlar benim bebeğimde sürekli kulaklarını çekiştiriyordu, gruba danışmıştım belki önceki sayfalarda okumuşsunuzdur. Bir arkadaşımız söylemişti, eğer siz kulağına parmağınızla hafifçe bastırdığınızda ağlamıyorsa diştendir diye. İnternette de diş belirtileri olarak yazıyor zaten.
Canım diş belirtileri arasında ishalde varmış aklında olsun.

Çok teşekkür ederim cevabınız için, bende bunu deniyorum, arkadaşınız yürüyerek emzirmeye ne kadar süre devam etti bilginiz var mı? Kilo aldıkça bu durum zorlaşıyor, inşallah tamamen bırakmaz🤲🏻
1 aya yakın demişti galiba gücünüz yettiğince sabredip deneyin olmazsada kendinizi üzmeyin nasibi o kadarmış ama deneyin bi süre inşallah çabuk atlatırsınız.

İnşallah , sabırlı olmaya çalışıyorum ama elimde olmadan üzülüyorum tabi
Üzülmeyin kendinize de çocuğunuza da güvenin dua edin. Olmazsa da çocuk aç kalmayacak ya. Bende sütüm yetersizdi mama kullanıyorum diye çok üzülüyodum sürekli az az veriyodum artık hiç kafama takmıyorum Allah en iyisini en doğrusunu bilir ben elimden geleni üzerime düşeni yaptım yapmaya da sonuna kadar devam edicem gerisi takdiri ilahi sizde üzmeyin kendinizi üzerinize düşeni yapın gerisini Allaha bırakın inşallah gönlünüzdeki olur ☺️

On ıkı gündür filan ishal bzmkı. :KK43: Yanı gün aşırı kakiş yapan çocuk günde yedi kez yapmaya başladı. Neden bilmiyorum. Kılosu ıyı ama on gündür ne zayıflamış ne kilo almış. Susuz kalmamış şükür gerekırse takvıye yapın dedi doktor. Kaka tahlilinde bir sey cıkmadı kızlar var mı böyle bir anda metabolizması coşan. Bazen normal de çıkıyor hep ishal gbi değil ama durup dururken gün içinde bu kadar çok yapması canımı sıkıyor ve de aşırı yoruyor 😕
Bizimde nerdeyse bir ay olacak aralık 15ten beri çocuk tuvaleti bir yapıyor sırtından çıkıyor azıcık şey ve böyle sesli sesli yapıyor yaparken bildiğin zart zurt gidiyor alttan sonra zaten ortalığa bir koku yayılıyor diştir dedim 1 ay oldu nerdeyse yeri bile belli değil ama😂

gece uykusu 12 de yatıp 7 de kalkıyorsa iyi zaten neden uyandırmaya çalışıyorsun ki? 8 saati geçerse sen kaldır demişti doktorumuz bana.

3 lt yi inme mutlaka iç. gündüz kaç saatte 1 emiyor? benim kızım meme kabul etmiyor artık sağıp veriyorum ben de.
Su içmiyorum pek. 😔 İlk buna dikkat etmem lazım sanırım. Geceleri uyandırmıyorum. Doğduğundan beri gece uyuyor ben de pek uyandırmadım. O yüzden alışamadı belki de uyanmaya 😊

Benim oğlum da çıkarıyor teyzesi yalnız değilsin 🤗 bu gece çok huzursuzdu mesela hem uyurken hem de uyuduktan sonra beni çok yordu.uyurken uyumamak için direndi,uyuduktan sonra da sürekli uyandı ve ağladı.akşam 7den gece 12ye kadar da genelde ağladı ve hep huysuzlandı 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ Allah bilir ne kadar ağrısı var ki bukadar dışarı yansıtıyor yavrum benim ❤️😞
Her zaman bebekler acı çeke çeke büyüyor demişimdir. Dişi gazı derken zaman geciyor. Bir de bebekler diş çıkaracağı gün veya önceki gün sık kaka yaparlar 😊

Back
X