2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
etrafımda ve instada çok karşılaştım cam kullanıp bi şekilde kırılma sorunu yaşayanlarla. hem kettle hem de çaycı olarak kullanmak istiyorum ben de. altını kesin çelik istiyorum ama üstü için kararsızdım sanırım üstünü de çelik alacağım 🤔

bakayım buna da..
Isınarak kırılmıyor. Benim gibi sakar da kırmayı henüz başaramadı.

çay demişken şu sıralar bi çay makinası arayışındayım. çaycı kullanan varsa aranızda kızlar öneriniz var mı? üstü cam olanlardan korkuyorum ama onlara da bakabilirim 🤔
Ben fakir teatime kullanıyorum üstü camlı ve çok memnunum öneririm
Bu modeli annem de ablam da kullanıyor yıllardır, yenileyecek olsam yine aynı modeli alırdım

Bak model şu

çay demişken şu sıralar bi çay makinası arayışındayım. çaycı kullanan varsa aranızda kızlar öneriniz var mı? üstü cam olanlardan korkuyorum ama onlara da bakabilirim 🤔
Benimkide bu memnunum çok çaycı kullanan biri değiliz kettle olarak çok kullanıyorum şuana oadar sorun yaşamadık 2 sene oldu☺️

Benimki arçelik marka.görüntü olarak aynı ama
Benimki de arçelik marka.. bende memnunum. 12 senedir kullanıyorum. Bir sıkıntısını görmedim. Ama yenileyecek olsam, belki üst demliği porselen olan bir model varsa ondan alırdım. Porselende demlikte çayın daha iyi dem aldığını düşünüyorum

Benim kızımla çok benzer. Kızım da ilk ay 1.5, sonra 1.250, 3.ay 625 gr, 4.ay 460 gr almış. Şimdi her emzirmemde diğer memeyi de sağıyorum. İçiriyorum. 3lt nin altına düşmüyorum. Uyku saatlerini düzenliyorum. Akşam 10-gece 02 uykusu büyümesi için önemli dedi dr. Humana süt çayı bi de doktorumun verdiği maltlı bi probiyotik içiyorum. İnşallah sütümüz artar, çok üzülüyorum
Maltlı probiyotik hangisi canim ? Resmini atar mısın? Rabbim hepimize bol süt versin ins

Arzum Heptaze aldik, 1 yıldır falan kullanıyorum. Tavsiye ederim memnunum .üstü de Inox.

Kızlar ek gıdaya geçtiğimizde yemek termosuna ihtiyacımız olur mu?Bir yerde gördüm karar veremedim alsam mı diye.İlk kızımda kullanmamıştım sanki uzun yıllar geçti hatırlamıyorum.belki de yoktu o zamanlar.acaba alsam mı?🤔

Kızlar ek gıdaya geçtiğimizde yemek termosuna ihtiyacımız olur mu?Bir yerde gördüm karar veremedim alsam mı diye.İlk kızımda kullanmamıştım sanki uzun yıllar geçti hatırlamıyorum.belki de yoktu o zamanlar.acaba alsam mı?🤔
dışarda ya da seyahatlerde ihtiyaç olur sanki

Bence ihtiyaç olur da ben pandeminin bitmesini bekleyeceğim.hiç bitecek gibi durmuyor ama Allahtan ümit kesilmez yine de.

Uyumuyor,emmiyor, mama yemiyo, kaka yapmıyo 🤯 tüm her şey değilmişken gaz sancısı devam. Çok sadık sağolsun 🤦🏻‍♀️
Sık dişini arkadaşım, gaz çok zorladı sizi, sancısı var belli ki.. sancısından dolayı da emmiyor, karnı doymadığı içinde uyuyamıyor.. böyle bir kısır döngü. Gezdirerek emzirmeyi denedin mi? Bizde meme reddi yaşadığımızdan kucağımda gezdirerek emziriyorum

Sabah uykusunu 8buçuğa kadar çektim. Yarım saat her gün. İlk üç gün huysuzluk oluyo, ama kendiliğinden düzeliyo
Canım benim ki de sabahları 8’de güne başlıyor. Hatta bile erken olduğu olabiliyor..uyandıktan 1,5 saat sonra tekrar uyku bastırıyor. Acaba gündüz mü çok uyuyor bilemedim ki. Ama bebeğinin erken gece uykusuna yatması çok güzel. Maşallah diyelim, dilimizi ısıralım 🥰

Canım benim ki de sabahları 8’de güne başlıyor. Hatta bile erken olduğu olabiliyor..uyandıktan 1,5 saat sonra tekrar uyku bastırıyor. Acaba gündüz mü çok uyuyor bilemedim ki. Ama bebeğinin erken gece uykusuna yatması çok güzel. Maşallah diyelim, dilimizi ısıralım 🥰
Benim kız da kesinlikle 12yi görmeden uykuya gecmiyo sabah da 8olmadan ayaktayız bunlar ne zaman bebek gibi davrancak acaba😃😃😃

Arkadaşlar merhaba, yardımızına ihtiyacım var. Kızım 4 ay 6 günlük. Bu ay yalnızca 425 gr almış. Özellikle son 15 gün az aldığı için 1 hafta yakın kilo takibi yapıcaz.
Ben şimdi emzirirken diğer göğsümü de sağmaya başladım. 10dk emiyor artık max. Sonra sağdığım sütü verirken kaşıkla, şırıngayla vermeye çalışınca ağlıyo, ağzından atıyo istemiyo ya da istese de güzel kavrayamayıp bi kısmını ağzının kenarlarından döküyo.
Bu sabah ilk kez biberona koydum. Emzirdikten hemen sonra 60cc sütü vakumladı diyebilirim. O kadar güzel içti ki. Karnı doydu hiç ağlamıyor.
sizce ne yapmalıyım? Arabızda anne sütünü bineronla verip meme reddi yaşayan oldu mu?
Anne sütünü gece biberonla verıyorum, emzık kullanmayınca ıkısı bırden olmayınca red yasamazsın. ☺️ Bazen gece mama verıyoruz hatta, ıkıncı kez uyanrsa eşim benm uykun bölünmesin dıye verıyor. Bıberonu hıc unutturmadım gunduz almadı uzun bir süre sağdığımı gece dayadım valla :) açsa susuz kalması iç organları için o kadar kötü ki demek kı ıhtıyacı var mamaya canım ver kesinlikle, red yaşayacağını sanmıyorum.

İlk benim kızım mı çıkardı dişini yoksa. 😊 2 Kızımda 4. Ayını doldurur doldurmaz çıkardı dişini. Hatta ikincide bugün yarın çıkar. Elleyince ucu hissediyorum.
Kızlar ilk Kızımda gece emzirme nöbetleri sabaha kadar uykusuzluk vardı. Bu kızım 5 gün küvezde kalınca ben büyük çocuk gibi algıladım bir an ve gece uyandırıp emzirme pek yapmadım. Benim kız hiç alışamadı gece zırt pırt uyanmaya. Mesela gece 12 de uyuyup sabah 7de falan uyanıyor emip geri uyuyor. Bir açıdan iyi bir açıdan da kötü sanki. Sütüm artmıyor. Meme reddi de var. 50 günde 1 kilo almış. Ben de çok su içmedim. Bundan sonra dikkat etsem artarmı acaba.
3.5 aylıkken cıkardı oğlum, o eller hep ağızda🤦‍♀️ keyfı yerinde şükür. Gece yatarken pekmez ye ıkı kasık, özellikle dut pekmezi ve bol su iç canım, elektrkli makınen varsa sağ sık sık en azndan uyanmasa da gece ver alıyorlar, bnmkı uyanmasa da alıyo içim rahat edıyo böylece.

Back
X