- 23 Temmuz 2019
- 501
- 709
- 23
- 35
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #2.901
bende de durum aynı bacım son kontrolden sonra doktor ne zaman sonra çağırdı seni bir daha endişe etme kuzularımız bizimleKızlar göğüs hassasiyetiniz ne durumda? Benim arada çoğalıyor arada azalıyor ve azaldığı zaman korkuyorum acaba kötü bir şey mi oluyor diye, sizde durum nedir?
ahhh kuzum doktorum sağlıklı gebeliğin habercisi diyordu mide bulantısı için ama dayanılmaz ise tabii ki doktorunla görüşCok fena midem bulaniyo bi an once doktoro gidip ilac yazdircam
Benimde ole uyku disinda bi belirtim yok valla 5+3 oldum bendeBen de bugün 5+6 oldum hala bulantım yok. Sadece uyku var. Akşamları erkenden uyuyorum. Kızıma hamileyken gece gündüz uyuyordum. Bunda henüz başlamadı.
Benim sagliksiz mi ozaman ki bende mide bulantisi yok sadece uyku agir basiyobende de durum aynı bacım son kontrolden sonra doktor ne zaman sonra çağırdı seni bir daha endişe etme kuzularımız bizimle
ahhh kuzum doktorum sağlıklı gebeliğin habercisi diyordu mide bulantısı için ama dayanılmaz ise tabii ki doktorunla görüş
kuzum benim neden öyle düşündün şimdi ahhhh bu hormonlarrrr tabii herkeste farklı belirtileri var ben sadece doktorun dediğini dedim benim kızımda hiç bulanmamıştı hamile olduğumu göbeğim büyümeye başladığında hissettim bunda bende de var bilemiyorum ki herkesin bünyesi farklıBenim sagliksiz mi ozaman ki bende mide bulantisi yok sadece uyku agir basiyo
20 gün sonra dedi canım , dr un tavrı çok önemli bence. Benimki parlak kırmızı kanaman yoksa her şey yolundadır onun dışındaki hiçbir şeye canını sıkma dedi, leke tarzı şikayetleri her 10 hamileden 7si yaşar dedi, sadece bir kez öyle bir şikayetim olmuştu. Insan kendini dinleyince her an bisey olacakmış gibi geliyor. Aslında onların keyfi gayet yerindebende de durum aynı bacım son kontrolden sonra doktor ne zaman sonra çağırdı seni bir daha endişe etme kuzularımız bizimle
ahhh kuzum doktorum sağlıklı gebeliğin habercisi diyordu mide bulantısı için ama dayanılmaz ise tabii ki doktorunla görüş
aynen canım benimkide 2 hafta sonra göreyim dedi ay doktorum çok tatlı ama aynı ablam gibi valla nedense hiç çekinmiyorum20 gün sonra dedi canım , dr un tavrı çok önemli bence. Benimki parlak kırmızı kanaman yoksa her şey yolundadır onun dışındaki hiçbir şeye canını sıkma dedi, leke tarzı şikayetleri her 10 hamileden 7si yaşar dedi, sadece bir kez öyle bir şikayetim olmuştu. Insan kendini dinleyince her an bisey olacakmış gibi geliyor. Aslında onların keyfi gayet yerinde
kızım da benim de hic bulantim yoktu gayet de saglikli bir evladim oldu. yani hic alakası yok bulantı ve sağlıklı olup olmadığının. bu hamileligimde de bulantim yokBenim sagliksiz mi ozaman ki bende mide bulantisi yok sadece uyku agir basiyo
İnsallah sagliklidir cok merak ediyorum bebişimi insallah bi sorun yokturbende de durum aynı bacım son kontrolden sonra doktor ne zaman sonra çağırdı seni bir daha endişe etme kuzularımız bizimle
tabiikide yok bir sorun kuzucuğu gör bak bütün endişelerin geçecek inşaallahİnsallah sagliklidir cok merak ediyorum bebişimi insallah bi sorun yoktur
Maşallah diyelim canım o zaman inşallah saglikla yapariz doğumlarımızıaynen canım benimkide 2 hafta sonra göreyim dedi ay doktorum çok tatlı ama aynı ablam gibi valla nedense hiç çekinmiyorum
Bende katılıyorum kızımda da hiç olmadı 12 haftalık bebek kaybettim ve şimdi allah kısmet ederse tekrar hamileyim ve yine hiç bulantım yokkızım da benim de hic bulantim yoktu gayet de saglikli bir evladim oldu. yani hic alakası yok bulantı ve sağlıklı olup olmadığının. bu hamileligimde de bulantim yok
Herkes farklı zamanlarda duyabiliyor çok değişken 5-8 arası galiba ama 10da bile duyanlar okudum, sanırım döllenme tarihine gore değişiyor, biz 6+2de gördük ama duymadık, haftaya kontrol var merakka bekliyoruzKızlar bende yeni katılıyorum aranıza kalp atışları nezaman duyuluyor ben 3 şubatta gidicem doktora
canım ben tam 7 haftada gördüm ama herkezde değişiyor benim doktorum 5 de keseyi görünce 2 hafta sonra kalp için gel demişti belki bir haftaya da gitsem duyardım yada daha sonradaKızlar bende yeni katılıyorum aranıza kalp atışları nezaman duyuluyor ben 3 şubatta gidicem doktora
Yanlış anlaşılmasın kızım 8 yaşında ve maşallah gayet sağlıklı doğdu bence alakası yok her bünye farklı yaşıyorBende katılıyorum kızımda da hiç olmadı 12 haftalık bebek kaybettim ve şimdi allah kısmet ederse tekrar hamileyim ve yine hiç bulantım yok
Benimde karinda yer kalmadi simdiden bide cok yakıyor o igneler. Kalcadan da Pruluton yaptirdim. Insallah bizimle kalırlar buyurler guzel guzelay valla o kadar ilaç iğne heleki bu kan sulandırıcı iğneler delik deliş etti beni canım acıyor daha yeni vurulmaya başladık 9 ay rabbim yardımcımız olsun inşaallah
inşaallah canım sende de mi pıhtılaşma var kaç kere iğne yapıyorsun hangi marka ve kaç mgBenimde karinda yer kalmadi simdiden bide cok yakıyor o igneler. Kalcadan da Pruluton yaptirdim. Insallah bizimle kalırlar buyurler guzel guzel
6000lik oksapar gunde bir kez. Gecen hafta kan testi yapildi. Bu hafta cikacak sonuc igne yeterlimi diye ona gore doz ayarlicaz. Sen kaclik yapiyosun. Coraspriinde iciyomusuninşaallah canım sende de mi pıhtılaşma var kaç kere iğne yapıyorsun hangi marka ve kaç mg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?