2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kızlar göğüs hassasiyetiniz ne durumda? Benim arada çoğalıyor arada azalıyor ve azaldığı zaman korkuyorum acaba kötü bir şey mi oluyor diye, sizde durum nedir?
bende de durum aynı bacım son kontrolden sonra doktor ne zaman sonra çağırdı seni bir daha endişe etme kuzularımız bizimle
Cok fena midem bulaniyo bi an once doktoro gidip ilac yazdircam
ahhh kuzum doktorum sağlıklı gebeliğin habercisi diyordu mide bulantısı için ama dayanılmaz ise tabii ki doktorunla görüş

Benim sagliksiz mi ozaman ki bende mide bulantisi yok sadece uyku agir basiyo

Benim sagliksiz mi ozaman ki bende mide bulantisi yok sadece uyku agir basiyo
kuzum benim neden öyle düşündün şimdi ahhhh bu hormonlarrrr tabii herkeste farklı belirtileri var ben sadece doktorun dediğini dedim benim kızımda hiç bulanmamıştı hamile olduğumu göbeğim büyümeye başladığında hissettim bunda bende de var bilemiyorum ki herkesin bünyesi farklı

20 gün sonra dedi canım , dr un tavrı çok önemli bence. Benimki parlak kırmızı kanaman yoksa her şey yolundadır onun dışındaki hiçbir şeye canını sıkma dedi, leke tarzı şikayetleri her 10 hamileden 7si yaşar dedi, sadece bir kez öyle bir şikayetim olmuştu. Insan kendini dinleyince her an bisey olacakmış gibi geliyor. Aslında onların keyfi gayet yerinde

aynen canım benimkide 2 hafta sonra göreyim dedi ay doktorum çok tatlı ama aynı ablam gibi valla nedense hiç çekinmiyorum

İnsallah sagliklidir cok merak ediyorum bebişimi insallah bi sorun yoktur

Kızlar kalp atislarini duydunuz mu, kaç Haftalık tı. Ben 5+3 deyim. Sabırsızlanıyorum yaa günler geçmiyooo.

kızım da benim de hic bulantim yoktu gayet de saglikli bir evladim oldu. yani hic alakası yok bulantı ve sağlıklı olup olmadığının. bu hamileligimde de bulantim yok
Bende katılıyorum kızımda da hiç olmadı 12 haftalık bebek kaybettim ve şimdi allah kısmet ederse tekrar hamileyim ve yine hiç bulantım yok

Kızlar bende yeni katılıyorum aranıza kalp atışları nezaman duyuluyor ben 3 şubatta gidicem doktora
Herkes farklı zamanlarda duyabiliyor çok değişken 5-8 arası galiba ama 10da bile duyanlar okudum, sanırım döllenme tarihine gore değişiyor, biz 6+2de gördük ama duymadık, haftaya kontrol var merakka bekliyoruz

Bende katılıyorum kızımda da hiç olmadı 12 haftalık bebek kaybettim ve şimdi allah kısmet ederse tekrar hamileyim ve yine hiç bulantım yok
Yanlış anlaşılmasın kızım 8 yaşında ve maşallah gayet sağlıklı doğdu bence alakası yok her bünye farklı yaşıyor

ay valla o kadar ilaç iğne heleki bu kan sulandırıcı iğneler delik deliş etti beni canım acıyor daha yeni vurulmaya başladık 9 ay rabbim yardımcımız olsun inşaallah
Benimde karinda yer kalmadi simdiden bide cok yakıyor o igneler. Kalcadan da Pruluton yaptirdim. Insallah bizimle kalırlar buyurler guzel guzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…