2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kızlar merhaba. Kasım ayında aşılama yaptırdım tutmadı hemen bi sonraki ay kendiliğinden hamile kaldım. Çok uğraştık çocuk için Rabbim sonunda nasip etti 5 hafta 2 günlük gebeyim şu an. Ama dün akşam nokta kadar bi kırmızı kan geldi. Ardından kahverengi akıntı gibi geliyodu ama çok az. Bu sabah kesildi dedim az önce lavaboya girdiğimde akıntının rengi pembe gelmiş. Çok korkuyorum bişey olur diye doktora sordum korkmayın dedi ama içim içimi yiyor. Sizce yerleşme kanaması gibi bişeymidir bu lütfen bi akıl verin

Canım dr korkmayın dediğine göre bence bir sorun yoktur öyle olsa gel bi bakalım derdi

3 ay uzun bir süre bence.1 ader sonra kalınabiliyor diyor çoğu doktor

Merhaba tebrik ederim öncelikle Progestan başladı mı doktor peki

Kızlar göğüs hassasiyetiniz ne durumda? Benim arada çoğalıyor arada azalıyor ve azaldığı zaman korkuyorum acaba kötü bir şey mi oluyor diye, sizde durum nedir?

Yok herhangi bişey vermedi doktor cuma çağırdı bakalım yine kesenin büyümesine dedi. Bu adet sancısı gibi kasıklarım ağrıyor çokta stres yaptım bişey olursa diye Şu an ne yapsam bilmiyorum
Bence bugün başka bir doktora görünün, stres de çok önemli çünkü, muayene edip progestan başlayabilir belki

merhaba kızlar 6+6 olduk.çalşıyorum öğlene kadar sürekli uyku halindeyim midem bulanıyor ilaç verdi doktor birazdaha rahatım.

Ayy bende dün içmeyim dedim belki geçmiştir bulantı boşa hap almayım dedim hala yataktayım bulantıdan kalkamıyorum
Ben de bugün 5+6 oldum hala bulantım yok. Sadece uyku var. Akşamları erkenden uyuyorum. Kızıma hamileyken gece gündüz uyuyordum. Bunda henüz başlamadı.

Bence netleşmesi için mutlaka ultrason ile bakılmalı. Ona göre de ilaç gerekiyorsa verilmeli. Mutlaka doktora gidin ihmal etmeyin.

Kızlar göğüs hassasiyetiniz ne durumda? Benim arada çoğalıyor arada azalıyor ve azaldığı zaman korkuyorum acaba kötü bir şey mi oluyor diye, sizde durum nedir?
Daha önceki hamileleiğimde benim de öyleydi ben de endişe ederdim ama nprmaş bir durummuş demekki. Şuan çok hassasiyet hissetmiyorum. Hala doktora da gitmedim. Cumartesi gideceğim.

Daha önceki hamileleiğimde benim de öyleydi ben de endişe ederdim ama nprmaş bir durummuş demekki. Şuan çok hassasiyet hissetmiyorum. Hala doktora da gitmedim. Cumartesi gideceğim.
Saolun, benim ilk hamileligimde bu kadar değişkenlik göstermiyordu, sağlıkla devam ediyoruzdur insallah

Kizlar cok kotu burun akintim var beni cok zorluyor basina gelen oldu mu ne yapsam iyi gelir sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…