• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kızlar gebelikte orgazm hakkında ne düşünüyorsunuz? Birlikte olmuyoruz ancak diğer türlü tatmin oluyorum. Ve hamilelikte hormonlar tavan tahmin edersiniz ki...
Düşük tehlikem vs yok.
Ama yine de korkuyorum sanki.
Nasıl başa cikabilicez bu hormonlarla? 🤔
Kuzum gebelikte risk yoksa dr bana ilişki serbest dedi

Bende oluyor canım. Bazen saga bazen sola giriyor. Bıçak saplaniyor gibi de değil. Adet ağrısı gibi de degil. Böyle tatlı tatlı hafif hafif

Valla birden vuruyo gidiyo agri midem bulanıyordu 3.4 gün şimdi kesildi akintida var değişik şeyler yaşıyorum korkuyorum Allah korusun

B BUSR4
Benim de aynı senin gibi bugün çok kötüydum sabah başım dönüyor midem bulanıyor kendimi çok garip hissettim. O kadar yorgundum ki sonra Bi kahve yaptım içtim azcık kendime geldim.
Bende de birden oldu canım valla, dün çok kötüydüm ama şimdi daha iyiyim çok şükür

Bende de birden oldu canım valla, dün çok kötüydüm ama şimdi daha iyiyim çok şükür
Ya böyle diyince kendimi gördüm midemin bulantısından yemek de yiyemiyorum iki gündür tansiyonum da düşük bakalım yarına gidicem kalp atışı için bu durumlarımı da anlatıcam bi

Yemek yiyemiyorum tikaniyorum kızlar, o kadar da açtım ki :(
Oturdum çorbayı zor içtim, yemek hak getire çok moralim bozuk. Benim akşam saatleri oluyor bulantım, herkes sabah bulantılarından şikayetçidir, gündüz çok şükür iyiyim, bu saatlerde başka biri oluyorum sanki :(
Rabbim sen yardim et🙏

Yemek yiyemiyorum tikaniyorum kızlar, o kadar da açtım ki :KK43:
Oturdum çorbayı zor içtim, yemek hak getire çok moralim bozuk. Benim akşam saatleri oluyor bulantım, herkes sabah bulantılarından şikayetçidir, gündüz çok şükür iyiyim, bu saatlerde başka biri oluyorum sanki :KK43:
Rabbim sen yardim et🙏
Aynı durumdayız kuzum en sevdiğim yemekleri bile görmeye dayanamıyorum midem çok bulanıyor nolcak bilmiyorum

Ya böyle diyince kendimi gördüm midemin bulantısından yemek de yiyemiyorum iki gündür tansiyonum da düşük bakalım yarına gidicem kalp atışı için bu durumlarımı da anlatıcam bi
İnşallah düzelir kuzum ya inşallahh kalbide duyarsınız ❤️

Hanımlar merhaba. Başka doktora göründüm içim rahat etmedi. Doppler ultrason baktı orda 9mm kese 6 haftalık dedi. Bebek görünmüyor. Betam 2 gğn önce 1011 deydi. 1 hafta daha bekleyelim dedi. Fikri olan yda yaşayan oldu mu böyle bişey. Umutlanmak istemiyorum beta değeri düşük diye. Bi yandan da başka dr 5 hafta gelişim olmamış 5mm demişti ama bu Dr ve ultrason 6 hafta 9mm diyince umutlandım da biraz. Ne yapcam bilmiyorum bana dua edin 🙏😑

Hanımlar merhaba. Başka doktora göründüm içim rahat etmedi. Doppler ultrason baktı orda 9mm kese 6 haftalık dedi. Bebek görünmüyor. Betam 2 gğn önce 1011 deydi. 1 hafta daha bekleyelim dedi. Fikri olan yda yaşayan oldu mu böyle bişey. Umutlanmak istemiyorum beta değeri düşük diye. Bi yandan da başka dr 5 hafta gelişim olmamış 5mm demişti ama bu Dr ve ultrason 6 hafta 9mm diyince umutlandım da biraz. Ne yapcam bilmiyorum bana dua edin 🙏😑
Canim dr yorumu ne oldu bilemiyorum ama senin keseyi bi dr görüyor bi dr görmüyor bu nasil is ya bu doktorlar insani ne kadar yoruyor. O zaman bekle suan zaten sana bi zarari olmaz kesenin

Back