• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
hahahahaha yaaa sizi yerim yaa :KK70: :KK70: :KK70:
taaaa içerde kaç kat var kız fasülye kadarlar daha duyulmaz tabi ama heyecan işte :KK70::KK70::KK70:
valla benimde önümde tam 10 gün var bu cuma değil öbür cumaa yansın geceler, yeni rüya konum boş keseler :KK70::KK70::KK70:
boş değildir kuzum hayırlısıyla inşallah güzelce görecek ve kalbini de duyacaksın. ben bilinçaltıma hakim olamıyorum ya ne rüyalar görüyorum ne rüyalar güya lavaboya gitmişim rüyamda ultrasondaki aynı görüntüsüyle keseyi düşürmüşüm wc ye öyle duruyordu :KK53: iyi olduğunu bilmenin başka yolu olsa keşkeeeee

boş değildir kuzum hayırlısıyla inşallah güzelce görecek ve kalbini de duyacaksın. ben bilinçaltıma hakim olamıyorum ya ne rüyalar görüyorum ne rüyalar güya lavaboya gitmişim rüyamda ultrasondaki aynı görüntüsüyle keseyi düşürmüşüm wc ye öyle duruyordu :KK53: iyi olduğunu bilmenin başka yolu olsa keşkeeeee
Kuzum valla bende yataktan kalkıyorum ki kese gibi bişyin içinde bebek duruyor kıvrılmış minik aha düştü diye oturup ağlıyorum 😂😂😂😂 offf bu bilinçaltımız, Allahın izniyle sağlıklı sıhhatli büyüsünler içerde ❤️

Kuzum valla bende yataktan kalkıyorum ki kese gibi bişyin içinde bebek duruyor kıvrılmış minik aha düştü diye oturup ağlıyorum 😂😂😂😂 offf bu bilinçaltımız, Allahın izniyle sağlıklı sıhhatli büyüsünler içerde ❤
offff inşallah kuzum ya bi cumartesi gelse .gelmesi de ayrı dert gerçi şimdi ya kötü bişey derse doktor diye diye korkarak gideceğim kesin hala inanamıyorum çünkü hala hamile hissedemiyorum

Kızlar kasiklarinizda ağrı oluyormu sizinde bazen bıçak saplanır gibi bazende üşütmüş gibi tarif edemedim ama varmi yaşayan normal bisey mi
Bende oluyor canım. Bazen saga bazen sola giriyor. Bıçak saplaniyor gibi de değil. Adet ağrısı gibi de degil. Böyle tatlı tatlı hafif hafif

canım benim şu ana kadar hiç bulunmadı mesala her hamilelik farklı oluyor ben bilmesem hamile olduğumu kendime hamile demem hiç bir belirtim yok

B BUSR4
Benim de aynı senin gibi bugün çok kötüydum sabah başım dönüyor midem bulanıyor kendimi çok garip hissettim. O kadar yorgundum ki sonra Bi kahve yaptım içtim azcık kendime geldim.

Back