- 23 Haziran 2019
- 1.825
- 3.152
- 48
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #2.201
ahhh inşallah canım inşallahhayırlısıyla duyarsın canım beklemek zor oluyor ama duyunca herşeyi unutuyor insan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ahhh inşallah canım inşallahhayırlısıyla duyarsın canım beklemek zor oluyor ama duyunca herşeyi unutuyor insan
Kimyasalda bu kadar artış oluyor mu . İnan hic bilmiyorum hastanede bi doktora sorma ihtimalin yok mu canımAz once sonuc cikti 297 den 839 a cikmis.iyi degilmi.kimyasal degildir insallah daha once yasadim korkuyorum
en azından bir kez kontrol amaçlı ver düzenli artış oluyormu diye kontrol ett ben 4 kez vermiştim doktorum niye bu kadar verdin diye dalga geçmiştiKızlar ya düzenli olarak sürekli iki güne bir kan vermesem ne olur yani allaha emanet kalp atışını duyana kadar hastaneye gitmesem . Çoğunluk gidip kan.veriyor mu iki günde bir
Üç kez verdim.bende iki güne bir . Şimdilik düzenli artıyor gibi. Ama artmayi birakirsa ya da kimyasala cevirirse diye korkuyorum. Pazartesi 114,5 , çarşamba yani.bugün 297,1 çıktı.en azından bir kez kontrol amaçlı ver düzenli artış oluyormu diye kontrol ett ben 4 kez vermiştim doktorum niye bu kadar verdin diye dalga geçmişti
Bu ıslanma durumu bende de varAkıntı çok oluyor ya sürekli bir ıslaklık korkarak bakıyorum artık. Bumudur yani oluyormu böyle
20 yada 18 haftalikken oluyoruz canım kayıt yaptırdıktan sonra bur tarih veriyor ebeYa kızlar bi şey soracağım. Siz gebeliginizi sağlık ocağına bildirip aşı oldunuz mu?
Tesekkür ederim canım daha çok varmış sen kaç Haftalık sın20 yada 18 haftalikken oluyoruz canım kayıt yaptırdıktan sonra bur tarih veriyor ebe
bebiş iyi olsun da kuzum mecbur çekeceğiz ben sadece bir anda kesilmesinden korktumKuzum dün çok beterdim bende bugün iyiyim ama ne yedin de? Hiçbir şey canım istemiyor ayva yiyebildim sadece
Mrb canimYa kızlar bi şey soracağım. Siz gebeliginizi sağlık ocağına bildirip aşı oldunuz mu?
canım sağlık ocağına bildirdim 4-5 aylar arası arayıp çağırıyorlarmış tetanos aşısı içinYa kızlar bi şey soracağım. Siz gebeliginizi sağlık ocağına bildirip aşı oldunuz mu?
kuzum iyilerdir bende de birden kesildi dün vardı bugün yok yinede ya olursa diye bişey yiyemiyorum çok acayip bişeymiş yabebiş iyi olsun da kuzum mecbur çekeceğiz ben sadece bir anda kesilmesinden korktum
şu cumartesi bi gelmedi ki içim rahat etsin kafayı yedik eşimle dün tv yi herşeyi kapattık kulağını karnıma koydu kalbini duyarım belki diye 15 dk dinledi tabi sonuç hüsran bağırsaklarım bayağı sesliymişkuzum iyilerdir bende de birden kesildi dün vardı bugün yok yinede ya olursa diye bişey yiyemiyorum çok acayip bişeymiş ya
hahahahaha yaaa sizi yerim yaaşu cumartesi bi gelmedi ki içim rahat etsin kafayı yedik eşimle dün tv yi herşeyi kapattık kulağını karnıma koydu kalbini duyarım belki diye 15 dk dinledi tabi sonuç hüsran bağırsaklarım bayağı sesliymiş