• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kızlar ya düzenli olarak sürekli iki güne bir kan vermesem ne olur 😬 yani allaha emanet kalp atışını duyana kadar hastaneye gitmesem . Çoğunluk gidip kan.veriyor mu iki günde bir

Kızlar ya düzenli olarak sürekli iki güne bir kan vermesem ne olur 😬 yani allaha emanet kalp atışını duyana kadar hastaneye gitmesem . Çoğunluk gidip kan.veriyor mu iki günde bir
en azından bir kez kontrol amaçlı ver düzenli artış oluyormu diye kontrol ett ben 4 kez vermiştim doktorum niye bu kadar verdin diye dalga geçmişti :KK48::KK48:

en azından bir kez kontrol amaçlı ver düzenli artış oluyormu diye kontrol ett ben 4 kez vermiştim doktorum niye bu kadar verdin diye dalga geçmişti :KK48::KK48:
Üç kez verdim.bende iki güne bir . Şimdilik düzenli artıyor gibi. Ama artmayi birakirsa ya da kimyasala cevirirse diye korkuyorum. Pazartesi 114,5 , çarşamba yani.bugün 297,1 çıktı.

B BUSR4 kuuzum ya benim bulantım sabah çok hafif oldu ve geçti acaba kötü bişey mi bu hamilelikte bulantılar sürekli devam etmeli sanki belli bir zamana kadar acaba neden böyle oldu ki :KK43:
Kuzum dün çok beterdim bende bugün iyiyim ama ne yedin de? Hiçbir şey canım istemiyor ayva yiyebildim sadece

Merhaba kızlar öncelikle sağlıklı gebelikler yaşayıp hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah bebeklerinizi. Ben bi şey merak ettiğim için geldim😊 klomenle hamile kalan var mı aranızda? Kaçıncı denemede kaç yumurtayla kaldınız acaba? Ya da aşılamayla kalan var mı ? Bu tedavilerden umut etmek istiyorum ☺️

kuzum iyilerdir bende de birden kesildi dün vardı bugün yok yinede ya olursa diye bişey yiyemiyorum çok acayip bişeymiş ya
şu cumartesi bi gelmedi ki içim rahat etsin kafayı yedik eşimle :KK53: dün tv yi herşeyi kapattık kulağını karnıma koydu kalbini duyarım belki diye 15 dk dinledi :-):-):-)tabi sonuç hüsran :confused:bağırsaklarım bayağı sesliymiş

şu cumartesi bi gelmedi ki içim rahat etsin kafayı yedik eşimle :KK53: dün tv yi herşeyi kapattık kulağını karnıma koydu kalbini duyarım belki diye 15 dk dinledi :-):-):-)tabi sonuç hüsran :confused:bağırsaklarım bayağı sesliymiş
hahahahaha yaaa sizi yerim yaa :KK70: :KK70: :KK70:
taaaa içerde kaç kat var kız fasülye kadarlar daha duyulmaz tabi ama heyecan işte :KK70::KK70::KK70:
valla benimde önümde tam 10 gün var bu cuma değil öbür cumaa yansın geceler, yeni rüya konum boş keseler :KK70::KK70::KK70:

Back