2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
aa buna çok sevindim bende düşünüyordum sonraki randevular nasıl olacak diye

Tavsiye ederim canım çok ilgili...
aldım canım randevu 14 şubata en erken alabildim evime de yakın inşallah onunla devam etmeyi düşünüyorum bir terslik olmazsa ya benim bulantım bu sabah çok hafif oldu ve geçti acaba kötü bişey mi bu hamilelikte bulantılar sürekli devam etmeli sanki belli bir zamana kadar acaba neden böyle oldu ki önceki günlerde olan bulantılarım gripten miydi acaba ama koku hassasiyetim de çok vardı

Kızlar gebelikte orgazm hakkında ne düşünüyorsunuz? Birlikte olmuyoruz ancak diğer türlü tatmin oluyorum. Ve hamilelikte hormonlar tavan tahmin edersiniz ki...
Düşük tehlikem vs yok.
Ama yine de korkuyorum sanki.
Nasıl başa cikabilicez bu hormonlarla?

İnşallah canım. Çok farklı bir heyecan var içimde. Halsizim kasık ağrılarım oluyor bazen karın bel ağrısı. Sende de oluyor mu bunlar normal mi acaba
Oluyo canım bazen diz kapaklarıma kadar sızlıyo rahim içinde sızılar faln oluyo normal diyolar canım halsizliğim çok yok çalışıyorum günsonu biraz uyku çöküyo

B BUSR4 kuuzum ya benim bulantım sabah çok hafif oldu ve geçti acaba kötü bişey mi bu hamilelikte bulantılar sürekli devam etmeli sanki belli bir zamana kadar acaba neden böyle oldu ki
canım benim şu ana kadar hiç bulunmadı mesala her hamilelik farklı oluyor ben bilmesem hamile olduğumu kendime hamile demem hiç bir belirtim yok

bende şu an öyleyim inan ki canım ya
takılma canım gerçekten ben ilk öğrendiğimde ben hiç hissetmiyorum kesin sorun var demişttim keseyi gördüm şükür keseyi gördüm yine dedim hiç bir şey hissetmiyorum kesin bebek oluşmuycak ozaman dedim şükür onuda gördüm annenin hamileliğine benzermiş genelde kızların hamileliği benim ablamlarda çok rahat geçirmişti hiç middeleri bulanmamış

o zaman benim 2 -3 gündür çektiklerim griptendi sanırım inşallah bişey yoktur da kalbini duyarım cumartesi ya endişeleniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…