2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
ikinci hamilelik olduğu için ilki gibi hissetmiyorum yani ilkinde hemen gidip sonrasinda her hafta kese kalp atışı ayrı ayrı gitmiştim doktora aynı şey gibi geliyo bir sıkıntı olmadikca
Valla bende ben bi garibim diyordum çok şükür ikincide aynı düşünen varmış hic heyecan falan yok 8. Hafta gittim bende dra

Şuan tam 5 haftalık. Cuma günü kontrol var elim ayağım birbirine dolanıyor:) kese görüncekmi kalp atışı erken olur ama zaman nasıl geçicek bilmiyorum. Çok güzel telaş şükürler olsun

Kesinlikle içine ferah tut canım ölçüler ilk haftalarda tam tutmuyor. Benim ikinci gebeliğim

Eğer gebeysen bu yaşadığım yerleşme kanaması canım. Eşinle kan uyuşmazlığın varsa derhal hastaneye gitmen gerek, uyuşmazlık iğnesi vurulacaksın. İlk haftalarda hafif lekelenmeler çok normal..

Canım ilk çocugum erkek senin gibi ay hayırlı olsun tabiki acaba bunlar kızmı acaba
benim ilk çocuğum kız ama çok kötüydüm kusma uyku hastanelik oluyordum bunda 6+5 im ama belki erken ondanmı bilmiyorum kusmadım hiç ama bulantım oluyor bazen sabahları bakalım nolacak cinsiyetimiz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…