- 19 Ocak 2020
- 1.510
- 1.913
- 63
- 40
Benim oğlumda hiçbir işe yaramadı kehribar ben takıyorum bileğimeBen kehribar bileklik aldım salya artışı olunca salyası direk kesildi ucu cıktıgı gun ve 3 gun oncesı sureklı buldugunu ısırıyodu cok huysuzdu yemek yemek ıstemedı ıshal oldu ama bugun ıyı rahatladı sanırım
Canım nerden aldın internettense bende araştırıyorum almak istiyorumBen kehribar bileklik aldım salya artışı olunca salyası direk kesildi ucu cıktıgı gun ve 3 gun oncesı sureklı buldugunu ısırıyodu cok huysuzdu yemek yemek ıstemedı ıshal oldu ama bugun ıyı rahatladı sanırım
Natural Ambers markası sertifikalı geldi ben çok memnun kaldım.Canım nerden aldın internettense bende araştırıyorum almak istiyorum
Bi kere öyle bi hamle yaptı canım kızdım hemen :)Erkek anneleri sizin ufakliklarda altini acinca elini direk pipisine goturuyor mu sanirsiniz kaciracaklar tamamen avucluyo benim yaramaz:)))))
Canım onu benim kız da yapmaya çalışıyor arada ama bu aylarda normalmiş okumuştum kendilerini keşfettikleri için yaptıkları bir şeymiş.Erkek anneleri sizin ufakliklarda altini acinca elini direk pipisine goturuyor mu sanirsiniz kaciracaklar tamamen avucluyo benim yaramaz:)))))
Günaydın canım
Günaydın çöm mü kötü annesi uykular
Canım biz yoğurtla başladık tadım şeklinde dün de havuç verdim ilk defa. 2 gün daha vereceğim sonra patates falan mevsim sebzeleri tattıracağım sonra meyvelere geçeceğiz. Mama sandalyesi görümcem verdi chicconun baya eski onunki hani bir yerinde bir şey yok da ta oğlununmuş şuan liseye geçti çocuk. O yüzden tavsiye falan verecek durumda değilim pek. Hazır kaşık maması falan almadım evdeki gıdalardan olmasını benim yapmamı daha çok önerdi doktor da ebe de. Çünkü ne kadar organik de yazsa hazır dedi.Merhabalar güzel annelerbiz 5.5 aylık olduk uyku düzenimiz hala yok oluştrramıyorum kontrolümüzde doktorumuz tadım şeklinde ek gıdaya geçebileceğimizi ve artık su verebileceğimi söyledi, ek gıdaya başlayanlar neler yediriyorsunuz hazır kaşık mamaları aldınız mı çok seçenek var hangisi iyi organik kafam karıştı , evde kendi yaptığınız tarifleriniz var mı ve en önemlisi mama sandalyesi tavsiyeleriniz neler karar veremiyorum fiyat performans olarak uygun ve az yer kaplayan bir sandalye arıyorum ve mama sandalyesi kaç ay kullanılıyor tecrübeli anneler.
Canım ben hipp in 4+ ay kasik mamasını veriyorum şu anlikMerhabalar güzel annelerbiz 5.5 aylık olduk uyku düzenimiz hala yok oluştrramıyorum kontrolümüzde doktorumuz tadım şeklinde ek gıdaya geçebileceğimizi ve artık su verebileceğimi söyledi, ek gıdaya başlayanlar neler yediriyorsunuz hazır kaşık mamaları aldınız mı çok seçenek var hangisi iyi organik kafam karıştı , evde kendi yaptığınız tarifleriniz var mı ve en önemlisi mama sandalyesi tavsiyeleriniz neler karar veremiyorum fiyat performans olarak uygun ve az yer kaplayan bir sandalye arıyorum ve mama sandalyesi kaç ay kullanılıyor tecrübeli anneler.
Canım mama sandalyesi bende chicco nün var çok memnunum valla ben ne bulursam yediriyorumMerhabalar güzel annelerbiz 5.5 aylık olduk uyku düzenimiz hala yok oluştrramıyorum kontrolümüzde doktorumuz tadım şeklinde ek gıdaya geçebileceğimizi ve artık su verebileceğimi söyledi, ek gıdaya başlayanlar neler yediriyorsunuz hazır kaşık mamaları aldınız mı çok seçenek var hangisi iyi organik kafam karıştı , evde kendi yaptığınız tarifleriniz var mı ve en önemlisi mama sandalyesi tavsiyeleriniz neler karar veremiyorum fiyat performans olarak uygun ve az yer kaplayan bir sandalye arıyorum ve mama sandalyesi kaç ay kullanılıyor tecrübeli anneler.
Yok canım bizim ki hala aynı maşallahkızlar bez sayınız azaldı mı. Gün-de bir kere kaka yapiyo. Ama cisli bezi azaldi biraz daha sanki
Anladım canım güzel denk gelmiş güle güle kullansın prensesCanım biz yoğurtla başladık tadım şeklinde dün de havuç verdim ilk defa. 2 gün daha vereceğim sonra patates falan mevsim sebzeleri tattıracağım sonra meyvelere geçeceğiz. Mama sandalyesi görümcem verdi chicconun baya eski onunki hani bir yerinde bir şey yok da ta oğlununmuş şuan liseye geçti çocuk. O yüzden tavsiye falan verecek durumda değilim pek. Hazır kaşık maması falan almadım evdeki gıdalardan olmasını benim yapmamı daha çok önerdi doktor da ebe de. Çünkü ne kadar organik de yazsa hazır dedi.daha tariflere geçmedik şuan tadımdayız.
Bende 6 ay gece maması şeklinde alayım o zaman canım belki uyku falanda verir inşallah yaniCanım ben hipp in 4+ ay kasik mamasını veriyorum şu anlik
Anladım canımCanım mama sandalyesi bende chicco nün var çok memnunum valla ben ne bulursam yediriyorumyoğurdu sade yemediği için bebe biskuvisinin içine katıp veriyorum mercimek çorbası çeşitleri çeşitleri diyorum çünkü ne bulursam katıyorum bazen içine ya bu aslında ek gıdaya olayı tamamen bebeye ait birsey çünkü damak tatları var ve ne severlerse onu yiyorlar Ben geçenlerde yoğurtlu tarhana pisirdim yoğurt var diye yemedi ama tarhanayi normal yap yer
Oy ne guzell içmediği suların acısını çıkarıyor deseneHangi kremi canım foto atar mısın rica etsem? Günlük yoğurt peynir tüketirim ben çok aşırı miktarda yediğim zaman mukus olurdu onun dışında bir şey yoktu. Kendi yemeye başlayınca aşırı kusma başladı kestik o yüzden. Bugün havuç vereceğim inşallah. Sen nelere dikkat ediyorsun cildi için? Aynen şükür çözülemeyecek şeyler değil kuzum.
Artık veriyorum canım ben de. Resmen bardakla içiyor benim cadı kızım. Çay kaşığı ile vermeye çalıştım elimi ittirdi bardağı tuttu çekti bardakla içiyordoktor gerek olmadığını söyledi o yüzden vermedim bende. Zaten çok kullanmadım demir ilacı.
Amin canım sağolCanım benim mekanı cennet olsun inşallah Allah sabır versin sizlere kaç yaşındaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?