2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Benim oğlumda hiçbir işe yaramadı kehribar ben takıyorum bileğime

Canım nerden aldın internettense bende araştırıyorum almak istiyorum

Erkek anneleri sizin ufakliklarda altini acinca elini direk pipisine goturuyor mu sanirsiniz kaciracaklar tamamen avucluyo benim yaramaz:)))))
Canım onu benim kız da yapmaya çalışıyor arada ama bu aylarda normalmiş okumuştum kendilerini keşfettikleri için yaptıkları bir şeymiş. E bir de bez yerleri kaşınıyor kaşımaya falan çalışıyor. Vücudu da kuru zaten çok kaşınıyor.

Merhabalar güzel anneler biz 5.5 aylık olduk uyku düzenimiz hala yok oluştrramıyorum kontrolümüzde doktorumuz tadım şeklinde ek gıdaya geçebileceğimizi ve artık su verebileceğimi söyledi, ek gıdaya başlayanlar neler yediriyorsunuz hazır kaşık mamaları aldınız mı çok seçenek var hangisi iyi organik kafam karıştı , evde kendi yaptığınız tarifleriniz var mı ve en önemlisi mama sandalyesi tavsiyeleriniz neler karar veremiyorum fiyat performans olarak uygun ve az yer kaplayan bir sandalye arıyorum ve mama sandalyesi kaç ay kullanılıyor tecrübeli anneler.

Canım biz yoğurtla başladık tadım şeklinde dün de havuç verdim ilk defa. 2 gün daha vereceğim sonra patates falan mevsim sebzeleri tattıracağım sonra meyvelere geçeceğiz. Mama sandalyesi görümcem verdi chicconun baya eski onunki hani bir yerinde bir şey yok da ta oğlununmuş şuan liseye geçti çocuk. O yüzden tavsiye falan verecek durumda değilim pek. Hazır kaşık maması falan almadım evdeki gıdalardan olmasını benim yapmamı daha çok önerdi doktor da ebe de. Çünkü ne kadar organik de yazsa hazır dedi. daha tariflere geçmedik şuan tadımdayız.

Canım ben hipp in 4+ ay kasik mamasını veriyorum şu anlik

Canım mama sandalyesi bende chicco nün var çok memnunum valla ben ne bulursam yediriyorum yoğurdu sade yemediği için bebe biskuvisinin içine katıp veriyorum mercimek çorbası çeşitleri çeşitleri diyorum çünkü ne bulursam katıyorum bazen içine ya bu aslında ek gıdaya olayı tamamen bebeye ait birsey çünkü damak tatları var ve ne severlerse onu yiyorlar Ben geçenlerde yoğurtlu tarhana pisirdim yoğurt var diye yemedi ama tarhanayi normal yap yer

Anladım canım güzel denk gelmiş güle güle kullansın prenses peki buharda mı pişiriyorsun haşlıyor musun havuç patatesi falan nasıl yağ koyuyor musun sade mi veriyorsun, tam tarif ver acemiyim ben
Canım ben hipp in 4+ ay kasik mamasını veriyorum şu anlik
Bende 6 ay gece maması şeklinde alayım o zaman canım belki uyku falanda verir inşallah yani sanırım en organik görünen hipp araştırdım kadarıyla, peki günde 1 kez mi veriyorsun emzirme aralarında mı canım düzeni nasış ayarladın
Anladım canım ellerine sağlık afiyet şifa olsun inşallah tüm mamalar bebişlerimize kafama göre takılayım o zaman , chicco modelleri güzel ama fiyatları uçuk canım peki kaç ay kullandın yani verdiğin parayı hakediyor mu uzun süreli kullanımda yoksa birkaç aydan sonra kenara mı atılıyor ona göre bütçe belirleyeyim diyorum.

Oy ne guzell içmediği suların acısını çıkarıyor desene afiyet olsun..

Arkadaşlar sizin bebeleriniz de sürekli kucakta olmak istiyor mu.. yanında olduğum halde anakucaginda veya yatağa bırakınca kıyamet kopuyor.. çok üzülüyorum sebepsiz yere bu şekild e aglamasina.. yemek yemiyorum resmen ağzına tıkıyorum. Utu temizlik vs hep koşturarak..
Ben nerde yanlış yaptım bilemiyorum ilk günden beri aglatmadan yaptim herseyini..uzulmesin istedim. Ama şuan hiç yere ağlıyor...acikcasi birazda sinirleniyorum.4gun eşim sehirdisinda olacak Nasıl geçecek bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…