2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Ya sorma canım gidip geliyor günden güne değişiyor vücudun verdiği sinyaller . O nasıl Karışık hesap kız 5 hafta olsa kalp atışı duyulmaz gene de büyüktür o sağlıkla duyalım inşallah

Ya sorma canım gidip geliyor günden güne değişiyor vücudun verdiği sinyaller . O nasıl Karışık hesap kız 5 hafta olsa kalp atışı duyulmaz gene de büyüktür o sağlıkla duyalım inşallah
Bide beni düşün bu hesabın içinde nasıl bocalıyorum 3nisanda keseyi gördüm nokta kadardı. Doktorum 3haftalık dedi ama 3.haftada kese gözükmez ki en az 4haftalık olması lazım dimi? Doktorum bu konunun üstünde çok durmadı onun için önemli olan rahmimde keseyi görmekti böylece dış gebeliği eledi. Ve ilaç yazmak için keseyi görmem şart dedi. O yüzden çok takmadı ya 3 haftalık deyip şutladı beni 20 gün sonra kalp atışı için gel dedi. Bence 6 haftalığız

Hayır canım kalp atışşını duyabilirsin 6. Hafta da başlıyo çünkü bana da Perşembe randevu verdi doktor kalp atışı için 6+4 oluyo inş ikimizde duyalım ☺♥
İnşallah yaa.. ben durumun şu an çok iyi olmadığı için devlete gideceğim.. ve zaten bulunduğum yerde devlet ozelden daha iyi ama ilk cocugumda takiplerde özele dogumda devlete gitmistim. Şimdi inşallah iyi geçer takip için ilk defa devlete gideceğim

Anladım canım yarın doktora gidince sorarım artık eğer ilaç yapıyorsa değiştirir değilse de geçer bugün umarım

Kızlar bugün dişcide randevum var. Kanal tedavisi için. Gebelikte yaptıran oldu mu? Mart başı bitmesi gereken kanal tedavim corınadan dolayı ertelene ertelene bügüne sarktı. Korkuyorum, hamileyim ama henüz kese ve kalp atımınıda görmedim. Onun içinde randevum çarşamba günü.

Eki Görüntüle 2622471
Kızlar doktorum bunları istedi sizden de bu kadr tahlil istendi mi tam adı ne olarak geçiyor sağlık ocagında yaptırayn diyorm bilen var mı
Canım burda Tam kan Tam idrar Hormon Şeker ve bağışıklık olup olmadığın hastalıklar var benimde yapmıştı doktor sağlık ocağı yapıyor idrar kan 1 günde diğerleri 3 günde çıkıyor

İnş canım benim Ya karından geç duyulur diyorlar bir de ben doktor isterse alttan baktıracam .. ne zamandı canım randevu haber ver bize

cnm sen kacinci haftadasin? benim okuduguma göre kadin dogum uzmanindan onay alinarak kanal tedavisi uygulanabilir. Sadece sonrasinda röntgen cekilmez. Bende Dis sorunlarindan muzdirapim hep sorun cikar dislerimde. Gecen 2 ay boyunca hep sürekli gittim yaptirdim herseyi bende.

Bende Demir ve folik asit bir arada ilacını kullanıyorum aslında yollardır Demir hapı kullanıyorum genelde kabız yapar Demir

Bende Demir ve folik asit bir arada ilacını kullanıyorum aslında yollardır Demir hapı kullanıyorum genelde kabız yapar Demir
Ilginç bende de isal yaptı nasıl bir bünyeyse Tabi birde şu var 2 gün önce idrar yolu enfeksiyonu için tek kullanımlık toz antibiyotik içtim ben ona bağladım aslında ama geçmeyince hergun aldığım ilacmi acaba diye düşündüm

Canım tüp bebekle hamile kaldım çarşamba 6+4 olcam, yada biraz daha büyük, tam bet haftası çarşamba belli olur. Aslında tüpbebek tedavi öncesi kanal tedavisine başlanmıştı, 2 seans kalmıştı, hamilelikten önce çoktan bitiyordu ama coronadan sürekli ertelendi randevum. Bugüne gel dediker. Saat 4 de randevum. Kafam karıştı tşk ederim bilgi için

U Ulke34 canım nerelerdesin? Durumun nasıl? Ne dedi doktor? Sabah kahvaltıyı zor ettim hemen toplıyıp da kkya gireyim doktor ne dedi herşey yolunda mı diye.
Güzel haberlerini bekliyorum
Bir sorun yok canim sukur bu sefer doktorla daha ayrintili konusma firsati buldum kesede sorun yok sekli duzgun icindeki basincta duzgun yalniz kese disinda altta hafif bir kanaman gozukuyor tekrar olabilir korkma dedi bu arada gecen bebek gorunmemis halada gorunmuyor bu korkulacak bisey degil kese olustuktan sonra 15 gun 20 gun sonra olusabiliyormus bebek muhtemelen gec dollenme olmus cuma tekrar cagirdi ama cumada gozukmeyebilir endiselenme daha onumuzde iki hafta var dedi progestani kullanmaya devam et icersen yan etkisi yapabilir fitil olarak gunde 3 defa koy kan sulandiriciyada devam et dedii bende fitil olarak kullanmak istemiyorum dedim ozaman agizdan al 3 defa dedi yani boyle korkulacak bisey yokmus ama bebegin kesede gozukmemesi beni biraz endiselendirdi ama olmumsuz bisey soylemedi sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…