Benim de dikkatimi çekti. Nerelerde acaba.? İnşallah herşey yolundadırAmin duyarız canm @seniseviyorum- nerde iyidir inşallah sesi çıkmıyor
Benim de. Zorla uyuyorum resmenAynı durumdayım uykum bile gelmiyor
Bilemiyorum canım ben sevmiyorum vajinal batırmayı zorunlu olmadıkça onun için de istemedim 10 gün sonra gelirim dedimcok tesekkür ederim canim. Peki vajinal kontrollün bir sakincasi var mi?
Ağrılar gidip gelebiliyor canım. Bende de oluyor bazen. Bence korkacak bişey yok. Hep ağrı olacak değil yavalla kaçıncı haftada olduğumu ne sen sor ne ben söliim :) normalde sata göre 7+6, doktora göre 5+3. Bence 6+5
Tatlım benim başıma geldiydi. haşlanmış ya közlenmiş patates ye, muz da ishali önlüyor canım. Bide ruslar kaşa derler türkçe adı ne bilmiyorum. O da çok iyi geliyor ben hemen yapıp yedim sütle değil suyla yap. Doktorum ishal iyi değil dedi mutlaka geçmesi lazım canım. Yediklerine dikkat et. Araştır ishal yapan yiyeceklerden yeme. Bide bol su iç. İnşallah geçer. Benim 1güne geçti.Günaydın herkese arkadaşlar 2 gün önce idrar yolu için doktorun verdiği tozdan içmiştim tek kullanımlık tabiki antibiyotik 2 gündür isal oldum sanırım ondan geçmiyor bir türlü burada olan birkaç arkadaş vardı ne yaptınız da iyi geldi kızlar korkuyorum malum su ve tuz kaybı oluyor
Aynen ya. Bende de öyle oluyor. Bazen tüm gün ağrı oluyor bazen hiç olmuyor bazen tüm gün mide bulantısı bazen de laylaylombu bizim hafta belirsizligimiz benimde çok ilginç agrım olunca mide bulantım olmuyor mide bulantım olunca agrım olmuyor neyseki dönüşümlü çalışıyor bünye
Canım haşlama patatesi, koy fırına közlenmiş patates daha iyi etki ediyor dedi doktorum. Bende öyle yaptım. Yıka güzelce, kurula kabuklu halde koy fırına. Biraz geç pişiyor o arada da sen pirinç lapası yap. Ben bide pirinç çok severim bayıla bayıla yedimEvet haşlanmış patates ve muzadevam ediyorum bugünde hatta şimdi direk haşlanmış patates ve yumurta yiyim dedim.. senin dediğin sanırım pirinç lapası onuda deneyim mutlaka evet geçmesi lazım çünkü benide çok tedirgin ediyor
Evet kalp atışından sonra kesin haftasını verir doktor artık hayırlısı yarını iple çekiyorumAynen ya. Bende de öyle oluyor. Bazen tüm gün ağrı oluyor bazen hiç olmuyor bazen tüm gün mide bulantısı bazen de laylaylom
Haftanı da inşallah muayenede bebişlerimiz söyliycek artık
Ay hadi İnşallah ya benimki de öbürgün. Çok sabırsızlanıyorum inşallah kalbim durmaz o minik kalp atışını duyuncaEvet kalp atışından sonra kesin haftasını verir doktor artık hayırlısı yarını iple çekiyorum
Tmm canım çok teşekkür ederim bugün üzerinde yoğunlaşacam geçmesi lazım... Birde ben demir ve folik asit bir arada vegaferon fort diye bir hap içiyorum günde 1 tane acaba onu yapıyor daha antibiyotik ile aynı anda başladım o tek dozluktu 1 gün içtim ben onun etkisi olduğunu düşünüyorum ama bu ilacı bilen biri varsa yazar belkiCanım haşlama patatesi, koy fırına közlenmiş patates daha iyi etki ediyor dedi doktorum. Bende öyle yaptım. Yıka güzelce, kurula kabuklu halde koy fırına. Biraz geç pişiyor o arada da sen pirinç lapası yap. Ben bide pirinç çok severim bayıla bayıla yedimo günden sonra 2 gün tuvalete gitmedim bu sefer de eyvah kabız oldum dedim ama değilmiş normale döndü herşey çok şükür.
Inşallah bende çok heyecanlanıyorum nasıl tepki veririm acaba diye youtube den sürekli bebek kalp atımlarını dinliyorumAy hadi İnşallah ya benimki de öbürgün. Çok sabırsızlanıyorum inşallah kalbim durmaz o minik kalp atışını duyunca
Ben onu kullanmıyorum canım bence ondan değil normalde zaten hamilelikte oluyor böyle şeyler kah kabız oluyosun kah ishal. Benim geçen gün ellerim kaşındı doktorum folik asitin yapıyor olabilir dedi 1-2 gün içme sonra devam edersin dedi. Yani folik asitin alerji yaptığını biliyorum ama ishal yaptığı konusunda bi bilgim yokTmm canım çok teşekkür ederim bugün üzerinde yoğunlaşacam geçmesi lazım... Birde ben demir ve folik asit bir arada vegaferon fort diye bir hap içiyorum günde 1 tane acaba onu yapıyor daha antibiyotik ile aynı anda başladım o tek dozluktu 1 gün içtim ben onun etkisi olduğunu düşünüyorum ama bu ilacı bilen biri varsa yazar belki
Ben dinlemedim, kaptırmak istemiyorum kendimi henüz. Sonra daha çok sabırsızlanırım diye. Bi nevi dizginliyorum kendimi diyelimInşallah bende çok heyecanlanıyorum nasıl tepki veririm acaba diye youtube den sürekli bebek kalp atımlarını dinliyorum
Eki Görüntüle 2622471
Kızlar doktorum bunları istedi sizden de bu kadr tahlil istendi mi tam adı ne olarak geçiyor sağlık ocagında yaptırayn diyorm bilen var mı
Keseyi 5.Haftada alttan, kalp atışını 1 hafta sonra üstten duydum.Kizlar keseyi ve kalp atışını gorenler kacinci haftalarinda gordu.. ben oglumda keseyi 6. HFtada kalp atışını 8. Haftada görmüşüm..
Çok güzel maşallah hch degerini biliyormusun kalp atışını duydugundaKeseyi 5.Haftada alttan, kalp atışını 1 hafta sonra üstten duydum.ama tabi ritmini falan sayamadık çünkü com minikti zor duyurdu kendini bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?