cok sevındım her seyın yolunda olmasına. hiç endişelenme bebeği de goreceksin inşallah az kaldı.doktor belirtirdi mutlaka sıkıntı gorse ya da detaylıca açıklamazdı.Bir sorun yok canim sukur bu sefer doktorla daha ayrintili konusma firsati buldum kesede sorun yok sekli duzgun icindeki basincta duzgun yalniz kese disinda altta hafif bir kanaman gozukuyor tekrar olabilir korkma dedi bu arada gecen bebek gorunmemis halada gorunmuyor bu korkulacak bisey degil kese olustuktan sonra 15 gun 20 gun sonra olusabiliyormus bebek muhtemelen gec dollenme olmus cuma tekrar cagirdi ama cumada gozukmeyebilir endiselenme daha onumuzde iki hafta var dedi progestani kullanmaya devam et icersen yan etkisi yapabilir fitil olarak gunde 3 defa koy kan sulandiriciyada devam et dedii bende fitil olarak kullanmak istemiyorum dedim ozaman agizdan al 3 defa dedi yani boyle korkulacak bisey yokmus ama bebegin kesede gozukmemesi beni biraz endiselendirdi ama olmumsuz bisey soylemedi sukur
Hadi bakalım inşallahBenim 6+5 bugün ve akşam randevum var kalp atışı için. İnşallah duyabilirim
Buradaki doktor alttan bakmiyormus ve cok memnun herkes erkek doktor.. ben yarın sabah gideceğim inşallahİnş canım benimYa karından geç duyulur diyorlar bir de ben doktor isterse alttan baktıracam .. ne zamandı canım randevu haber ver bize ♥
Gözün Aydın bebek çok erken görünmüş kalp atışını da duyarsın inşallahKızlar şimdi çıktım doktordan benim bebis 5+5mis. 3 gün önden gidiyor. Kese de bebek de göründü ama kalp atışı icin erkenmis daha. Haftaya gideceğiz tekrar duymaya
Endişelenme içini ferah tut iyi düşünelim iyi olsun şu 15 gün biraz zor geçecek bende kalp atışı işin bekliyorum ama dayanacağız iyi düşüneceğiz.Bir sorun yok canim sukur bu sefer doktorla daha ayrintili konusma firsati buldum kesede sorun yok sekli duzgun icindeki basincta duzgun yalniz kese disinda altta hafif bir kanaman gozukuyor tekrar olabilir korkma dedi bu arada gecen bebek gorunmemis halada gorunmuyor bu korkulacak bisey degil kese olustuktan sonra 15 gun 20 gun sonra olusabiliyormus bebek muhtemelen gec dollenme olmus cuma tekrar cagirdi ama cumada gozukmeyebilir endiselenme daha onumuzde iki hafta var dedi progestani kullanmaya devam et icersen yan etkisi yapabilir fitil olarak gunde 3 defa koy kan sulandiriciyada devam et dedii bende fitil olarak kullanmak istemiyorum dedim ozaman agizdan al 3 defa dedi yani boyle korkulacak bisey yokmus ama bebegin kesede gozukmemesi beni biraz endiselendirdi ama olmumsuz bisey soylemedi sukur
Hadi geçmişler olsun:)) Çok sevindim her şeyin yolunda olduğuna.Bir sorun yok canim sukur bu sefer doktorla daha ayrintili konusma firsati buldum kesede sorun yok sekli duzgun icindeki basincta duzgun yalniz kese disinda altta hafif bir kanaman gozukuyor tekrar olabilir korkma dedi bu arada gecen bebek gorunmemis halada gorunmuyor bu korkulacak bisey degil kese olustuktan sonra 15 gun 20 gun sonra olusabiliyormus bebek muhtemelen gec dollenme olmus cuma tekrar cagirdi ama cumada gozukmeyebilir endiselenme daha onumuzde iki hafta var dedi progestani kullanmaya devam et icersen yan etkisi yapabilir fitil olarak gunde 3 defa koy kan sulandiriciyada devam et dedii bende fitil olarak kullanmak istemiyorum dedim ozaman agizdan al 3 defa dedi yani boyle korkulacak bisey yokmus ama bebegin kesede gozukmemesi beni biraz endiselendirdi ama olmumsuz bisey soylemedi sukur
Harika :)) ya çok farklı ölçümlere göre mi değişiyor bilmiyorum. Kimisi 7. Hafta duyuyor kalbi, ben 5+3 te duydum. Kimisinde 6. Hafta bebek görünmüyor. Kimisi 5 teyken görüyor. Ben en iyisi haftalara takilmayayimKızlar şimdi çıktım doktordan benim bebis 5+5mis. 3 gün önden gidiyor. Kese de bebek de göründü ama kalp atışı icin erkenmis daha. Haftaya gideceğiz tekrar duymaya
dıs gebelik diyen doktorada.ne demeli artik yaa boylesi yok artik wqllahi pesss cok sukur bak karnindaymis kuzun hic endiselenme bebeginide gorursun allahin izniyleBir sorun yok canim sukur bu sefer doktorla daha ayrintili konusma firsati buldum kesede sorun yok sekli duzgun icindeki basincta duzgun yalniz kese disinda altta hafif bir kanaman gozukuyor tekrar olabilir korkma dedi bu arada gecen bebek gorunmemis halada gorunmuyor bu korkulacak bisey degil kese olustuktan sonra 15 gun 20 gun sonra olusabiliyormus bebek muhtemelen gec dollenme olmus cuma tekrar cagirdi ama cumada gozukmeyebilir endiselenme daha onumuzde iki hafta var dedi progestani kullanmaya devam et icersen yan etkisi yapabilir fitil olarak gunde 3 defa koy kan sulandiriciyada devam et dedii bende fitil olarak kullanmak istemiyorum dedim ozaman agizdan al 3 defa dedi yani boyle korkulacak bisey yokmus ama bebegin kesede gozukmemesi beni biraz endiselendirdi ama olmumsuz bisey soylemedi sukur
TesekkurlerHarika :)) ya çok farklı ölçümlere göre mi değişiyor bilmiyorum. Kimisi 7. Hafta duyuyor kalbi, ben 5+3 te duydum. Kimisinde 6. Hafta bebek görünmüyor. Kimisi 5 teyken görüyor. Ben en iyisi haftalara takilmayayimtebrikler
Ne güzel ya görüyormusun canım olumsuz bişey söylememiş çok şükür herşey yolundaymış. İnşallah cuma görürsün canım erken demekki. Fitil niye kullanmıyorsun en etkilisi fitil diyor doktorum. Ben de kullanıyorum adı utrogestan. Hatta geçen eşim bulamadı eczanede doktorumu aradım bulamıyoruz başka bişey tavsiye edebilirmisiniz dedim. Ederim tabi ama 3-4 eczane daha baksın şu an en iyisi o dedi.Bir sorun yok canim sukur bu sefer doktorla daha ayrintili konusma firsati buldum kesede sorun yok sekli duzgun icindeki basincta duzgun yalniz kese disinda altta hafif bir kanaman gozukuyor tekrar olabilir korkma dedi bu arada gecen bebek gorunmemis halada gorunmuyor bu korkulacak bisey degil kese olustuktan sonra 15 gun 20 gun sonra olusabiliyormus bebek muhtemelen gec dollenme olmus cuma tekrar cagirdi ama cumada gozukmeyebilir endiselenme daha onumuzde iki hafta var dedi progestani kullanmaya devam et icersen yan etkisi yapabilir fitil olarak gunde 3 defa koy kan sulandiriciyada devam et dedii bende fitil olarak kullanmak istemiyorum dedim ozaman agizdan al 3 defa dedi yani boyle korkulacak bisey yokmus ama bebegin kesede gozukmemesi beni biraz endiselendirdi ama olmumsuz bisey soylemedi sukur
Bence doktor çok güzel şeyler söylemiş canım kanama konusundaki endişelerini yok etmiş kesede bebeğin görünmesi konusu sanırım herkese göre farklı doktor korkulacak birşey yok dediyse yoktur çünkü doktorlar genelde en kötü senaryoya hazırlar demekki bir olumsuzluk yok ki kötü birşey dememiş benimde bebek yoktu kesede yarın gidecem bakalım ne diyecek içimizi ferah tutalım Rabbim ol dediyse olurBir sorun yok canim sukur bu sefer doktorla daha ayrintili konusma firsati buldum kesede sorun yok sekli duzgun icindeki basincta duzgun yalniz kese disinda altta hafif bir kanaman gozukuyor tekrar olabilir korkma dedi bu arada gecen bebek gorunmemis halada gorunmuyor bu korkulacak bisey degil kese olustuktan sonra 15 gun 20 gun sonra olusabiliyormus bebek muhtemelen gec dollenme olmus cuma tekrar cagirdi ama cumada gozukmeyebilir endiselenme daha onumuzde iki hafta var dedi progestani kullanmaya devam et icersen yan etkisi yapabilir fitil olarak gunde 3 defa koy kan sulandiriciyada devam et dedii bende fitil olarak kullanmak istemiyorum dedim ozaman agizdan al 3 defa dedi yani boyle korkulacak bisey yokmus ama bebegin kesede gozukmemesi beni biraz endiselendirdi ama olmumsuz bisey soylemedi sukur
Oh çok şükür hadi gözün aydınKızlar şimdi çıktım doktordan benim bebis 5+5mis. 3 gün önden gidiyor. Kese de bebek de göründü ama kalp atışı icin erkenmis daha. Haftaya gideceğiz tekrar duymaya
Ayy çok güzel hayırlı olsun canım haftaya da kalp atışını duyarsın meleğininKızlar şimdi çıktım doktordan benim bebis 5+5mis. 3 gün önden gidiyor. Kese de bebek de göründü ama kalp atışı icin erkenmis daha. Haftaya gideceğiz tekrar duymaya
InsallahAyy çok güzel hayırlı olsun canım haftaya da kalp atışını duyarsın meleğinin
Insallah canim dualarım sizinleOh çok şükür hadi gözün aydıninşallah ben de görürüm
Allah razı olsun canımInsallah canim dualarım sizinle
5+0 da keseyi 7+0 da kalp atışını duydumKizlar keseyi ve kalp atışını gorenler kacinci haftalarinda gordu.. ben oglumda keseyi 6. HFtada kalp atışını 8. Haftada görmüşüm..
Başınız saolsun kardesi diyosun kac yasindaydikiArkadaşlar bugün kontrolüm vardı, çook şükür meleğimin kalp atışlarını duyduk tam 7.haftada, dünyanın en güzel sesi gibiydi...Biz 1 haftadır çok zor zamanlar geçirdik, geçen hafta eşimin kardeşi koronadan vefat etti, çok ağladım, üzüldüm bir de bebeğime bir şey oluşmuş mudur diye çok korktum , çok şükür, Allah kalanları korusun şu zor günleri atlatalım inşaallah....
Başınız sağolsun mekanı cennet olsunArkadaşlar bugün kontrolüm vardı, çook şükür meleğimin kalp atışlarını duyduk tam 7.haftada, dünyanın en güzel sesi gibiydi...Biz 1 haftadır çok zor zamanlar geçirdik, geçen hafta eşimin kardeşi koronadan vefat etti, çok ağladım, üzüldüm bir de bebeğime bir şey oluşmuş mudur diye çok korktum , çok şükür, Allah kalanları korusun şu zor günleri atlatalım inşaallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?