• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Sen de nasıl oldu canım leken falan mı var ?
Hayir biseyim yok cok Şükür de ben bi tanimadigim doktora gittim ultrasona 5+4te betam 13032ken karindan gozukmedi vajinal bakinca rahimde kese görüldü haftasina uygun dedi ama tupte de bisey goruyorum dedi o yuzden korkum var cok

Hayir biseyim yok cok Şükür de ben bi tanimadigim doktora gittim ultrasona 5+4te betam 13032ken karindan gozukmedi vajinal bakinca rahimde kese görüldü haftasina uygun dedi ama tupte de bisey goruyorum dedi o yuzden korkum var cok
Bence ağrıdan duramazdın canım bir de leke oluyo dış gebelikte progesteron hormonu düşüşe geçiyo bence gönlünü ferah tut kuzum 🙏🏻 Gelecek randevun ne zaman

İnşallah bişey olmaz canım. Bidahakine dikkat et. Eşin bu karantina döneminde bile mi çalışıyor?
Ben eşim evde yokken banyo bile yapmıyorum gözüm kararır da düşersem yığılıp kalırsam orda diye. 😔
ewet ya calisiyo bende suan isteyim bel agirisi hala war ama dunki kadar siddrtli degil

Bence ağrıdan duramazdın canım bir de leke oluyo dış gebelikte progesteron hormonu düşüşe geçiyo bence gönlünü ferah tut kuzum 🙏🏻 Gelecek randevun ne zaman
İki gün sonra 15093 olmustu beta
Hic bi agrim yok leke olmadi hic tedbir amacli duphaston dusuyu engelleyen ilac bide kan sulandirici ilac kullaniyorum folik asit iyotlu bvitaminli bide vitamin kompleksi kullaniyorum
Randevum yok doktorum hastane calismiyor karantinden dolayı 8haftamin tamaminda gitmeyi düşünüyorum acik bi ultrason bulabilirsem

dur bakalim baska doktora daha gorun o ne dicek dış gebelik geciren biri olarak soyluyorum cok kotu sanci yasardim daha 5 6 haftalarda kanamam baslamisti

Gecmıs olsun canm gecen haftada ben dustum merdıvenden yetmedı ogun oturdugum sandlye kırılmıstı :) ben dekorkmustum ama sonra dınlendım psıkolojık mı bılemıcem agrım da olmustu sukur bırsey olmadı dınlen sende ,,,,normal zaman da hıc dusmeyen ben o gun dustum ıste dıkkat etmek lazım enerjımz düşuk
haklisin yaaa bugun biraz kasık agirm wardi kotuye yordum tabi megerse pantolon sıkmış dugmeyi acinca rahat ettim hafif bel agrisi war ama hala allaha emanet yasiyoruz iste

dur bakalim baska doktora daha gorun o ne dicek dış gebelik geciren biri olarak soyluyorum cok kotu sanci yasardim daha 5 6 haftalarda kanamam baslamisti
Baska ultrasona gitmedim ama betamin o doktor düzgün artmadigini söyledi baska bir cok doktorla konustum hepsi normal arttigini dedi yani ona guvenim kalmadi ama yinede korkuyo insan

Baska ultrasona gitmedim ama betamin o doktor düzgün artmadigini söyledi baska bir cok doktorla konustum hepsi normal arttigini dedi yani ona guvenim kalmadi ama yinede korkuyo insan
haklisin korkmakta yawrun sonucta ama sabret bakalim doktor randewuna kadar bu doktorlari cozemiyorum banada cok kucuk deyip durdu surekli gelisimi geriden geliyomus🙄

Kizlar gunaydin bugun cok uzgunum sabah kalktiyimda peceteye silince az bi koyu renkte kan geldi hemen doktorumu aradim progestan kapsul 100 mg basla hemen gunde uc defa devam ederse beni ara yoksa yarin sabah 9 gel dedi cuma gidicektik kalp atisi icin dua edin melegime bisey olmasin ilaci aldim yatiyorum bide gunde 3 tane dedi sabah oglen aksammi alicam sormadim eczacida sabah aksam demis ilacin icine baktim sabah bir aksam iki kapsul yaziyor kafam karisti morelim cok bozuk😢😢😢

Kizlar gunaydin bugun cok uzgunum sabah kalktiyimda peceteye silince az bi koyu renkte kan geldi hemen doktorumu aradim progestan kapsul 100 mg basla hemen gunde uc defa devam ederse beni ara yoksa yarin sabah 9 gel dedi cuma gidicektik kalp atisi icin dua edin melegime bisey olmasin ilaci aldim yatiyorum bide gunde 3 tane dedi sabah oglen aksammi alicam sormadim eczacida sabah aksam demis ilacin icine baktim sabah bir aksam iki kapsul yaziyor kafam karisti morelim cok bozuk😢😢😢
Canım benim merak etme bişey olmayacak. Bunları yazşayan çok kişi oluyor okuyoruz burda. Ama hepsi kötü sonuçlanmıyor öyle düşün. Sakın kendini kötü etkileme. Doktorun yol göstermiş ilacını ihmal etme. Yarın git doktora olmadı için rahat etsn

Canım regl dönemin olduğu için olmuştur ben de kullanıyorum etkili bi ilaçtır keser hemen canım

Canım benim merak etme bişey olmayacak. Bunları yazşayan çok kişi oluyor okuyoruz burda. Ama hepsi kötü sonuçlanmıyor öyle düşün. Sakın kendini kötü etkileme. Doktorun yol göstermiş ilacını ihmal etme. Yarın git doktora olmadı için rahat etsn
Yarin sabah ilk randevuya cagirdi cnm ilacida esim hemen gidip aldi ictim yatiyorum simdi birkere silince oldu simdi bisey yok insallah bisey olmiycak birakmiycak melegim beni🤲🤲

Yarin sabah ilk randevuya cagirdi cnm ilacida esim hemen gidip aldi ictim yatiyorum simdi birkere silince oldu simdi bisey yok insallah bisey olmiycak birakmiycak melegim beni🤲🤲
Aynen öyle. Yarın bize bişey olmadığını yazcaksın. Kanaması olan herkeste düşük olayı olmuyormuş. Yani doktorun tedbir amaçlı yapmış olabilir. Yerleşme kanaması olabiliyormuş bu aylarda. Ben de jel kullanıyorum ağrım oluyor diye. Ama ağrı da herkeste olan bişey. Ben hep tedbir amaçlı diye rahatlattım kendimi. Sakın kafana takma

Canim insallah hic birsey olmayacak moralini yüksek tut sen. Mümkün oldukca yatmaya bak ve dinlen. Yarin hayirli haberler alacaksin insallah.

Günaydın canlar ben 5+4 üm ve belirtilerim yok 1 hafta önce halsizlik vardı oda bitti bazen unutuyorum bile mercimeğimi üzülüyorum 😔 var mı bu durumda olan yardımınıza ihtiyacım var
5+4 te bariz belirtilerim yoktu benim canım. 6 dan sonra hafif atlattım. Rahat ol. Doktorum hiç belirti hissetmeyebilirsin de dedi

Canim insallah hic birsey olmayacak moralini yüksek tut sen. Mümkün oldukca yatmaya bak ve dinlen. Yarin hayirli haberler alacaksin insallah.
Tesekkur ederim kizlar suan yok bisey oyle peceteye silince bir kere geldi bundannonceki hamileligimdede aynisi oldu kanama devam edince kurtaj olmak zorunda kalmistim insallah bidaha gormem o kirmiziyi

Tesekkur ederim kizlar suan yok bisey oyle peceteye silince bir kere geldi bundannonceki hamileligimdede aynisi oldu kanama devam edince kurtaj olmak zorunda kalmistim insallah bidaha gormem o kirmiziyi
öncekinde kanama mı olmuştu yoksa böyle lekelenme mi? lekelenme bende de ara ara oluyor progestan kullanıyorum ben de. inşallah geçecek 🤲🏻😊

Back