- 3 Mart 2020
- 247
- 163
- 53
- 35
Merhaba stres yapmamaya çalışın lütfen bende de dün pembe hafif kanama oldu, idrar yolu emfeksiyonu geçiriyormuşum, muhtemelen crinon jel işe tahriş ettim bir yerleri. Yoğun kırmızı kanama değilse problem teşkil etmiyor sanırım ancak yine de tabii ki doktorunuza görününBiraz pembe kanamam da oldu azönce doktora gircem şimdi
Sabah sonrasında kırmızı parça şeklinde bişey geldi çok küçük.Şimdi kahverengiye döndü muayene oldum kese duruyor kalp atışı da var.Progestan iğne kullanıyorum normalde hergğn proluton depot da verdi.Çok korktum inşallah devam etmez kanamam dua edin banaMerhaba stres yapmamaya çalışın lütfen bende de dün pembe hafif kanama oldu, idrar yolu emfeksiyonu geçiriyormuşum, muhtemelen crinon jel işe tahriş ettim bir yerleri. Yoğun kırmızı kanama değilse problem teşkil etmiyor sanırım ancak yine de tabii ki doktorunuza görünün
Canım benimde transferim 22 Ağustos dondurulmuş çift embriyo değerlerimiz yakın doktor bana ikiz gibi görünüyor dedi bugün kese görmeye gideceğim belli olacak bakalım 5 yıldır bekliyorum ikiz zor olur ama olsun diyorum taşırız inşallahBana da 2 tane transfer edilmişti ama ben ikiz olmasından korkuyorum taşıyamam diye ,ondan soruyorum ,sizinki dondurulmuş muydu,taze miydi,hayırlı olsun bu arada
Acik ameliyatti benimkisi, evet biraz zordu acikcasi, iyileşmem zaman aldi .İstmosel ameliyatı zor muydu ? Kapalı mi açık mı ameliyat?
Ameliyatı nerde oldunuzAcik ameliyatti benimkisi, evet biraz zordu acikcasi, iyileşmem zaman aldi .
merhaba evet tavmergende oldum.. 3.gun embrıyosu ya 11 ya 13 hucrelıydı buyuk ıhtımalle 13 tu..Merhaba...siz de tavemergen de tedavi olmustunuz...sizin kacunci gun embriyosu transfer edildi size ve kac hucreliydi
Arkadaşım ameliyat olacak biraz korkusu var. Geçen hafta olacaktı doktoru kovid olmus diye iptal oldu. Hayırlısı olsun sizin hakkınızda da insaallah.Acik ameliyatti benimkisi, evet biraz zordu acikcasi, iyileşmem zaman aldi .
Ben manisada olmuştum.Ameliyatı nerde oldunuz
Çok güzel haber bu, çok sevindimKizlar erken test yaptim pozitif cikti bu sefer benimle kalsin nolur
Insallah canim hepimiz gideriz de kucagimiza alirizÇok güzel haber bu, çok sevindim, artık daha çok dikkat et allaha sığın, inş sonuna kadar gider sin canım
İnşallah devam etmez kanama, lütfen stres yapmayın. Biliyorum elimizde olmadan kaygılanıyoruz hemen. İnşallah ciddi bir şey değildir.Sabah sonrasında kırmızı parça şeklinde bişey geldi çok küçük.Şimdi kahverengiye döndü muayene oldum kese duruyor kalp atışı da var.Progestan iğne kullanıyorum normalde hergğn proluton depot da verdi.Çok korktum inşallah devam etmez kanamam dua edin bana
Teşekkür ederim inşallah değildir.Kesildi kanamam kahverengi akıntı da gitti oksaparı kes dedi kendi doktorum prolutonu da yaptırmana gerek yok dedi.progestan iğne ve fitille devam ediyorumİnşallah devam etmez kanama, lütfen stres yapmayın. Biliyorum elimizde olmadan kaygılanıyoruz hemen. İnşallah ciddi bir şey değildir.
Benimde dün biraz kanama oldu sonra kahve akıntıya dönüştü dünden beri damla seklınde cok korktum benım daha kese falan gorunmedı cok yeni ama doktor suan bısey yapamam testi tekrar et ıkı katına cıkmadıysa tekrar gel dedı. Crıno jel yapabılır dedi. Allah yardımcımız olsun hayırlısıyla alalım kucagımıza inş.Teşekkür ederim inşallah değildir.Kesildi kanamam kahverengi akıntı da gitti oksaparı kes dedi kendi doktorum prolutonu da yaptırmana gerek yok dedi.progestan iğne ve fitille devam ediyorum
İnşallah cirone jel kahverengi geri geliyomuş evet ama ben jel kullanmıyorum progestan fitil kullanıyorum kaçıncı günündesin transferinBenimde dün biraz kanama oldu sonra kahve akıntıya dönüştü dünden beri damla seklınde cok korktum benım daha kese falan gorunmedı cok yeni ama doktor suan bısey yapamam testi tekrar et ıkı katına cıkmadıysa tekrar gel dedı. Crıno jel yapabılır dedi. Allah yardımcımız olsun hayırlısıyla alalım kucagımıza inş.
12. Gunundeyım 10. Gün degerim 276 idi bugun yaptırdım 12. Gün 515 cıktı tam ıkı katı degıl bılemedımİnşallah cirone jel kahverengi geri geliyomuş evet ama ben jel kullanmıyorum progestan fitil kullanıyorum kaçıncı günündesin transferin
Yok %60 dan fazla artması yeterli.Senin yerleşme kanaması da olabilir12. Gunundeyım 10. Gün degerim 276 idi bugun yaptırdım 12. Gün 515 cıktı tam ıkı katı degıl bılemedımilla iki katı mı artması gerek
İnş. ÖledirYok %60 dan fazla artması yeterli.Senin yerleşme kanaması da olabilir
İçinizi ferah tutun lütfen birçok gebelikte oluyor bu tip kanamalar, geçen gün ben de yaşadım sizi çok iyi anlıyorum insan yıkılıyor o görüntüyü gördüğünde... ilaçlarınızı alın ve istirahat edin inşallah sizinle olmaya devam edicek miniğinizSabah sonrasında kırmızı parça şeklinde bişey geldi çok küçük.Şimdi kahverengiye döndü muayene oldum kese duruyor kalp atışı da var.Progestan iğne kullanıyorum normalde hergğn proluton depot da verdi.Çok korktum inşallah devam etmez kanamam dua edin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?