- 24 Ocak 2017
- 156
- 59
- 48
Dr bilgisinden dolayı sormadım. Hayırla yavrunu al kucağına inşallah.Yok karıstırdınız sanırım :) Bn Dr bilgisi vermedim hıc ama
Pztsi baktırcam, Bugün kısa süreli kahverengi lekenmem oldu adet başladı sandım ama kesildi kısa süredeİnşallah sen naptın baktırdınmı tekrar bhcg ye
Belirsizlik gerçekten çok ZorPztsi baktırcam, Bugün kısa süreli kahverengi lekenmem oldu adet başladı sandım ama kesildi kısa süredebelirsizlik daha Zor
Devlet katkısında çift embriyoya izin verilmiyo devletin koydugu bir sınırlamadevlet katkılı yasım 26
hımm anladım canım hayırlısı ınsaallah tutar dıyelım ALLAHIN ıznı ıleDevlet katkısında çift embriyoya izin verilmiyo devletin koydugu bir sınırlama
Benmde pozitif gordum bugun 12.gun ama bnde de bel we kasık agrısı oluyor oturunca we yuruyunce yatınca gene daha iyiyim cok sukur
Hayırlı olsun canmdarısı başımıza inşallah
İstmosel ameliyatı zor muydu ? Kapalı mi açık mı ameliyat?Aynen bende de istmosel vardi ilk 2 transferimi o sekilde denedim olmadi sonra ameliyat oldum istmoselden ama ondan sonra da 2 negatifim var malesef, yani ameliyat da cozum olmadi ..
Bana sorduysanız şayet, 10gun degerım 177 idi idi 12. Gun 30612 gün değerin kaç çıktı canm
Hayırlı olsun tekrar gözünüz aydın bende yarın yapicam tahlili mi heyecandan uyuyamıyorum vallaBana sorduysanız şayet, 10gun degerım 177 idi idi 12. Gun 306
Arkadaşlar kan değeri 12.gün 600 çıkıp ikiz gebelik olan var mi?
Walla bnde tedirginim salıyı beklıyorum artış ıcınHayırlı olsun tekrar gözünüz aydın bende yarın yapicam tahlili mi heyecandan uyuyamıyorum valla ☺
Bana da 2 tane transfer edilmişti ama ben ikiz olmasından korkuyorum taşıyamam diye ,ondan soruyorum ,sizinki dondurulmuş muydu,taze miydi,hayırlı olsun bu arada10.gün 182 , 12. gün 599 çıktı benim tek kese göründü. Tek transfer edilmişti zaten.
Bana da 2 tane transfer edilmişti ama ben ikiz olmasından korkuyorum taşıyamam diye ,ondan soruyorum ,sizinki dondurulmuş muydu,taze miydi,hayırlı olsun bu arada
Aynen benim de öyle bende bulantıdan uyuyamıyorum bide bugün kahverengi akıntım başladıYa Kızlar ben Lavaboya gitmekten uyku uyuyamıyorum bi de kalktıkça zaten midem yanıyor var mı benim gibi uykusu gözünden akıp bir türlü rahat uyuyamayan
Aynen benim de öyle bende bulantıdan uyuyamıyorum bide bugün kahverengi akıntım başladı
Biraz pembe kanamam da oldu azönce doktora gircem şimdiDoktoruna sordun mu acaba neden oldu ki. Yerleşmedendir belki çok yoğun değil dimi. Bi çok kişi yaşıyor zaten lekelenme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?