- 10 Şubat 2018
- 94
- 66
- 38
Canim moralini bozma oyle olup da saglikli dogum yapan çok arkadaşım var.yat dinlen is yapma,rapor alsaydın ise gidiyorsanSabah sonrasında kırmızı parça şeklinde bişey geldi çok küçük.Şimdi kahverengiye döndü muayene oldum kese duruyor kalp atışı da var.Progestan iğne kullanıyorum normalde hergğn proluton depot da verdi.Çok korktum inşallah devam etmez kanamam dua edin bana
İnş. Öledirmerkeze gonderdim cvp beklıyorum bakalım artış düşük olursa progestan iğne veririz demişlerdi.
Aldım rapor 1 hafta Allahtan keseye baktılar sabah tekrar biraz kalp atışını da dinletti.Oksaparı kestirdi.Şuan sadece progestan iğne ve fitili kullanıyorum.Umarım birdaha yaşamam, umarım kimse yaşamaz.Canim moralini bozma oyle olup da saglikli dogum yapan çok arkadaşım var.yat dinlen is yapma,rapor alsaydın ise gidiyorsan
Hayır benimde o sekılde oldu %60 artması yeterlıymiş. Benm 4.gun embrıyosu 10.gun de 177 di 12.gunde 305 cıktı benmde tam iki katı degıl ama herke ıyı dedı sizinde ıyıdır12. Gunundeyım 10. Gün degerim 276 idi bugun yaptırdım 12. Gün 515 cıktı tam ıkı katı degıl bılemedımilla iki katı mı artması gerek
Merhaba canim seninle ayni durumlari yasamisiz..benimde 2. Si negatif oldu..11 haxiranda 2. Negatif sonucunu ogrendim..oncelikle doktorumu degistirdim..yeni doktorum bana 3 ay kullanacagim dhea kuenzimq10 ve balik yagi verdi.3 ay kullan dedi..ve suaralar 3. Tedavime basliyacagim kismet olursa..doktorumun desigi su..bu ilaclar etki etmeyebilir ama ne kaybedebilirizki dedi..suanda tam olarak 3. Ayim dolmak uzere ilaclari kullanalai..adetimi bekliyorum adetin 1. Gunu randevu alicam..yani 3.4 gune olurum snairim..bence hemen bir tedaviye yani tup bebek denemesine baslama..benimde senin gibi daha onceki 2 transferimdede 1 yumurtam olustu ve oda dollendi ve 2. Kalite embriyo transferi oldumm..dedigimm gibii..tedaviye basladigimdada ilaclar etkili oldumu olmadimi belli olur zatrn..bence baslamamalisin hemen tup bebek denemesine..birde amh dusuklugu gebe kalmana engel bir durum degil.sık sık birliktelikler dnemelisin..eger esinde bir problem yoksa..ben bu 3 aylik surecte denedim..kismet degilmis..ama amh i0.01 le hamile kalan hastalati varmis benim doktorumun..bilginolsun..25 agustosta 2.tüp bebek denememizi yaptık, AMH 0,2 oldugundan çok az yumurta çıkıyor. iki tüp bebek denememizde de 1 embiryo elde ettikm grade 2-3 arası, transfer edildi ama tutmadı. 2. transferde bugun negatif sonuc aldım. simdi bu ay adet kanamasıyla yeni tedaviye baslasammı yoksa dinlendirsemmi? bir öncekinde 1 ay ara vermiştik.
Aldım rapor 1 hafta Allahtan keseye baktılar sabah tekrar biraz kalp atışını da dinletti.Oksaparı kestirdi.Şuan sadece progestan iğne ve fitili kullanıyorum.Umarım birdaha yaşamam, umarım kimse yaşamaz.
Kacinci gün embriyosu kaç taneydi ve transferden sonra kaçıncı gün gebelik testi yaptı biz acabaKizlar erken test yaptim pozitif cikti bu sefer benimle kalsin nolur
Şimdiden hayırlı uğurlu olsun inşallah.Allah sonunda bebeğini kavuştursunMerhaba kizlar..2 aydir hep sizlerleydimm..kah uzuldum kah sevindim..simdi benimde tedavim basliyacak allah kismet ederse..adetimi bekliyoruz..3-5 gune baslanir sanirim..cok umitsizim aslinda..bi okadarda heyecanli..dualarinizi eksik etmeyinn ne olur..sevgiler..selamlarr..herkezee..⚘⚘⚘
Amin insallhhhŞimdiden hayırlı uğurlu olsun inşallah.Allah sonunda bebeğini kavuştursunFakat ümitsizim yazman bile beni buradan üzdü.Lütfen ümitli olun.Bebeğime kavuşucam diye beyninizi yüreğinizi inandırın.Pozitiflik ve duanız sizinle olsun
Evet benim keseden 1 hafta önce başladı.Prilam verdi doktor ama o da bulantımı tam geçirmediği gibi bide mide ağrısı ve bitkinlik yaptı içtikten sonraki bütün gün uyudumKeseyi gören yada kalp sesini duyan arkadaşlarım mide bulantınız başladımı ?
Bence endiselenmeyin kendinizi strse sokmayin insallah sizinledirler
29 agustos transferi 3. gün emb 2 tane koydu. Bugün 9. gün yani 3 gün erkenden bktım ama ben baya belirtiliyim. Ayaklarım yanıyo midem bile bulanıyo ara ara. Akıntı oluyo.Kacinci gün embriyosu kaç taneydi ve transferden sonra kaçıncı gün gebelik testi yaptı biz acaba
Gozunuz aydın bizde gorelım ınsaallahMerhaba arkadaşlarr. Bugün doktor randevum vardı. Kese görmeye gittik. Allahin izniyle 1 tane kese gorduk kalp atışlarında duyarz insallah.
Evet benim keseden 1 hafta önce başladı.Prilam verdi doktor ama o da bulantımı tam geçirmediği gibi bide mide ağrısı ve bitkinlik yaptı içtikten sonraki bütün gün uyudum
Bende senin gibiyim.içim bir değişik,hatta sen gibi psikolojikmi diyorum?Ama değildir de diyorum çünkü kendimi bu konuda dinlemiyorum aksine inşallah midesi bulanmayan şanslı gebelerden olurum diyorumMide bulantıların tüm gün mü sürüyor. Sanki akşamları benimde midem bulanıyor ama çok şiddetli değil sanki içim karışıyor gibi değişik, gün içinde bişeyim yok. Acaba psikolojik mi bilemiyorum.
Tüm gün değil gece 3-4 gibi başlıyor öğleden sonra kesiliyor.Benim de öyle tam mide bulantısı gibi değil tüm gövdem bağırsaklarım karışıyor gibi ama çok rahatsız edici o an hiçbişey görmek istemiyorum geçince de birden acıkıyorum.Mide bulantıların tüm gün mü sürüyor. Sanki akşamları benimde midem bulanıyor ama çok şiddetli değil sanki içim karışıyor gibi değişik, gün içinde bişeyim yok. Acaba psikolojik mi bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?