2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Canim moralini bozma oyle olup da saglikli dogum yapan çok arkadaşım var.yat dinlen is yapma,rapor alsaydın ise gidiyorsan

Canim moralini bozma oyle olup da saglikli dogum yapan çok arkadaşım var.yat dinlen is yapma,rapor alsaydın ise gidiyorsan
Aldım rapor 1 hafta Allahtan keseye baktılar sabah tekrar biraz kalp atışını da dinletti.Oksaparı kestirdi.Şuan sadece progestan iğne ve fitili kullanıyorum.Umarım birdaha yaşamam, umarım kimse yaşamaz.

12. Gunundeyım 10. Gün degerim 276 idi bugun yaptırdım 12. Gün 515 cıktı tam ıkı katı degıl bılemedım illa iki katı mı artması gerek
Hayır benimde o sekılde oldu %60 artması yeterlıymiş. Benm 4.gun embrıyosu 10.gun de 177 di 12.gunde 305 cıktı benmde tam iki katı degıl ama herke ıyı dedı sizinde ıyıdır

Merhaba yol arkadaşlarım:) canlar bugün benim transferin 7.günü, kahve-pembe lekelenmelerim, kullandığım fitilden geri gelen parçalar var ama tedirgin olmamalıyım dimi... önceki 3 denemem de bu şekilde kanamalar başlamış be test günüm bile gelmeden negatifi öğrenmiştik

Merhaba canim seninle ayni durumlari yasamisiz..benimde 2. Si negatif oldu..11 haxiranda 2. Negatif sonucunu ogrendim..oncelikle doktorumu degistirdim..yeni doktorum bana 3 ay kullanacagim dhea kuenzimq10 ve balik yagi verdi.3 ay kullan dedi..ve suaralar 3. Tedavime basliyacagim kismet olursa..doktorumun desigi su..bu ilaclar etki etmeyebilir ama ne kaybedebilirizki dedi..suanda tam olarak 3. Ayim dolmak uzere ilaclari kullanalai..adetimi bekliyorum adetin 1. Gunu randevu alicam..yani 3.4 gune olurum snairim..bence hemen bir tedaviye yani tup bebek denemesine baslama..benimde senin gibi daha onceki 2 transferimdede 1 yumurtam olustu ve oda dollendi ve 2. Kalite embriyo transferi oldumm..dedigimm gibii..tedaviye basladigimdada ilaclar etkili oldumu olmadimi belli olur zatrn..bence baslamamalisin hemen tup bebek denemesine..birde amh dusuklugu gebe kalmana engel bir durum degil.sık sık birliktelikler dnemelisin..eger esinde bir problem yoksa..ben bu 3 aylik surecte denedim..kismet degilmis..ama amh i0.01 le hamile kalan hastalati varmis benim doktorumun..bilginolsun..

Merhaba kizlar..2 aydir hep sizlerleydimm..kah uzuldum kah sevindim..simdi benimde tedavim basliyacak allah kismet ederse..adetimi bekliyoruz..3-5 gune baslanir sanirim..cok umitsizim aslinda..bi okadarda heyecanli..dualarinizi eksik etmeyinn ne olur..sevgiler..selamlarr..herkezee..⚘⚘⚘

Aldım rapor 1 hafta Allahtan keseye baktılar sabah tekrar biraz kalp atışını da dinletti.Oksaparı kestirdi.Şuan sadece progestan iğne ve fitili kullanıyorum.Umarım birdaha yaşamam, umarım kimse yaşamaz.

Çok çok geçmiş olsun canım. Allaha şükür kötü bişey yok umarım ilk ve son olur. Dinlen bol bol

Şimdiden hayırlı uğurlu olsun inşallah.Allah sonunda bebeğini kavuştursunFakat ümitsizim yazman bile beni buradan üzdü.Lütfen ümitli olun.Bebeğime kavuşucam diye beyninizi yüreğinizi inandırın.Pozitiflik ve duanız sizinle olsun

Amin insallhhhcok tesekkur ederimm..guzel dusuncem insallah..

Keseyi gören yada kalp sesini duyan arkadaşlarım mide bulantınız başladımı ?
Evet benim keseden 1 hafta önce başladı.Prilam verdi doktor ama o da bulantımı tam geçirmediği gibi bide mide ağrısı ve bitkinlik yaptı içtikten sonraki bütün gün uyudum

Merhaba arkadaşlarr. Bugün doktor randevum vardı. Kese görmeye gittik. Allahin izniyle 1 tane kese gorduk kalp atışlarında duyarz insallah.
Gozunuz aydın bizde gorelım ınsaallah Nekadar sure sonra kese ıcın gidiliyor tahmini

Benim doktorum da 14 gün sonrasına çağırdı biraz geç değil mi sizler ne zaman gidiyorsunuz kese görmeye

Evet benim keseden 1 hafta önce başladı.Prilam verdi doktor ama o da bulantımı tam geçirmediği gibi bide mide ağrısı ve bitkinlik yaptı içtikten sonraki bütün gün uyudum

Mide bulantıların tüm gün mü sürüyor. Sanki akşamları benimde midem bulanıyor ama çok şiddetli değil sanki içim karışıyor gibi değişik, gün içinde bişeyim yok. Acaba psikolojik mi bilemiyorum.

Bende senin gibiyim.içim bir değişik,hatta sen gibi psikolojikmi diyorum?Ama değildir de diyorum çünkü kendimi bu konuda dinlemiyorum aksine inşallah midesi bulanmayan şanslı gebelerden olurum diyorum Böyle çok değişik içim sanki bulanası var gibi yok gibi.çok değişik tarif edemiyorum.sen kaç haftalıktın canım ?

Tüm gün değil gece 3-4 gibi başlıyor öğleden sonra kesiliyor.Benim de öyle tam mide bulantısı gibi değil tüm gövdem bağırsaklarım karışıyor gibi ama çok rahatsız edici o an hiçbişey görmek istemiyorum geçince de birden acıkıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…